Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Inner-Smile
Volim kako hodaju :) kako drze ruke u dzepovima:) kako prilaze ljudima kad treba da se upoznaju (ceo taj pokret pruzanja ruke), kako izgledaju mocno i jako a ustvari prikrivaju nervozu :) svashta volim a ne mogu lepo da objasnim :)
Kako se ti i ja razumemo :hug:

Nikad dovoljno helou gordzusa draga :D
By katarina
Ivana, svaka ti cast za muzicku numeru.
Korisnikov avatar
By Hys.
Hvala :D

Stavila sam ja to i na butch-femme dinamika ranije :tehno:
By katarina
Zao mi je sto nisam videla ranije, ali tu temu nisam posecivala jer mi je sam naslov bio dovoljno provokativa da izmami neke odgovore koji bi mi vrlo zasmetali.
Tema " sta nalazite privlacno na butch zenama? " delovala je kao idiotproof za razumevanje, ali sam se i tu prevarila. Ipak, postavljeni video je ponistio gorak ukus u ustima koji su ostavili neki postovi na ovoj temi.
By Bombina
eh imaj muda ljudi moj
but je odmernost i psimenosti i vole da piju pivce,
femice je fine,doterane ne pretarano,izgledaju vole da piju vino ,jer vole da podeli izmedju fem i but ko je zapravo da budu andro izgleda drugacije -vole da piju pivce i vinice,ma sta da bude
jer su prave pusalice
al za mene je sportski tip:o)

privlacnost ljudske duse izmedju butcice ,femice nemogu da poraditi jer nije bas kako izgleda zenstvenosti i jer fem obucene garderobama izmedju kao andro
femice imaju lepo lice,lepote i sarm ,vole da obuce haljine,suknjice a butch imaju siskavu kosu,kratku i mekanu kosu,isto je izgledaju andro
duge kose nema veze s tim licnostima
bolje da ne govorim o transu
imam jednog ,ovoga obazavam :kiss:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Bombina
eh imaj muda ljudi moj
Tako je, tako je, tako je, Bombina!!! :sudija:
Konacno neko nesto konkretno da kaze ovde, a da to nije Ivana!!! :klap: :kiss:
but je odmernost i psimenosti i vole da piju pivce,
femice je fine,doterane ne pretarano,izgledaju vole da piju vino ,jer vole da podeli izmedju fem i but ko je zapravo da budu andro izgleda drugacije -vole da piju pivce i vinice,ma sta da bude
jer su prave pusalice
Tako je Bombina :sudija:
Ja ne volim vinice, ali prava pusalica jesam :sweet:

privlacnost ljudske duse izmedju butcice ,femice nemogu da poraditi jer nije bas kako izgleda zenstvenosti i jer fem obucene garderobama izmedju kao andro
femice imaju lepo lice,lepote i sarm ,vole da obuce haljine,suknjice a butch imaju siskavu kosu,kratku i mekanu kosu,isto je izgledaju andro
duge kose nema veze s tim licnostima
Pa to, to - upravo :sudija:
bolje da ne govorim o transu
imam jednog ,ovoga obazavam :kiss:
I ja i ja i ja i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :love: :love: :love: :kissing:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
A u cast vecerasnje veceri progona teoreticaki i teoreticara, u pauzi dok se ne vratim dosadnom katedra - diskursu, jos jednom proslavimooooooooooooooooooo:

:drkanje: :fuckbed: :dvaprsta: :flasher: :jumpfuck: :kissass:

I evo da svima koje mrzi da citaju moje duuugaaackeee postove prevedem:
obozavam butchiceee jeeeeeeeee weeeeeeeeee :hyper: :hyper: :stoputahyper: :noob:

weeeeeeeee :lood:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by vanillapuff
A u cast vecerasnje veceri progona teoreticaki i teoreticara, u pauzi dok se ne vratim dosadnom katedra - diskursu, jos jednom proslavimooooooooooooooooooo:

obozavam butchiceee jeeeeeeeee weeeeeeeeee :hyper: :hyper: :stoputahyper: :noob:

