Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ja volim da analiziram, ali ne da bih nekoga ili nesto podelila i/ili etiketirala, vec da bih jasnije uzivala u raznolikosti ljudskih pojavnosti, energija, razmena energija i seksualnosti.

Jedno vreme sam se trudila da analiticko-teorijski obrazlazem i svoje postove na butch-femme temama, ali veceras... Bolje mi idu sale, izgleda.. :maska: :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Na ovakve teme prosto ne mogu drugachije. Shala je jedini nachin da se "izborim" sa mentalnim deficitima drugih.

Pazi ti to. Te buch, te femme, te kratka kosa, a ipak femme, te nam smeta shto nema dugu kosu, jer to nije zhenstveno, te ima krive noge, pa ipak nosi suknju, jer je to jedino zhenstveno, te...ne mogu da se setim svih forumskih bisera. Al´da ih ima...ima ih vala na izvoz!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by sarajevoxx
Ali, meni samo smeta sto vecina devojaka (s kojima sam se kuckala, koje poznajem...) smatra da su butch devojke, niza vrsta...i to ne moze da me ne iznervira...

po cemu zakljuci to? ako se nekome ne svidjaju takve "djevojke" onda je to njihovo,ne mora da znaci da ih smatraju nizom "vrstom" .Ja ako sam lez ja sam to jer volim zensko i onda je razumljivo da ih veci dio smatra "nepozeljnim"
Uredu je da se nekima ne svidjaju butch devojke, sve ja to postujem :)
Ali da ih vredjaju, e to vec ne postujem..a verujte deesavalo se, naslusala sam se svakakvih prica i nisu bile nimalo prijatne...

No dobro...kuliram :shmi:
Korisnikov avatar
By Val
A zashto slushash takve priche umesto da prekinesh sagovornika u trenutku kad ti zasmeta? :novinar:
Korisnikov avatar
By m..
Au, al ce da vas sece kad vas skonta. Jbt upravo sam shvatila da ni ne znam ko je moderator, a onda sam se setila da je kiss addict, ali ona vise nije kiss addict, a ja sam ustala pre ravno minut i iq mi je oko 89, jos uvek ne osecam ruke.

Anyways, ja ne znam zasto me tacno ne privlace butch devojke, ali me u principu ne privlace. Doduse, ne znam tacno ni zasto me ne privlace muskarci, deca, zivotinje, i sve drugo sto me ne privlaci, ali moze da mi bude drago i da ga volim. Recimo znam zasto me ne privlace splavaruse, ne privlace me onako iz kontexta, zbog vrednosnog sistema, pogleda na svet i svega toga, od outfita do svega. Na splavarusi sve vristi da je bilo kakva mentalna razmena nemoguca, mislim ja ne bih izdrzala 15 minuta nasamo s tim i onda krenula da rejdzujem, mislim splavarusa je derivat svega sto smatram pogresnim na ovom svetu i svega sto me ugrozava. Kod butch zena je to nesto drugo, mogu da mi budu jako drage i da ih obozavam, ali me ne privlace, fizicki, sto ne znaci da ne mogu da mi budu lepe. Ne znam, mozda ih moj libido ili nesto podsvesno vidi kao neki pol za sebe u okviru zenskog pola, ili nesto, zaista ne znam, ne bi se reklo da ih ne dozivljavam kao zene, daleko od toga, ali me ne privlace i ja ne mogu da nadjem nijedan racionalan razlog zasto je to tako.
Korisnikov avatar
By m..
E, vraca mi se osecaj u rukama, mada se jos uvek ne bih usudila da recimo sijem nesto iglom, rucno. Sto nemam neki normalan pritisak nego 60/80 kad sam potpuno budna.
Korisnikov avatar
By Modesty
Sviđaju mi se samo ako imaju preko 35g i naravno da su simpatičnog izgleda,lica.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Bas to sto se ispod mozda grube spoljasnjosti krije nezna licnost.
Korisnikov avatar
By Modesty
Mora imati nešto specifično,mora me zavesti mangupski i u isto vrijeme suptilno i iskusno....onda nemam ništa protiv.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mirth
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju. I imam utisak da mnogo vise paznje svom izgledu i stajlingu posvecuju nego fem cice, in general. Iako sama "montaza" mnogo krace traje.

Svidja mi se kod butch zena sto su obicno jako krhke, ranjive i nezne. A ja volim da budem snazni veliki baja kroz svaki od svojih 20 femme kilograma. :bubblegum:
Originally posted by mirth
Originally posted by vanilapuff
...
Draga moja, nisi jedina, ne brini... :friends: :mazi:

Mene je ovo sto ti pricas jedno vreme takodje iritiralo (i sada jos uvek znam burno da odreagujem), no vremenom, kako sam postajala sve sigurnija u sebe, ceo apsurd je poceo cak i da me zabavlja... :odbij: :lol: Heeej, opusti se, nista strashno ako neko ima predrasude o tebi.. Kladim se da je svako od nas svestan bar jedne svoje predrasude, omakne se coveku posle toliko godina podleganju odredjenoj ideologiji i uobicajenoj biopolitici... :)

Drugo, seti se samo svog subverzivnog potencijala koji je tu upravo zato sto drugi podlezu svojim uverenjima i brzopletom iscitavanju tebe i tvog delovanja na osnovu tvog izgleda, drzanja i imidza...

