Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Galateja
Pa kakva ti je to ispravka kad si skoro sve 'prepisala'?! Ja lepo naglasih uz sebe i Freyu 3 + kusur, a ti opet II/7. :durise: Mislim da su i Val i Tea pogrešno locirane.![]()
Ccccc...![]()
Originally posted by жњJa znam da bar jedan par sa liste nije 'tachan' .... Nije na meni da kazem...
...tako da je lista, sto se tice mojih "izvora" - apsolutno azurna![]()
Originally posted by tinkerbellOriginally posted by жњJa znam da bar jedan par sa liste nije 'tachan' .... Nije na meni da kazem...
...tako da je lista, sto se tice mojih "izvora" - apsolutno azurna![]()
![]()
Menjaj 'izvor' znj![]()
Originally posted by жњpa dobro.... verujem to
ja garantujem za tacnost koja se tice mog "klana"! za ostale klanice ne znam... mi se ne druzimo medjusobno i to se vrlo dobro zna. molicu lepo!!![]()
![]()
Originally posted by tinkerbellOriginally posted by жњpa dobro.... verujem to
ja garantujem za tacnost koja se tice mog "klana"! za ostale klanice ne znam... mi se ne druzimo medjusobno i to se vrlo dobro zna. molicu lepo!!![]()
![]()
![]()
ja, iako nisam chlan NIjednog klana, znam za jednu greshku na toj listi
![]()
![]()
i ne, nije greshka u tvom klanu znj![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by жњahahahahahahhaha
naravno, ja ne pravim greske!![]()
a i ti si u klanu i to vrlo dobro znas! uvek te vidjam sa istim curama! sta to drugo moze znaciti? jel to poricanje neka taktika kojom planiras da se infiltriras u ostale klanove i rasturas ih inzutra?![]()
![]()
![]()
Originally posted by tinkerbellOriginally posted by жњahahahahahahhaha
naravno, ja ne pravim greske!![]()
a i ti si u klanu i to vrlo dobro znas! uvek te vidjam sa istim curama! sta to drugo moze znaciti? jel to poricanje neka taktika kojom planiras da se infiltriras u ostale klanove i rasturas ih inzutra?![]()
![]()
![]()
![]()
sa istim curaMA?![]()
pa ok.... ali to nije klan...klan kao vash![]()
![]()
![]()
![]()
joj boze....
a ja da hocu ja bi se vrlo lako infiltrirala u neki, bilo koji klan....... ali necu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[i dalje ima greshka jedna]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!