Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Predsednik Čukaričkog Aleksandar Mihajlović, ponovio optužbe na račun sudije Miodraga Gogića, koji je svirao penal za Zvezdu

Aleksandar Mihajlović, predsednik Čukaričkog, ostaje pri stavovima iznetim posle utakmice s Crvenom zvezdom, kada je sudiju Miodraga Gogića nazvao pederom! Prvi čovek “brđana” tvrdi da se od početka Superlige protiv njegovog kluba vodi orkestrirana negativna kampanja i da su materijalno oštećeni ne samo protiv Zvezde već i protiv Vojvodine.

- Nisam uvredio sudiju što sam ga nazvao pederom! Samo sam javnosti rekao njegovo seksualno opredeljenje! Neka dokaže suprotno, tek onda mogu da me kazne. Sudio je kao kukavica, nije bio muško nijednog trenutka - rekao je za Kurir Aleksandar Mihajlović, a potom dodao:

- Reagovao sam iz srca, možda i suviše emotivno. Šta je trebalo da uradim, da izađem go na teren! Borim se za čistotu fudbala, ali me stalno potkradaju.

Predsednik Čukaričkog kaže da je jedino vulgarnim izrazima mogao da skrene pažnju javnosti na probleme u kojima se nalazi njegov klub.

- Ako smo fini i korektni, ako se ponašamo gospodski, onda prođemo ovako kao Čukarički. Zar treba da se svi ponašamo kao Džomba, da se vratimo 15 godina unazad, da davimo sudije, da pravimo haos... Ako Čukarički više ne treba da se takmiči u Superligi, onda neka nam to i otvoreno kažu, a ne da nas ovako kradu.

Trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović rekao je novinarima da mu je fudbaler Nebojša Savić priznao da je zakačio Ognjena Koromana i skrivio penal.

- Ako mi neko dokaže da je suđenje na meču između Čukaričkog i Zvezde bilo dobro, neću više otići ni na jednu utakmicu. Koroman je prvo faulirao Savića jer ga je srušio sa dve ruke. Tek posle toga ga je Savić zakačio. Isto tako, Tomović je demonstrirao džudo protiv Vilotića u šesnaestercu. Znalački ga je oborio da bi mu svaki sudija dao ipon, a ovaj koji je vodio meč nije dosudio penal za nas.

Čukarički nije podneo žalbu nadležnim organima posle utakmice sa Crvenom zvezdom, jer ni na poslednji dopis FSS i Sudijskoj komisiji nisu dobili odgovor.
- Pokradeni smo protiv Vojvodine! Niko ne priča šta se dešavalo u pauzi između dva poluvremena u Novom Sadu, zato smo poslali pisma Tomislavu Karadžiću i Bogoljubu Stjepanoviću. Odgovor još čekamo. Kako je bilo u Novom sadu, tako je bilo i u nedelju protiv Zvezde. Sudija je navlačio za Zvezdu iako mu niko od njih to nije tražio. Ne znam šta je hteo, da im se dodvori, da im pomogne na štetu Čukaričkog. Znam samo da niko od ovoga neće imati korist - zaključio je Mihajlović.

Volim Zvezdu, ali je ne puštam
------------------------------------------

Aleksandar Mihajlović nikada nije krio za koga navija. On kaže da mu je najveći doživljaj iz detinjstva meč Crvene zvezde i Intera 1976. godine.
- Ne krijem da sam “zvezdaš“, ali su mi smetale priče koje su kružile gradom da ću pustiti Zvezdu. E, neću, jer to nema veze s mozgom. Ovo je takmičenje, hoću da pobedim. Meni su ljudi iz kladionica rekli da je bilo više uplata na našu pobedu ili remi u odnosu na trijumf Zvezde. Samo nas pustite da ravnopravno igramo. Ništa više - kaže Aleksandar Mihajlović.

Izvor http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/k ... este-peder
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jebali oni mater svoju ludu :pljuje:
(ovo je zbog naslova, tekst me mrzi da citam)...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Divno! kakva tema! I'm a fuckin' queer, who gives a fuck about sports??? :whatever: :piski:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ajmeeeeeeee!
Pishe stranica nije pronadjena! WTF?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by DooFFKe
Ajmeeeeeeee!
Pishe stranica nije pronadjena! WTF?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ns.happy
Neka dokaže suprotno, tek onda mogu da me kazne.
Pravnici bi rekli da se dokazuje krivica, a ne nevinost. Dakle neka on dokaze da je sudija peder. Mislim bolida :lol:
Korisnikov avatar
By zachary85
Ne, pravnici bi rekli ,svako je nevin dok se ne dokaze suprotno...

Teret dokazivanja je na onome ko tuzi i ko tvrdi da je neko kriv...
U sustini je tacno da se dokazuje krivica. :vezan:
By superfly
nadjoh interesantan članak:

'Nogomet je idealan za homoseksualce'

Osamdesetih godina je bio velika nada njemačkog nogometa, ali u njegovoj momčadi nisu znali da se u trinaestoj zaljubio u svog profesora zemljopisa. Onda su saznali i svijet se srušio...

Život piše čudesne priče, a u ovoj je nogomet zaista najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Tridesetsedmogodišnji Markus Schneider bio je jedan od najtalentiranijih mladih igrača DDR-a s kraja osamdesetih godina, dok u njegovoj momčadi nisu saznali da je homoseksualac.

Zbog predrasuda suigrača Markus je prije deset godina napustio nogomet, a prije pet promijenio prezime u Urban, odao se umjetnosti i o svemu napisao autobiografsku knjigu 'Igrač skrivača'.

Slika

Već je iz naslova jasno kako je priča počela, a kako završila.

Bio je veliki talent, igrao je klasičnu desetku za Rot Weissa iz Erfurta, koji je krajem osamdesetih bio u 2. ligi tada još ujedinjene Njemačke, nastupao za mladu reprezentaciju DDR-a, da bi u 23. godini odlučio reći zbogom jer ga suigrači i treneri nisu "smatrali dijelom tima".

"Od toga dana sam postao sretniji čovjek. Teško je reći što napraviti da se spolna diskriminacija smanji, ali pomoglo bi kad bi heteroseksualci u momčadima otvoreno i javno rekli kako im igranje s nama nije nikakav problem", ponudio je riješenje za sve buduće miješane momčadi Markus i dodao kako navijačko šikaniranje homoseksualaca mora biti kažnjavano jednako kao i rasizam.

Slika

Nekadašnji vrhunski dribler i danas 'prodaje bicikle' na travnjaku, ali u ETSV-u Hamburg, klubu koji je osnovan radi širenja spolne tolerancije. Tvrdi da u Bundesligi trenutno igraju tri vrhunska nogometaša koja taje svoju homo-orijentaciju.

"Znam kako je to. Nekad mi se činilo da priznati homoseksualnost znači priznati bolest. Ali uspio sam, oslobodio sam se", sretno je opisala desetka koja je prvu mušku ljubav, svog profesora zemljopisa, doživjela u 13-toj godini.

Tada je shvatio da voli muškarce, a nekoliko godina kasnije da je nogomet idealan za sve koji misle isto tako.

"Nogomet je sport u kojem muška ljubav najviše dolazi do izražaja. Sjetite se kako se nogometaši grle, ljube i skaču jedni po drugima kad padne gol. Oni tada zapravo pokazuju mušku ljubav u trenucima radosti", zaključio je jednom velikom istinom Urban.

net.hr
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!