Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ljiki
Originally posted by BellyButton
Smuvaj se sad ti sa svojom prijateljicom ... :D

:lol: a ja mislila da samo meni ovakve stvari padaju na pamet

:kolo:

tacno sam zadovoljna sa vasim odgovorima......
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by *STATUS*
NIKADA U ZIVOTU NE BIH PRISTAO NA BILO KAKVU PODELU KADA JE VEZA U PITANJU

That's so fucking right. . . ! :up:
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
Mene ljudi koji zrtvuju prijateljstvo zbog veze cine jako tuznim. U bilo kom smislu to zrtvovanje bilo. Od toga da se smuvaju s dojucerasnjim deckom/devojkom svog/je prijatelja/ice, preko toga da ne umeju da kako-tako nastave da se druze s ljudima s kojima su do juce delili sve, samo zato sto je sada sva njihova paznja prebacena na drugu "interesnu sferu", do toga da se sklanjaju i izbegavaju prijatelje zato sto su ovi sada u vezi. Ne znam i ne bih da etiketiram kakvi sve psihicki problemi (kompleksi, sujete i sl.) takva ponasanja prouzrokuju, ali svakako da je u pitanju nemoc. Razumem da je jako tesko reci nekome da su se stvari promenile i da ne osecas vise isto, ali, po meni, to je jedino fer... Nazalost, to je jako redak slucaj.
Korisnikov avatar
By castor
Nije bas najbolji drug u pitanju, ali je znao sve. Smuvao je se sa mojim ex, a znao je da mi je jos stalo do njega i da sam pokusavao da se pomirimo. Opusteno je se smuvao sa njim. Pogodilo me je mnogo vise nego sto sam ocekivao i sad nemam kontakt ni sa jednim od njih dvojice.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Iskreno, po mojoj definiciji pravog prijatelja - pravi prijatelj nikada ne bi uradio tako nesto. Odstranila bih te ljude iz moje svakodnevice, ali bi zadrzala neki blagi kontakt sa njima povremeno, cisto da kad ta veza pukne i nekad im se u zivotu vrati mogu da budem tu i kazem: e, tako vam i treba i okrenem se i odem. :wcsolja:
By alexandermagic
Bože, ko se sve ne smatra za prijatelja. Oni koji to zaista jesu, ne rade takve stvari. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by vremecuda
Dragi moji....Radi se o tome sto je taj neko (bivsa prijateljica,drugarica ili sta vec...)ocigledno iskoristila situaciju!!!
Ok.Jesmo bili najbolji prijatelji,druzili se svaki dan,jeli i pili zajedno,spavali u istom krevetu,isle u crkvu i palile jedna drugoj svecu za zdravlje....Gledala sam je ko rodjenu sestru,tako mi se predstavljala!Verovala joj bezuslovno,plakala na njenom ramenu,sve je znala o mom zivotu,o zeni koju volim i koliko je volim,sve je znala.....I NABILA MI JE NOZ U LEDjA i pri tom prestala da mi se javlja od tog trenutka,jer zna sta je uradila i koliko me boli!!!
Ok.Ja kazem "Zena mog zivota"...verovatno nije i nece nikad biti!!!Ona je nebitna koliko je bitna i uzasno bolna IZDAJA tzv PRIJATEljA!!!!

Da li je moguce da ljudi mogu biti takvi,bezdusni i truli!!!

Radi se o BIVSOJ PRIJATELjICI (zapravo i ocigledno nije ni bila to,nikada)!!!

Jos uvek ne mogu da dodjem k' sebi !!!!EEEEEeeeee,kakav je to necovek!!UZAS!!! :( :( :( :( :( :( :(
Pa verovatno ti nije bila prijatelj...
Korisnikov avatar
By ganjarolla
to je još jedna od zabluda
NAJ

šta znači obično taj prefiks naj?

ništa :unic0rn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!