Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Distancirana
E, ispadoh jos i nepismena... Strasno!!!
Da, znam da se ne uz glagol pise odvojeno... Desava se...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Distancirana

Butch devojke? Hm... Iskreno, ja uz samu rec "devojka" vezujem sofisticiranost, neznost, kulturu odevanja, ponasanja...
Nisi jedina, citav heteropatrijarhalni svet deli tvoje misljenje :lol:
Mislim, fizicki izgled sam po sebi ne bi trebalo da nam je primaran, nije neko kriv sto su se hormoni poigrali, ali to nikako ne znaci da ne treba da vodi racuna o higijeni, oblacenju, ponasanju...
Iako nisam bila preterano direktna, pretpostavljam da se iz mojih slova moze procitati moje misljenje...
"hormoni su se poigrali" kod butch devojaka ???
a na osnovu cega si to zakljucila? na osnovu frizure i nacina oblacenja ?
bas zanimljiv metod homonalne analize !
Ne ide mi da dovedem u vezu pismenost i odmerenost sa butch devojkama... Naprotiv...
Komentarisacu o ovoj temi tek kada se uverim sta se ovde posmatra kao uvredljivo, a sta kao iskreno...
Pokusacu da rezimiram tvoje izlaganje o butch devojkama:
- hormoni su se poigrali kod njih
- pismenost i odmerenost se nikako ne moze sa njima dovoditi u vezu
-ne vode racuna o higijeni , ponasanju i oblacenju....

Sta mislis da li si uvredila nekog do sad svojim izlaganjem?

Mozda neku butch devojku ? Ma ko ih shisha kad su nepismene, nekulturne i smrde :zacepi:
Korisnikov avatar
By Momo
E, ispadoh jos i nepismena... Strasno!!!
Da, znam da se ne uz glagol pise odvojeno... Desava se...
Ma dal je moguce ? Ja mislio da se femicama nikad ne desava :lol:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Dobro si napisao... ''Pokusacu da rezimiram''... Pokusao i nisi uspeo...
Izvukao si iz konteksta sve same pogresne zakljucke... Ako ti je bio cilj da karikiras, ok, i nije ti tako lose poslo za rukom... Ali, ako ti je namera bila stvarno da razumes ono sto sam htela da kazem, na pogresnom si putu...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Boze, Distancirana, pa ti bas i nisi tako distancirana...
Pre bi se reklo da si prilicno napadna...
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Daliborka, distancirana od ljudi, bilo kakvog zblizavanja i svega sto ide posle toga...
Nikako od rasprave...
Primetim da mnogi ne mogu da dovedu u vezu moj nick sa mojim slovima... :)
Korisnikov avatar
By Hys.

Mislim, fizicki izgled sam po sebi ne bi trebalo da nam je primaran, nije neko kriv sto su se hormoni poigrali, ali to nikako ne znaci da ne treba da vodi racuna o higijeni, oblacenju, ponasanju...
zaista, kako ovo moze da se protumaci sem da ti mislis da su se sa butchicama poigrali hormoni i da ne vode racuna o higijeni?

sta reci.
Korisnikov avatar
By Momo
Dobro si napisao... ''Pokusacu da rezimiram''... Pokusao i nisi uspeo...
Izvukao si iz konteksta sve same pogresne zakljucke... Ako ti je bio cilj da karikiras, ok, i nije ti tako lose poslo za rukom... Ali, ako ti je namera bila stvarno da razumes ono sto sam htela da kazem, na pogresnom si putu...
O to je bas lepo ako sam pogresio u proceni i ako si stvarno bez predrasuda prema butch devojkama i uopste prema ljudima koji malo iskacu iz sablona i crno bele matrice u kojoj se nalazi vecina :)

