Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja
Meni je seksi kad se dve devojke drze za ruke,kad devojka dok sedi rasiri noge,kad jedna devojka lezi preko druge(stomaci i grudi im se dodiruju,a one se ljube),glasici clanica grupe t.A.T.u.,dubok glas kod muskarca,kosmatost kod muskarca,brada stara nedelju dana,klizacice i klizaci(posebno Dzoni Vir i Jevgenij Flusenko) i jos MNOGO toga...

Kao sto moze da se primeti meni su razlicite stvari,situacije i ljudi seksi,ali sta da radim kad sam kontradiktorna.
Ajme! U ove tri i po godine, koliko je prošlo od citiranog posta dosta toga se promenilo: em što klizanje posmatram potpuno aseksualno, em sam izgubila seksualnu želju prema muškarcima. :neznam:

Ali zato Skandinavke... :bale:
Korisnikov avatar
By Modesty
za mene je žena seksi kada zrači samouvjerenošću i senzibilitetom.Koja nije prenapadno obučena ali diskretno zna pokazati svoje "ljepote".
Žena koja ne mora biti femi obučena ali da ipak ima ženstvene pokrete,takođe se palim na intelekt.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Talija
Šta je za tebe seksi, provokativno, privlačno... na šta ti otkidaš?
Otkidam najvishe na gola ledja i trticu... Joooj... Sto mi se shtuca
:blush:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E da, meni je i kosa, duga sexy, narocito u krevetu, aufffffffffffffff..
Korisnikov avatar
By master yoda
meni je totalno, totalno seksi kada žena jede s užitkom! kada uživa u jelu i kada se zna služiti priborom za jelo.

(naravno, kada pritom ne srče, ne pljuje, kada joj hrana ne pada iz usta, kada ne govori punim ustima, kada ne uprlj stol za kojim jede, kada ne briše usta u rukav..)
By Tresh-grl
Obline,pogled,stav....jedne od kljucnih stvari koje me privuku kod bilo koje devojke
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=630484#p630484]Blady napisao:[/url]Ovako.....
Nacin na koji me gleda..
Kapljice na telu..
2 prsta naslonjena na donju usnu..
Stisak izmedju ramena i vrata...
Majica bez rukava obucena bez brusa.. (naravno ako su lepe grudi)
Mokra kosa...
Uh.... verovatno jos mnogo toga.... :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=630487#p630487]Blady napisao:[/url]A da.... zaboravih da dodaam, jako bitne stvari..
Pirsing ispod donje usne, na obrvi i tetovaza na donjem delu stomaka i iznad guze mi je jaaakkkooo sexy ;)
:yes:
By alexandermagic
Nije ni čudo što se otvaračica topic-a nije dugo zadržala na forumu... Zamijetite samo tu direktnost u obraćanju ostalima još s prvom rečenicom, a nigdje snishodljivosti, nigdje suptilnosti, actually nigdje ničeg. :shrug:

---

OnT: Golemo tElo i slEpa pokornost su mi najseksipilniji, a ako bih detaljisao ima tu još koječega.
Korisnikov avatar
By Galateja
Nisu mi seksi osobine i karakteristike kao pojam. Uvek to zavisi od konkretne žene i šta je na njoj reprezentativno. Dopada mi se kada neko ume da (iz)nosi sebe, ni gordo ni snishodljivo, kada ume da hoda po žici. E, to mi je najseksi.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Jbt, sve ste nabrojali :nono:

Recimo da su mi seksi ti slucajni dodiri, lepa kosa, gola ledja.. Volim kada neko zna dobro da igra. Uff. Obozavam da igram i ako je jos osoba pored mene senzualna koliko i ja.. Da oseca svaki pokret i ritam.. :fuck:

Pored igranja, uvek ce mi prvo mesto zauzimati osobe sa stavom.. Nekad nije humano koliko padam na to. Jednostavno volim kada je neko svoj, ceni sebe i time zraci. Jako seksualno.. I horor koliko me pali
Korisnikov avatar
By Lejla88
Pogled....Najbolji afrodizijak. Iz njega se svasta moze videti i osetiti.
Zatim usne...
Ruke...
Ledja...

:trep:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406301#p2406301]HalfJack napisao:[/url]Kada te netko ignorira. :lol:
works for me.

meni je, zapravo, sexy ta igra zavodjenja gde se ne dobija zeleno svetlo lako nego se moras potruditi.

neko da mu se udvaram? :lol:

ne znam, vrat mi je nesto sexy recimo i sto rece hys. iskrenost.

Kod zena, iako nemam tih sklonosti, mi je uzasno sexy millitary look. Ne mislim bukvalno na uniformu.
I trbusnjaci kod oba pola, odnosno stomak koji nije 4-5 mesec trudnoce.
Korisnikov avatar
By acid drop
Razmenjivanje pogleda. (Još ako smo stranci. :vruce: )

Kombinacija kratka kosa + ženstvenost.

Dominantnost.

Trljanje, drpanje... :pervert:

Mokra majica i ukrućene bradavice.