Ukratko: oni citaju jedno, ti dejstvujes drugacije. Rastvaras ukorenjene sisteme (samo)prezentacije u odnosu na njihovu vezanost za bihejvioralne postupke, ili pak, prolazeci neopazeno, imas sire mogucnosti subverzivnog delovanja....

A najbolji deo zabave je njihova faca kada shvate da sve ono sto su u zivotu naucili (citav sistem citanja znakova) u tvom slucaju - ne vazi! ;)

Zato uzivaj! :cvece:
Lol, a ja citam ovo i mislim se jesam li procitala skorije ovde ista da je do te mere izaslo iz moje glave, a da ga nije Dina napisala. :)
:kiss: :kiss: za Mirth i Vanilicu

Steta sto cesce ne pisete, onda bih ja (valjda) manje nego samo stavim :up: nakon vasih postova :)
Korisnikov avatar
By Hys.
citiracu kraj moje omiljene price iz knjige" Back to Basics-butch-femme anthology" Prica ide iz perspektive femme.

"Yes was so easy. She wanted me to say yes and I loved saying it, showing it. I loved her cock and her fingers and her mouth. Her eyes. Her voice. Her voice urged me now to relax, to let it feel good-there was no hurry. No hurry while she pleasured the still hungry depthes of me. My hips wouldn't stay on the bed. I was trying to fly.

She captured my waist with her other arm and yanked me down against her. She was flushed, her olive cheeks tinged red. She gazed into my eyes while she fucked me with her fingers, listening to me moan, holding me in one place as I tried to fuck back frantically. She didn't make it look easy. Her face was fierce with effort. She was so strong and i was testing her.

I felt like Amazon.

I felt beutiful.

When I came again she was the one who cried out, "Yes!"
Ova poslednja recenica je ono zbog cega obozavam Butchice.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Ne znam, mozda ih moj libido ili nesto podsvesno vidi kao neki pol za sebe u okviru zenskog pola
bravo.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by Ivana
citiracu kraj moje omiljene price iz knjige" Back to Basics-butch-femme anthology" Prica ide iz perspektive femme.

"Yes was so easy. She wanted me to say yes and I loved saying it, showing it. I loved her cock and her fingers and her mouth. Her eyes. Her voice. Her voice urged me now to relax, to let it feel good-there was no hurry. No hurry while she pleasured the still hungry depthes of me. My hips wouldn't stay on the bed. I was trying to fly.

She captured my waist with her other arm and yanked me down against her. She was flushed, her olive cheeks tinged red. She gazed into my eyes while she fucked me with her fingers, listening to me moan, holding me in one place as I tried to fuck back frantically. She didn't make it look easy. Her face was fierce with effort. She was so strong and i was testing her.

I felt like Amazon.

I felt beutiful.

Ispadoh buch zarobljena u telu fem

:shocked:

Zashto si ovo napisala :(
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne brini, i ja mogu da se stavim u "drugu" ulogu, i to redovno radim :opacupa: /except ja sam jedina koja biva penetr......ju nou :D /

Ali meni se svidja "unutrasnji" opis ove femme koja govori da se zbog nje oseca lepo, kao amazonka.

I taj trip da je zadovoljstvo femme partnerke najbitnije mmmmm...Zbog tog tripa iz taka imam zelju da joj ga ja prva pruzim, koliko me sam taj stav lozi :D

Moracu da prekucam celu tu pricicu, pa da svi uzivamo u njoj :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Ivana

I felt like Amazon.

I felt beutiful.

ovaaaaj....idem ja sad nesto da obavim......sad cu dodjem...
Korisnikov avatar
By Oziris
To sto su oslobodjene stigme da je "lipstick lesbian" jedina privlacna lesbian, to sto "ne uvlace stomak" (ako ga imaju) kad se svuku, to sto su pivo i fudbal apsolutno pozeljne teme za razgovor... ma, svasta bre nesto! :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Iščitah celu temu. To da li neko voli buč devojke je stvar afiniteta. Mene ne privlače.

Nego, meni nije jasno jedno. Zašto ste u 'opisu' bučica spominjale ne opšte ženske, već opšte ljudske karakteristike poput: samouverenost, nežnost i sl. Dakle, ako govorimo o bučicama, valjda govorimo i o 'specifičnom buč elementu' kao kad bi pitanje bilo 'šta volite kod mačaka?', a neko dao odgovor 'volim što prede'. To je ok jer je predenje specifično mačije. Ali samouverenost, nežnost, otvorenost su ljudske osobine, a ne isključivo muške, ženske, fem, buč itd.