Meni se na primer ne svidjaju butch devojke jer nisu moj tip, ukusi su razliciti i to je to. A ljudi obicno dodju na temu: "sta nalazite privlacno..." i pocnu da pricaju sta ih odbija, sto je cak i ok po meni, dok god ne raspale sa predrasudama, transfobijom i ostalim sranjima ... pa onda krenu da definisu sta je u stvari zena po njima a u te definicije nikako ne spada butch zena jer zena NIKAKO NE SME DA NOSI MUSKE PANTALONE, SHISHA SE NA KRATKO I PIJE PIVO...TO JE ZABOGA REZERVISANO SAMO ZA MUSHKARCHINE

a na kraju kad iscitam sve te teme o butchicama koje su pune pljuvacine na njihov racun nekako izvucem zakljucak da ih neke devojke mrze jer stvarno setaju najbolje ribe (da se izrazim tako malo prostacki) i sto mogu samo da im pljunu pod prozor :lol:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Dragi moj, ironiju cu ostaviti sebi za drugi put, a tebe da trulis u u svom sarkazmu...
Obrati paznju na moje postove i karikiraj ako ti je gust... Ako uspes da ih razumes, neces nastaviti sa svim tvojim bljuvotinama...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Jbt, ovo kao da je reinkarnacija nekih (ne tako skoro) za forum upokojenih identiteta... :uplasen: :lol:

Ovo "trunes" i "bljuvotine" nepogresivo asocira na... :drama:

Na stranu to, nego mi nikako nije jasno zasto se na temi "Sta nalazite privlacno na butch zenama" pojavljuju (id)entiteti koji zapravo nista privlacno ne nalaze na pomenutima. Ne sporim im, naravno, pravo da iskazu svoje misljenje da ne nalaze nista privlacno na butchicama, no to ne podrazumeva pravo na etiketiranje, sirenje predrasuda i proklamovanje stereotipa koje, verovatno, vecina nas zeli na ovaj ili onaj nacin da dekonstruise.

Dakle - pravo na misljenje i diskusiju da; provokacija, politicki nekorektan govor, sirenje predrasuda i diskriminacije - ne.

Zato jer smo svi pod :zastava: zastavom. :)
Korisnikov avatar
By starsailor
vanilice pa gde si ti do sada :trep: :sweet:

"Na stranu to, nego mi nikako nije jasno zasto se na temi "Sta nalazite privlacno na butch zenama" pojavljuju (id)entiteti koji zapravo nista privlacno ne nalaze na pomenutima."

:klap:
By J...
Komentarisacu o ovoj temi tek kada se uverim sta se ovde posmatra kao uvredljivo, a sta kao iskreno...
Uvredljivo je ono sto bi bilo uvredljivo i u razgovoru "uzivo" sa ljudima.

Uvredljivo je ono sto ti ne bi zelela da neko govori o tebi i za tebe.

Vecina ljudi prirodno ima taj osecaj da zna sta je uvredljivo, samo sto mnogi ne obracaju paznju na to.
Korisnikov avatar
By Momo
Dragi moj, ironiju cu ostaviti sebi za drugi put, a tebe da trulis u u svom sarkazmu...
Obrati paznju na moje postove i karikiraj ako ti je gust... Ako uspes da ih razumes, neces nastaviti sa svim tvojim bljuvotinama...
Uh ne volim ja ovakvu vrstu diskusije...
tvoj post mi zvuci ko poruka srednjovekovne invizicije :bljak: i to iz onog doba kad je moc pocela da joj bledi :lol:
...pa cu ubuduce radije da zaobidjem tvoje postove nego da se trudim da ih razumem :)

:bye:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Momo

a na kraju kad iscitam sve te teme o butchicama koje su pune pljuvacine na njihov racun nekako izvucem zakljucak da ih neke devojke mrze jer stvarno setaju najbolje ribe (da se izrazim tako malo prostacki) i sto mogu samo da im pljunu pod prozor :lol:
Tu ima istine :trep: :smug: :kosa: :smeh: :namig2:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja
Nego, meni nije jasno jedno. Zašto ste u 'opisu' bučica spominjale ne opšte ženske, već opšte ljudske karakteristike poput: samouverenost, nežnost i sl. Dakle, ako govorimo o bučicama, valjda govorimo i o 'specifičnom buč elementu' kao kad bi pitanje bilo 'šta volite kod mačaka?', a neko dao odgovor 'volim što prede'. To je ok jer je predenje specifično mačije. Ali samouverenost, nežnost, otvorenost su ljudske osobine, a ne isključivo muške, ženske, fem, buč itd.

