Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *deni*
U obdanistu smo masovno jeli onaj beli lepak za papir.
To je bilo kao neko grupno drogiranje. Samo vidis kako gledamo da li nas vaspitacica posmatra i cim skrene pogled, zahvatimo prstom iz kutije pa u usta.
Meni je tata objasnio da se taj lepak pravi od pasa, tako što ih samelju i istope.
To nije pomoglo kada sam otkrio OHO lepak, jer na njemu piše: sintetičko*, neotrovno, prijatnog mirisa
*mali pametnjaković se prvo izokola raspitao šta reč "sintetičko" znači
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie
Originally posted by *deni*
U obdanistu smo masovno jeli onaj beli lepak za papir.
To je bilo kao neko grupno drogiranje. Samo vidis kako gledamo da li nas vaspitacica posmatra i cim skrene pogled, zahvatimo prstom iz kutije pa u usta.
Meni je tata objasnio da se taj lepak pravi od pasa, tako što ih samelju i istope.
To nije pomoglo kada sam otkrio OHO lepak, jer na njemu piše: sintetičko*, neotrovno, prijatnog mirisa
*mali pametnjaković se prvo izokola raspitao šta reč "sintetičko" znači
Uh, taj OHO lepak je bio posebna poslastica. Pored uzivanja u njegovom mirisu, mozes da ga namazes po prstima, pa sacekas da se malo prosusi, a onda zubima skidas slojeve lepka, kao pokozicu i grickas.
:B
Korisnikov avatar
By anche
sarmice od vinovog lista velicine pola malog prsta u libanskom restoranu :mljac:
Korisnikov avatar
By Vespertine
proja i kajgana zachinjene sa dosta ruzmarina i marihuane...

Jela ko jela nisu neshto chudna,ali kad se zachine ovom kombinacijom,imaju pritty good taste, a i post efekti su sm\omewhat chudni :D :joint:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Wilhelmina
Nista preterano egzoticno, samo nekoliko suludih kombinacija... tipa kriska hleba sa eurokremom i pavlakom. Ili plazma keks udrobljen u cokoladno mleko i beli ovciji sir (naravno slan). Ili piletina sa dzemom od visanja... volim da kombinujem ukuse...
:yes:

Shtapicji sa euro-kremom, sir namaz sa marmeladom od marelica, chokolada sa biberom...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
najodvratnije nesto su bili morski puzici koji zveckaju po tanjiru. pa ih izvadis cackalicom, a ono ljigavo, ko govance, i takve je i boje, ali zilavo :bljak:

i razne druge morske akrepe, ali su mi oni uglavnom super: sipe, lignjice, oktopode, rakove, najvise volem sipe kad se lepo raskuvaju :mljac:

od kineskih jela, pravo govoreci, ko zna sta sam cudno pojeo a da ni ne znam. secam se supe od jagnjecih iznutrica po kojoj su plivale neke grozne mrke stvari. mada je bila ukusna, pa sam opuckao sve ostalo osim tog groznog sto nisam bio siguran sta je, a i niko nije umeo da mi kaze.

volim kombinacije mesa sa slatkim / slatkokiselim, indijskim orascicima, kikirikijem, obicnim orasima, tofu, ne znam kako se zovu, i one bele penaste stvari koje ne znam od cega se prave, a mozda i ne zelim da znam.

a, i ono tajlandsko povrce za salatu sto nema ukus, duguljasto, belo-providno (izgleda kao crni luk), mislim da raste ispod zemlje

ili divljeg vepra (kako se kaze? vepretina?)

i naravno, polupecene i krvave bifteke. prvi put sam se malo ustezao, kao , sta ako se posle povukodlacim,, ali onda sam shvatio da su zaprvao super

=nastavak nije za one sa osetljivim stomakom=

a imao sam jednog prijatelja koji je do svoje 20-te godine jeo sline (tj. slince, kopao nos i to konzumirao)

plus, prijateljica jedne prijateljice je jela svoje kraste
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!