Originally posted by Galateja
Ok. Ali meni nije jasna izjava 'volim kod bučica samouverenost' kada se samouverenost vezuje za bilo koju granu (da se tako izrazim) ljudskih bića. Zar ne? Čak i da se buč vezuje za nešto više od fizičkog izgleda meni su vrlo površne podele tipa 'bučice su samouverene, a femice nežne' i sl. Na to sam mislila.
Mada ne sporim da i ponašanje ima (donekle) udela, ali samo ono ponašanje koje se tiče spoljnih postupaka.
mislim da se postavljačica teme bazirala na tzv. buch energiji... nek me demantuje ako grešim. ili ja samo vidim, trenutačno, ono što hoću
evo recimo primera... prvi koji mi je pao na pamet: Goca Tržan ima izraženu buch energiju, a nije lezba... a ni buchica.
no, teško je ovo skapirati jer ljudi uglavnom gledaju površinu.
evo npr. ja. nisam buch izgledom, ali itekako imam buch energiju... toliko da pršti ponekad
i ovde ne mislim na ispijanje piva iz flaše ili ne znam šta već trpate u koš kad su buch žene u pitanju.
i ovo što Galateja reče: 'bučice su samouverene, a femice nežne'... kad su buch i fem energija u pitanju, po mom sistemu vrednosti, ovo je tačno.
žena sa buch energijom je ta koja pruža sigurnost, a žena sa fem energijom je ona koja istu ište. i tu nema ništa loše. svaka krpa nadje svoju zakrpu.
postoji čak i mogućnost da žena buch izgleda ima fem energiju i obrnuto. ljudi su različiti... i ne znam čemu više diskriminacija po izgledu. kad god sam rekla: NIKAD mi se takva žena/muškarac ne bi svideo/la... vrlo brzo sam demantovala samu sebe... jer sam bila površna kad sam isto izjavila...
čudni su putevi ljudski... a ja sam od onih koji ne vole jednostavno... i uživaju u čudnom i drugačijem.