Tako da mislim da ste vi govorile šta volite kod devojaka uopšte, a ne kod neke podgrupe istih. Slaže li se ko sa mnom?
Moram se samocitirati zato što ste izignorisale moje pitanje, a smatram da nisam bila nekorektna. :protest:
Veoma sam rada saznati šta mislite o ovome. Ja mislim da je predrasuda vezivati psihičke osobine uz fizičke.

Dakle:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Nego, meni nije jasno jedno. Zašto ste u 'opisu' bučica spominjale ne opšte ženske, već opšte ljudske karakteristike poput: samouverenost, nežnost i sl. Dakle, ako govorimo o bučicama, valjda govorimo i o 'specifičnom buč elementu' kao kad bi pitanje bilo 'šta volite kod mačaka?', a neko dao odgovor 'volim što prede'. To je ok jer je predenje specifično mačije. Ali samouverenost, nežnost, otvorenost su ljudske osobine, a ne isključivo muške, ženske, fem, buč itd.

Tako da mislim da ste vi govorile šta volite kod devojaka uopšte, a ne kod neke podgrupe istih. Slaže li se ko sa mnom?
Moram se samocitirati zato što ste izignorisale moje pitanje, a smatram da nisam bila nekorektna. :protest:
Veoma sam rada saznati šta mislite o ovome. Ja mislim da je predrasuda vezivati psihičke osobine uz fizičke.

Dakle:
ne slazem se sa tobom jer po mom misljenju 'biti butch' se vise odnosi na ponasanje nego na samo fizicki izgled. doduse, tesko je sve to razgraniciti, tj. tako striktno izkategorisati...
Korisnikov avatar
By Galateja
Ok. Ali meni nije jasna izjava 'volim kod bučica samouverenost' kada se samouverenost vezuje za bilo koju granu (da se tako izrazim) ljudskih bića. Zar ne? Čak i da se buč vezuje za nešto više od fizičkog izgleda meni su vrlo površne podele tipa 'bučice su samouverene, a femice nežne' i sl. Na to sam mislila. :)

Mada ne sporim da i ponašanje ima (donekle) udela, ali samo ono ponašanje koje se tiče spoljnih postupaka.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
okej samouverenost, to jos i mogu da razumem, ali povezivati pismenost (?!) sa butchicama mi uopste ne ide u glavu...

po toj logici su fem i andro devojke, sta, nepismene i neobrazovane??

inace, slazem se sa galatejom.. svega je par forumasica(npr oziris) navelo osobine koje se mogu vezati za butchice a ne one koje mogu karakterisati bilo koje ljudsko bice...
Korisnikov avatar
By Blady
Ok. Ali meni nije jasna izjava 'volim kod bučica samouverenost' kada se samouverenost vezuje za bilo koju granu (da se tako izrazim) ljudskih bića.
:up:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by jovanabeograd
okej samouverenost, to jos i mogu da razumem, ali povezivati pismenost (?!) sa butchicama mi uopste ne ide u glavu...

inace, slazem se sa galatejom.. svega je par forumasica(npr oziris) navelo osobine koje se mogu vezati za butchice a ne one koje mogu karakterisati bilo koje ljudsko bice...
Tako je:deda:

:lol:
Korisnikov avatar
By Momo

Ja mislim da je ova tema nesto tipa fan club :eureka: ... uostalom evo uvodnog posta:
Originally posted by anche
meni se svidja svasta nesto na butchicama ali bih, za sada, izdvojila snagu, pamet i duhovitost :)

i nikako ne govorim da nema snaznih, pametnih i duhovitih famica - dapace :grin: ali tema su butch zene i sta se vama svidja na njima
anche je lepo objasnila :D

a shmi je lepo predvidela sta ce biti s temom :lol:
Originally posted by shmizllica
Treba tema da ti se zove "PLJUVACINA NA BUTCHICE" :smeh:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja konkretno ruke, posebno shake.