Tako da mislim da ste vi govorile šta volite kod devojaka uopšte, a ne kod neke podgrupe istih. Slaže li se ko sa mnom?
Korisnikov avatar
By Hys.
Posto preslusavam muziku koju pustam sutra, pa u tom maniru i odgovor:

XTC-When You're Near Me I have difficulty

When you're near me I have difficulty respirating :cut:
When you're near me I have difficulty concentrating :blenta:
When you're near me I have difficulty standing upright :nesiguran:
When you're near me I have difficulty sleeping at night :bale:

I used to stand proud like a sphinx :kosa:
In a noble immovable state :carica:
Then your heart nailed me under a jinx :uplasen:
Now I'm feeling like a jellyfish :gotika:
Just a spineless wobbly jellyfish :drama:
And it's great, great, so great :drkanje:

I used to stand high like a pine
Just a piece of emotionless wood
When you put your body near mine
Now I'm feeling like a jellyfish
And it's good, good, so good
I used to be an iceman
Living in iceman town
So I'm warning all you cool cool icemen
You'd better be prepared to be melted right down
down
When you're near me I have difficulty
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Galateja
Iščitah celu temu. To da li neko voli buč devojke je stvar afiniteta. Mene ne privlače.
....recimo......mada se ne bih bas vise usudjivala da tvrdim...
Originally posted by Galateja
Tako da mislim da ste vi govorile šta volite kod devojaka uopšte, a ne kod neke podgrupe istih. Slaže li se ko sa mnom?

da...skroz
Korisnikov avatar
By Dina
IIIIIvaaaaanaaaa :hug:

Izvinjavam se sto upadam ovako, nego se obradovala sto sam je videla na forumu... :D

Kad vec upadoh, vezano za Galatejino pitanje - moj dozivljaj je za npr neznost - da je istaknuta jer po fizickom izgledu osoba ne asocira na neznost a ipak je nezna, onda je to neocekivano i privlacno. A ista ta osobina kod osobe koja i izgleda prozracno i neznjikavo mozda ne bi bila privlacna. Bar tako sam ja dozivela :D
By Bombina
to je ljudske neznosti uz ljubavlju i to moze ocekivati privlacnosti svoja osecanja nema mudrosti
By Tea
Originally posted by Bombina
to je ljudske neznosti uz ljubavlju i to moze ocekivati privlacnosti svoja osecanja nema mudrosti
:up:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Komentarisacu o ovoj temi tek kada se uverim sta se ovde posmatra kao uvredljivo, a sta kao iskreno...
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Distancirana
Komentarisacu o ovoj temi tek kada se uverim sta se ovde posmatra kao uvredljivo, a sta kao iskreno...
sta te briga za uvrezene standarde na ovom forumu. reci odmah sta mislis :grin:
Korisnikov avatar
By Distancirana
OK, Kenozoik, na tvoju odgovornost... :)
Butch devojke? Hm... Iskreno, ja uz samu rec "devojka" vezujem sofisticiranost, neznost, kulturu odevanja, ponasanja... Tu bih se zaustavila... Svaki covek govori iz iskustva, pa tako i ja... Nikada nisam bila sa butch devojkom, ali nisam ni videla neku da je butch, a da poseduje neku od navedenih karakteristika (ako izuzmemo neznost jer o tome ne mogu da sudim na osnovu vizuelnog)...
Mislim, fizicki izgled sam po sebi ne bi trebalo da nam je primaran, nije neko kriv sto su se hormoni poigrali, ali to nikako ne znaci da ne treba da vodi racuna o higijeni, oblacenju, ponasanju...
Iako nisam bila preterano direktna, pretpostavljam da se iz mojih slova moze procitati moje misljenje...
Korisnikov avatar
By kenozoik
:lol:
nick ti je Distancirana, a vidi kakav odgovor! Navodim ljude na zlo :djavo: ;)

da i ja odgovorim na temu : nista ne nalazim privlacno na butch zenama. kratko i jasno.da ne ulazim u detalje zasto je to tako, svasta je vec napisano na ovoj temi, pa se da zakljuciti neki generalni stav zasto se butch devojke nesvidjaju onima kojima se nesvidjaju :blenta:
Korisnikov avatar
By Distancirana
Ne igraj se, Kenozoik, da ne bi ljudi naveli zlo na tebe... :)
Ma, istina je na je vec sve ispricano... Mozemo samo obrtati reci, a smisao uvek isti.
Ne butch devojke...
Korisnikov avatar
By Distancirana
Kako razliciti ljudi posmatrajuci istu stvar dolaze do totalno suprotnih drugacijih zakljucaka.
Ne znam da li smem da komentarisem tudje postove jer sam nova i nisam upucena u princip funkcionisanja svega ovoga, a pretpostavljam da je i ovde odredjen neki kodeks ponasanja. Vodicu se pretpostavkom da zdrava rasprava nije kaznjiva...
Ne ide mi da dovedem u vezu pismenost i odmerenost sa butch devojkama... Naprotiv...
Doduse, tesko da to mogu da dovedem u vezu uopste sa nekom grupom ljudi kakva god ona bila...
Vezujem, ili nevezujem to iskljucivo za individuu...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!