Tetovaže. Pirsing stop. :sudija:

Tinejdžerke opsednute nju ejdžom :drkanje: :pedomedo:
By loreenche
dizanje jedne obrve
duvanje u uvo
nežna koža
prljavi ples
nos uz nos
smeh tokom ljubljenja
ugriz za usnu
stiskanje (jako grljenje)
ruka na potiljku
drhtanje
Korisnikov avatar
By mOwbid
i kad se zatvori jedno oko tako da drugo i ne mrdne. :drkanje:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
kako to? mislis da namigne?
prvo sto mi pada napamet je pogled u kombinaciji sa stavom tj drzanjem, ne znam kako da objasnim... uopste oci, volim da gledam ljude u oci.
Korisnikov avatar
By Taki
>>> promukao glas
>>> rupica na bradi
>>> rupice na obrazima prilikom osmeha
>>> jutarnja faca nakon umivanja (jer su oči i sam pogled drugačiji nego tokom dana)
>>> tetovaže (rukav, na prstima, iznad guze, unutrašnja strana podlaktice)
>>> pirsing (na bradi, usnama, malo iznad usana, na obrvi)
>>> kad je umazana čokoladom pa ja jadna moram to sve da uklonim poljupcima i jezikom... :mete: ili kad se umaže pa me juri takva da me ljubi
>>> njen pogled kad je napaljena
>>> šaputanje prljavih reči na uhu
>>> mokra kosa, mokra majica (without bra)
>>> više od jedne minđuše na uhu
>>> crveni karmin
>>> brada od 2-3 dana
>>> žena za volanom nekog džipa ili uopšte u nekom autu koji je čudovište od mašine
>>> kad mi kaže nežnim glasom "ljubavi, baby, srećo" i grubim "mačkooo" :D ili način na koji mi izgovara ime
>>> telefonski sex
>>> kad je zagrlim a ona me stegne i još više pripije uz sebe
>>> kad iz čista mira počne da me spopada
>>> kad pocrveni posle nekog mog komplimenta ili gesta
>>> kad grize svoju donju usnu
>>> http://u.to/Zx5CBA" target="_blank ili šljiva na vratu
>>> trenutak kad devojka prekrsti noge
>>> vatanje za dupe :zvizdi:
>>> ženski veš i to u crnoj, vatreno crvenoj, narandžastoj, roze boji
>>> kad me požudno gleda a ne sme ništa da uradi jer su ljudi oko nas već samo priđe i šapne: "Razvaliću te večeras" :lol:
>>> njen stomačić koji pokušava da sakrije
>>> kad ležim na stomaku a ona dođe i legne preko mene ili ujutru dok još ležimo me zagrli ili mazi po ruci, leđima, kosi; jutarnje maženje
>>> kad mi šalje bezobrazne poruke a ja na času
>>> njen zavodnički ples
>>> kad se nervira i ljuti zbog gluposti (tad mi je još slađa)
>>> ženske lokne
>>> dredovi na muškarcu
>>> naočare za vid lepih okvira
>>> kad priča prljave stvari tokom seksa
>>> kad doživljava orgazam pa na kraju počnu noge ili cela da se trese :rock:
>>> kad tokom seksa zna da ne sme da se čuje pa ili diše duboko ili joj držim ruku na ustima ili jede jastuk itd. :D
>>> povez za oči
>>> lisice
>>> muškarac koji priča francuski
>>> žena koja priča italijanski
>>> muškarac/žena u opuštenoj kombinaciji
>>> negovani nokti
>>> ženski način hoda
>>> prirodnost
>>> ženski vrat, ramena, leđa, usta, noge, obline, guza, stopala, šake, stomak, jooooj sve... (ma u suštini žensko telo je jedna prava kolekcija fetiša)
>>> prodoran pogled
>>> dekolte
>>> šeširi <3
>>> smokey eyes
>>> preplanulo zgodno telo
>>> krupne oči
>>> šarmantnost
>>> žvakanje žvake
>>> baby face
>>> štikle
>>> nežna koža
>>> lep osmeh
>>> glas Allison McAtee; Frank Ocean-a
>>> http://u.to/nsRABA" target="_blank :roll:
>>> devojke u spotovima: Brian Cross - Soldier; Jam & Spoon vs. David May & Amfree - Right In The Night 2013; Hampenberg & Alexander Brown - Raise The Roof (feat. Pitbull, Fatman Scoop & Nabiha); Claydee - Mamacita Buena;
>>> Ciara u spotovima za pesme Gimmie Dat, I'm Out, Promise, Like a boy, Work; Nicole Scherzinger – Wet; Beyonce – Diva; Cassie – Paradise
>>> Ciarin nastup, izgled http://u.to/jLhABA" target="_blank
>>> pesme tipa: Ja Rule - Wonderful ft. R. Kelly, Ashanti; Christina Milian - Dip It Low; En Vogue - Don't Let Go; Ashanti - Only You; 50 Cent - Candy Shop ft. Olivia; Ciara - Like A Boy; Jennifer Lopez – Play; Lloyd - Be The One ft. Trey Songz, Young Jeezy; Christina Milian - When You Look At Me; P. Diddy Feat. Christina Aguilera - Tell Me; Eve - Gangsta Lovin' ft. Alicia Keys; Eve - Let Me Blow Ya Mind ft. Gwen Stefani; Beyonce - Baby Boy ft. Sean Paul; Beyonce - Naughty Girl; Destiny's Child - Lose My Breath; Keri Hilson - Turn My Swag On; Daft Punk - Get Lucky ft. Pharrell Williams; Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan; Lean Back (instrumental); 50 cent - Window Shopper (instrumental); Mary J Blige - Family Affairs (instrumental); Justin Timberlake - Cry Me A River; Ciara - Goodies ft. Petey Pablo; Craig David - Rise & Fall; Eve – Tambourine; Tom Boxer feat. Antonia – Morena;
Korisnikov avatar
By hippo...
oni naivni pogledi :sweet:
pogled preko ramena :bale:
dubok i promukao glas.. :lood:

setiću se još pa ću da dodam.. ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!