- 01 Okt 2008, 22:12
Naravno, kad sam videla ovu temu (tad sam još uvek bila u GS pauzi) tražila sam sve i svašta o njima na netu i gledala snimke sa Jutuba. Katja mi je lepa, ali Gro je nešto posebno. Ona ne samo da je lepa, mila i uspešna, već zrači pozitivnom energijom, ume da se ophodi i ima dubinu. Iz tog razloga sam počela ponovo da se interesujem aktivnije za rukomet i Groinu fotku sam stavila za avatar.
Jako-jako mi je značila ova tema, ili, bolje rečeno, informacija.
Originally posted by scout_finchKao prvo želim da ti se zahvalim na ovoj temi. Ja sam ranije pratila nešto malo rukomet i iz norveške ekipe su mi bile najsimpatičnije Katrin Lunde i Gro Hamerseng. I sad kad sam čula za podatak da je Gro lezbejka, doživela sam pozitivan šok. Dve devojke, suigračice, u vezi, tako lepe i uspešne u zemlji gde ih ne osuđuuju za takvo što je, u neku ruku, ideal. Za razliku od filmova i serija sa gej tematikom, slučaj 'Gro&Katja' je stvarnost.
verovatno retko ko na ovom forumu zna (a mozda i grestim ),u zenskoj rukometnoj reprezentaciji norveske igraju dve devojke koje su inace par,i jako su uspesne (jedna je 2 puta proglasvana za najbolju rukumetasicu planete),a kao par su verovatno jos poznatije.
Naravno, kad sam videla ovu temu (tad sam još uvek bila u GS pauzi) tražila sam sve i svašta o njima na netu i gledala snimke sa Jutuba. Katja mi je lepa, ali Gro je nešto posebno. Ona ne samo da je lepa, mila i uspešna, već zrači pozitivnom energijom, ume da se ophodi i ima dubinu. Iz tog razloga sam počela ponovo da se interesujem aktivnije za rukomet i Groinu fotku sam stavila za avatar.
Jako-jako mi je značila ova tema, ili, bolje rečeno, informacija.