Ofaaaaj a da ti odes malo da se khm khm i vrnes se na forum... :smilegrin:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by shmizllica
Originally posted by vanillapuff

Ofaaaaj a da ti odes malo da se khm khm i vrnes se na forum... :smilegrin:

:giggle:
Skin'o sam je :ozbiljan:

mislim sa tastature

a ako bude potrebno bice i khm khm :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Naravno da je potrebno zar ne vidis i sam?! :giggle:

:trep:
Korisnikov avatar
By Momo
Ma puce mi glava od ove promene vremena, a ona je bas sad nasla da luduje :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ih brate pa zar moram da te ucim?! Iskoristi to i odma ce glava da te prodje. :paradajz:
Korisnikov avatar
By Momo
Ne znas ti moje muke, juce sam na ruke nosio radni sto preko pola grada, a danas me je uposlila da nosim direktorsku stolicu kroz grad, pa je onda htela musaku za rucak i cokoladu sa nugatom a sad bi i khm khm...

ma odo da otvorim temu: sta vas najvise smara kod femica :lol:

@anche - izvini na ovom oftopiku, ali ne sumnjam da ces mi oprostiti makar u ime toga sto sam nekad bio butchica :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Jaaaao fenomenalna tema .... bas bih imala sta da pisem na toj temi... :smilegrin:

1. Njihovo frakanje od ranog jutra a da ne govorim o tome kako ceo dan popravljaju sminku... :smilegrin:
2. Svaki cas popravljanje frizure...
3. Popravljanje garderobe na sebi ako slucajno ispadnu sise ili se previse vide gacice... :trep:
4. Zadrzavanje minimum 30 minuta u kupatilu pa makar se ja upisala... :lol:
5. A da ne govorim o tome kad se nokat slucajno malo slomi ili grebucka,turpiranje od pola sata,pa namazati bezbojni lak,pa isprskati da se lak osusi pa tek onda da se namaze u boji po zelji i opeeeet mazanje... :drama:
6. Najvise popiiiiiizdim kad ocu akciju... moram da cekam da se sva sminka skine da bi bilo akcije... misliiiiim mogu da (da prostite) izdrkam i caos. Prodje me zelja... :giggle:
7. Dok se odluce sta ce da obuku iako znaju da ce vrlo brzo da skinu svu garderobu... :smeh:
8. Pa kad me teraju da i sama budem femica,da se nafrakam,biraju mi garderobu... :drama:

Ma joj mogla bih da sutra da pisem.... ali jedno znam ne mogu bez tih sitnica i bas uzivam u tome dok gundjam... :trep:

Shmi je papucarka... :lol:

Korisnikov avatar
By Momo

5. A da ne govorim o tome kad se nokat slucajno malo slomi ili grebucka,turpiranje od pola sata,pa namazati bezbojni lak,pa isprskati da se lak osusi pa tek onda da se namaze u boji po zelji i opeeeet mazanje... :drama:

Ovooo je tako smaracki dosadno i istinito...
evo ova moja je danas kupila neki "fiksator" za lakiranje, ja mislio to neka masinica a ono neki premaz :lol:

e a tek kad pocne da me davi sa Avon katalogom i da me pita sta mi se vise svidja jer ne moze da se odluci :cupakosu:
i ja isto :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
vanilice :pucaodsmeha: /i to mislim na sve teme :smeh: /
Korisnikov avatar
By Shmi
Nije lako nama nikako sa femicama... :drama:
Korisnikov avatar
By Val
jer su prave pusalice

:smeh: :smeh: :smeh:

Jes´, jes´ te pushalice su bash sportski nadarene!
Korisnikov avatar
By Val
za mene nije lako s butc i femicama,ovog puta jesu nase su -lepe i simpe,ruzne su stvorene za ljude imaju ili nemaju maste ili najlepse,
a transu e bolje da ne kazem na javnom ovo neka ja njima kazem -ovo cu nijednog kazem -ne udri brigu na veselje..mislim na uzivanje,kuvanju, :)

