Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by mikkaTi & ja se, npr, mozemo apsolutno sloziti oko ovoga.
I da pokusam da nekako najzad zakljucim svoj stav po ovom pitanju (spremam se za more, pa necu imati vise poslasticu da odgovaram kilometarskim postovima ), nadam se da se mozemo sloziti oko ovoga: covek moze da stvori smisao svom zivotu, ako to zeli. Eto, to je teza koja sublimira poentu mojih postova na ovoj temi
Originally posted by Azdaja
Ima li ga?
Ne moram da "stvaram"hvala tati na svemu tome,99% materijalnih stvari mi je bilo obezbedjeno rodjenjem...ali ujeb te uvek nesto-mislim na ljubav....heheheh,posle 3 VESELE veze ne treba mi trenutno to...otvaram svoje lokale iiiiiiii ne mislil na ljubav-smisao,a?!
Mislim da sam se vec popiskila u ovoj temi,pa cu stati...da..
Originally posted by KissQueenAko nicem drugome onda vodi iskustvu zivljenja u upoznavanju razlicitih stvari , ionako je smisao neceg osobna stvar i subjektivna pa mogu jedino rec da svak vidi svoj smisao zivota i da nemoze bas dobit odgovor na to pitanje od drugih
Sta je po vasem misljenju smisao zivota?
Ja ga u poslednje vreme nekako ne vidim.
Zivis na ovoj planeti, ucis, radis, jedes, kreses se, bolujes, lecis se, ... i cemu to vodi?
Originally posted by KissQueen...smisao je bas u tome da treba uzivati u svemu tome sto radis svakog casa, trena, i dok ucis, i dok radis i dok jedes i dok se smejes, places, kreses se... ..da, sve sto ti "zivot" daje ili ga sam stvaras trebas koristiti i uzivati...
Sta je po vasem misljenju smisao zivota?
Ja ga u poslednje vreme nekako ne vidim.
Zivis na ovoj planeti, ucis, radis, jedes, kreses se, bolujes, lecis se, ... i cemu to vodi?
Originally posted by Nbegibitno je da ti nije smesno kad se trese nozevima,i ponavlja ubi,zakolji da ..... ne postoji!navijaci,patrijote,cuvari srpstva ,to nikome nije smesno-tuzno,zaista tuzno!
U jeeeebooooteeeee, ne mogu da ne prokomentarišem gornji "post"...
Znači, ovi prikazani ljudi znaju svi uniformno svoje "smislove" života samo zato jer igraju po kamionima i ulicama tresući sisama/guzicama/drugim rekvizitima....
wtf!? :ne_mogu_da_verujem_stepenu_i_lakoći_stupiditeta:
Kakvo "dubokoumno" tumačenje, kakva užasna simplifikacija i generalizacija....
Ali, svaka ti čast makar na hrabrosti da (o)smisliš tako nešto i još da to pretočiš u rečenice! )))))))))))))))))))
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!