Slika

Melissa mi je reprezentativni primerak za sve :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Momo

Ja mislim da je ova tema nesto tipa fan club :eureka: ... uostalom evo uvodnog posta:
Originally posted by anche
meni se svidja svasta nesto na butchicama ali bih, za sada, izdvojila snagu, pamet i duhovitost :)

i nikako ne govorim da nema snaznih, pametnih i duhovitih famica - dapace :grin: ali tema su butch zene i sta se vama svidja na njima
anche je lepo objasnila :D

a shmi je lepo predvidela sta ce biti s temom :lol:
Originally posted by shmizllica
Treba tema da ti se zove "PLJUVACINA NA BUTCHICE" :smeh:
Izvini, a po čemu su moji postovi na ovoj temi pljuvačina?! Mnoge teme su o krastavcu pa se raspravlja o paradajzu i nije bilo problema. Videla sam boldovano kao i sve ostalo. Ali suština mog pitanja je krivo protumačena.
Dakle, pokušaću ovo da pojasnim poslednji put: određene grupacije na kugli zemaljskoj imaju svoju specifičnost, nešto što se vezuje samo za njih. I kako onda može da se govori o opštim karakteristikama kao nečemu što je u vezi sa određenom grupacijom?!
Samo to i ništa više.
Korisnikov avatar
By Hys.
Imaju muda.

Vrlo specificna butch osobina.

Pun and hidden meaning very much intended, ko komprende, ce i andrstende.:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By IriS
Ok. Ali meni nije jasna izjava 'volim kod bučica samouverenost' kada se samouverenost vezuje za bilo koju granu (da se tako izrazim) ljudskih bića. Zar ne? Čak i da se buč vezuje za nešto više od fizičkog izgleda meni su vrlo površne podele tipa 'bučice su samouverene, a femice nežne' i sl. Na to sam mislila. :)

Mada ne sporim da i ponašanje ima (donekle) udela, ali samo ono ponašanje koje se tiče spoljnih postupaka.
mislim da se postavljačica teme bazirala na tzv. buch energiji... nek me demantuje ako grešim. ili ja samo vidim, trenutačno, ono što hoću :lol:

evo recimo primera... prvi koji mi je pao na pamet: Goca Tržan ima izraženu buch energiju, a nije lezba... a ni buchica.

no, teško je ovo skapirati jer ljudi uglavnom gledaju površinu.

evo npr. ja. nisam buch izgledom, ali itekako imam buch energiju... toliko da pršti ponekad :yes:
i ovde ne mislim na ispijanje piva iz flaše ili ne znam šta već trpate u koš kad su buch žene u pitanju.

i ovo što Galateja reče: 'bučice su samouverene, a femice nežne'... kad su buch i fem energija u pitanju, po mom sistemu vrednosti, ovo je tačno.
žena sa buch energijom je ta koja pruža sigurnost, a žena sa fem energijom je ona koja istu ište. i tu nema ništa loše. svaka krpa nadje svoju zakrpu.

