Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By devojcica
Trazim vozaca. Znam iz iskustva da cu da ga nadjem kad ga ovako trazim preko interneta. Jednom sam trazila sponzora ali tada nisam znala da ce da mi se jave pravi sponzori, zato sad preciziram sta trazim. (Bilo kako bilo, sad imam sponzora :yes: ) Trazim vozaca da vozi moj ili svoj auto i mene u autu, i da mi nosi torbe, a da mi bude na raspolaganju 24 sata dnevno.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by ...Sitnicava...
Kako placas? :lol:
u naturi :giggle:

samo je promašila folder, trebalo je da stavi temu u golicljive :catwoman:
By жњ
pazi se zena "koje te voze"!! ;)
By ...Sitnicava...
Originally posted by жњ
pazi se zena "koje te voze"!! ;)
:lol:

E, mogla bih ja da te malo provozam, Devojcice... Kocnica mi odlicno ide od noge, zakocicu kad ti bude najlepse! :jezik:
Korisnikov avatar
By jukie
Zanimljiv avatar, Sitničava...
Slika
By ...Sitnicava...
Cekaj, je l' ti predlazes da vozis Devojcicu na toj prepariranoj zivotinjki u koju si ugradio motor, ili mi samo pokazujes slicnost sa mojim avatarom? :lol:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Cekaj, je l' ti predlazes da vozis Devojcicu na toj prepariranoj zivotinjki u koju si ugradio motor, ili mi samo pokazujes slicnost sa mojim avatarom? :lol:
Do sada nisam provalio da jukie nikad ne off-uje tako da je verovatno ugradio taj famozni motor. :neznam:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
A sta sa troskovima za gorivo? Redovan servis? Promena ulja?
Odrzavanja? Pranje automobila? Kakva vrsta muzike da svira
u kolima? Koja mirisna jelkica?

Ima tu dosta pitanja... koja realno treba postaviti...

:pucaodsmeha: :balerina:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Jak ti sponzor kad ti ni vozaca nije obezbedio, pff...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Andjelika
Koja mirisna jelkica?

Ima tu dosta pitanja... koja realno treba postaviti...

:pucaodsmeha: :balerina:
:smeh:

Jelkica ce biti sigurno potrebna pored onakve zivuljkice :lol:
By ...Sitnicava...
Eto, nabavili smo prevozno sredstvo, vozaca, jos samo poslodavac da nam se oglasi da resimo i jelkica-problem... :lol:
Korisnikov avatar
By reveal
Ako si vec imala iskustva sa trazenjem vozaca preko interneta... Sta se desilo sa tim vozacem? :uplasen:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by jukie
Zanimljiv avatar, Sitničava...
Slika
Mislim da je protiv pravila foruma objavljivati fotografije chlanova bez njihovog pristanka.
:durenje:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by reveal
Ako si vec imala iskustva sa trazenjem vozaca preko interneta... Sta se desilo sa tim vozacem? :uplasen:
:shok: Good question! :novinar:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by reveal

Da, stvarno. Sta se desilo sa prethodnim vozacem?

:shocked:
By Swanheart
:lol:

zasto me ovo asociralo na epizodu south parka sa paris hilton i jadnim batersom:smeh:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by V I V I S E C T
Mislim da je protiv pravila foruma objavljivati fotografije chlanova bez njihovog pristanka.
:durenje:
:smeh: :smeh: :pucaodsmeha: :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ko je ova luda bitcharka koja je pokrenula ovu temu i zasto je ona ovde? :lol:

Ili jos bitnije ko je od vas nagovorio da na gay forumu otvori temu u kojoj trazi vozaca i nosaca torbi :lood:

Honey ovde mozes samo da nadjes nekoga ko ce da ti uradi dizajn enterijera tog tvog auta ili da ti da savet koju trendy torbu da kupis :icequeen:
By ...Sitnicava...
Razmazena g-djica je prethodnog vozaca bacila u Savu isekavsi ga prethodno na komade motornom testerom, a sve zbog toga sto joj na trafici nije uzeo obican Mars, nego Mars delight. :lol:

P.S. Konkurs i dalje otvoren! :lol:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Lakiboy_ns
Ko je ova luda bitcharka koja je pokrenula ovu temu i zasto je ona ovde? :lol:

Ili jos bitnije ko je od vas nagovorio da na gay forumu otvori temu u kojoj trazi vozaca i nosaca torbi :lood:

Honey ovde mozes samo da nadjes nekoga ko ce da ti uradi dizajn enterijera tog tvog auta ili da ti da savet koju trendy torbu da kupis :icequeen:
Taman smo krenui da se zabavljamo nemoj da kvaris :oklagija:

Vidis da se devojcica uplasila cim je otvorila temu :smeh:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Premesteni smo iz ljuavi i seksualnosti sada devojcica sigurno vise nece da nas bira :durenje:
By J...
Originally posted by Lakiboy_ns

Vozac moze da bude i devojka.
Korisnikov avatar
By devojcica
Uf, odakle da pocnem sa odgovorima na sva pitanje ovde. Treba da se dobro oblaci. Nista svilene kravate i odela, nego kezual, ali skupo. Ne mora skupo ako zna da odabere jeftino a da izgleda kao da je skupo.

Ne znam sto su mi premestili temu ovde kad se ja ne zezam, sasvim ozbiljno trazim decka koji ce da mi bude kao vozac. Mada i ja imam polozeno, ne radi se samo o tome da me vozi. Treba da mi bude na raspolaganju 24 sata dnevno.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Javljam se povodom oglasa,
tvoja je ponuda meni primamljiva,
i zato javljam se povodom oglasa,
sada sam siguran, da sam ti potreban!
:peva:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Znaci, mora skupu odecu da nosi, ali ne mora? :lol:
I bre sitnicava ne budi sitnicara. Vidis da je devojcica napravila lapsus, ona tacno i precizno zna sta zeli i sta joj treba :blenta:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Recicu na ovaj oglas samo ono sto je Rosario pitala za Karen Walker u seriji i to vishe puta:IS THIS BITCH FOR REAL? :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!