Pravo zborish. Kol´ko ruzhnih buchica, tol´ko ruzhnih femica. I obrnuto. Po meni...zhena je zhena. Potpomagala ona svojoj nenaglashenoj lepoti shminkom il´ne. Kad ih okupamo i skinemo, sve su slichne. Dakle...prestanite da kokoshinjate oko gluposti. Buch, femme, buch, femme...godinama! Kako vas ne smore ove teme? :puzzle:
By Bombina
Originally posted by Val
mogu da budu slicnije do skoro .. :)
zar ne

Pravo zborish. Kol´ko ruzhnih buchica, tol´ko ruzhnih femica. I obrnuto. Po meni...zhena je zhena. Potpomagala ona svojoj nenaglashenoj lepoti shminkom il´ne. Kad ih okupamo i skinemo, sve su slichne. Dakle...prestanite da kokoshinjate oko gluposti. Buch, femme, buch, femme...godinama! Kako vas ne smore ove teme? :puzzle:
e val ne vredjaj ovu temu,pazi
Korisnikov avatar
By Val
Chega ba? Da se pazim svojih rechi ili onih koji nemaju o chemu pametnijem da razglabaju? :nerd: Eno, postavih i ja temu o kojoj itekako mozhe da se razglaba, ukoliko je nekome dosadno! :smeh:
Korisnikov avatar
By cranky
ma ljudi...manite te kategorizacije. o bilo kom tipu da se radi...ako mi ne izaziva onaj sjaj u oku...onda je sve nebitno
By Bombina
dok ne proradi hemija i to moraju imati svoj instinkti a ne da oslanjanju-strpljenje i odlucnost potrebnije komunikacije nikad nece prekinuti a ,izlazke je uzivo komunikacije nego da trace vreme na compu,one misli da je tesko nadji na netu ma kakav internet i trace sve

val ,prepala si me ...ja mislih o meni i u redu je ... :) :kiss: a za teu:kiss:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by cranky
ma ljudi...manite te kategorizacije. o bilo kom tipu da se radi...ako mi ne izaziva onaj sjaj u oku...onda je sve nebitno
upravo to.
By Bombina
nekima je nebitno,a drugima jeste bitno ..jedna i druga
za mene nebitno
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by cranky
Slazem se donekle...donekle jer meni iskustveno femmice uglacnom ne izazivaju sjaj u oku...ma koliko lepe, pametne i duhovite bile.

Aj nid butch faktor for GloU in maj aj :namig2:
Korisnikov avatar
By Natalie13
Jaaaao fenomenalna tema .... bas bih imala sta da pisem na toj temi... :smilegrin:

1. Njihovo frakanje od ranog jutra a da ne govorim o tome kako ceo dan popravljaju sminku... :smilegrin:
2. Svaki cas popravljanje frizure...
3. Popravljanje garderobe na sebi ako slucajno ispadnu sise ili se previse vide gacice... :trep:
4. Zadrzavanje minimum 30 minuta u kupatilu pa makar se ja upisala... :lol:
6. Najvise popiiiiiizdim kad ocu akciju... moram da cekam da se sva sminka skine da bi bilo akcije... misliiiiim mogu da (da prostite) izdrkam i caos. Prodje me zelja... :giggle:
7. Dok se odluce sta ce da obuku iako znaju da ce vrlo brzo da skinu svu garderobu... :smeh:
8. Pa kad me teraju da i sama budem femica,da se nafrakam,biraju mi garderobu... :drama:

Ma joj mogla bih da sutra da pisem.... ali jedno znam ne mogu bez tih sitnica i bas uzivam u tome dok gundjam... :trep:

i dalje NASOM dnevnom sobom odzvanja krik, tebe, butchice pri probi tek cupaca dlaka!
Korisnikov avatar
By Shmi
:blush: :lol:

Ofaaaj i propustih dobar provod? Ivana,Momo? :(

Jbg,nije mi se dalo...
Korisnikov avatar
By Hys.
:giggle: za post iznad :D

Nije bio Momo...meni bilo super :dance:

Se vidjamo nekst tajm :kiss:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!