postoji čak i mogućnost da žena buch izgleda ima fem energiju i obrnuto. ljudi su različiti... i ne znam čemu više diskriminacija po izgledu. kad god sam rekla: NIKAD mi se takva žena/muškarac ne bi svideo/la... vrlo brzo sam demantovala samu sebe... jer sam bila površna kad sam isto izjavila...
čudni su putevi ljudski... a ja sam od onih koji ne vole jednostavno... i uživaju u čudnom i drugačijem. :love:
Korisnikov avatar
By Momo
Izvini, a po čemu su moji postovi na ovoj temi pljuvačina?! Mnoge teme su o krastavcu pa se raspravlja o paradajzu i nije bilo problema. Videla sam boldovano kao i sve ostalo. Ali suština mog pitanja je krivo protumačena.
Dakle, pokušaću ovo da pojasnim poslednji put: određene grupacije na kugli zemaljskoj imaju svoju specifičnost, nešto što se vezuje samo za njih. I kako onda može da se govori o opštim karakteristikama kao nečemu što je u vezi sa određenom grupacijom?!
Samo to i ništa više.
Uh sta se brecas, nisam ni rekao da su tvoji postovi pljuvacina, tebi i jovanibeograd sam naveo "fan club" i uvodni anchetov post kao eventualno razresenje vasih nedoumica.

A shmi sam ubacio onako kao rezime cele teme...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by IriS

mislim da se postavljačica teme bazirala na tzv. buch energiji... nek me demantuje ako grešim. ili ja samo vidim, trenutačno, ono što hoću :lol:

evo recimo primera... prvi koji mi je pao na pamet: Goca Tržan ima izraženu buch energiju, a nije lezba... a ni buchica.

no, teško je ovo skapirati jer ljudi uglavnom gledaju površinu.

evo npr. ja. nisam buch izgledom, ali itekako imam buch energiju... toliko da pršti ponekad :yes:
i ovde ne mislim na ispijanje piva iz flaše ili ne znam šta već trpate u koš kad su buch žene u pitanju.

i ovo što Galateja reče: 'bučice su samouverene, a femice nežne'... kad su buch i fem energija u pitanju, po mom sistemu vrednosti, ovo je tačno.
žena sa buch energijom je ta koja pruža sigurnost, a žena sa fem energijom je ona koja istu ište. i tu nema ništa loše. svaka krpa nadje svoju zakrpu.

postoji čak i mogućnost da žena buch izgleda ima fem energiju i obrnuto. ljudi su različiti... i ne znam čemu više diskriminacija po izgledu. kad god sam rekla: NIKAD mi se takva žena/muškarac ne bi svideo/la... vrlo brzo sam demantovala samu sebe... jer sam bila površna kad sam isto izjavila...
čudni su putevi ljudski... a ja sam od onih koji ne vole jednostavno... i uživaju u čudnom i drugačijem. :love:
Ja razumem o čemu govoriš. Mislim da si dobro uzela primer Goce Tržan. Jedino što ja to ne bih imenovala 'buč energija'. Ja bih to pre nazvala temperamentom i prenaglašenim ispoljavanjem istog.
Štaviše, imamo i muške Goce Tržan. To bi npr. bio Aca Lukas. ;)
I kad nekog ugledamo, sklona sam poverovati da je upravo fizički izgled taj na osnovu koga ćemo nekoga 'svrstati' pod pojam buč/fem/andro nevezano za kvalitativne kvalifikacije.
E, sad, koliko je to deo stila je pitanje potpuno druge tematike.
Korisnikov avatar
By Galateja
Po mojim kriterijumima za 'određivanje' buč/fem/andro:

BUČ
Slika

FEM
Slika

ANDRO
Slika

P.S. - u obzir dolaze različite varijacije i odstupanja, ali ovo bi bio neki osnovni parametar. A ovako sa slike ja ne znam koja je (psihički) jaka, a koja ne, koja je plačka, koja voli pivo, a koja sarmu... :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam, idiot, u jednom momentu skapirala da se meni buc i andro devojke razlikuju po tome sto su mi andro mrsave a buc debele....go figure!....kad sam to ukapirala, shvatila sam da treba ovde da prelistam par tema i ukapiram o cemu se radi....
Korisnikov avatar
By Galateja
E, da, važna napomena: ne smatram da se sve devojke mogu svesti pod neki od ove tri odrednice. Neke su mešavina npr. buč i andro ili fem i andro, ali mnoge devojke nisu ništa od te tri odrednice. Definitivno. Premalo su tri kolone za toliko devojaka. ;)
:carica:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!