Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by scout_finch
verovatno retko ko na ovom forumu zna (a mozda i grestim :nesiguran: ),u zenskoj rukometnoj reprezentaciji norveske igraju dve devojke koje su inace par,i jako su uspesne (jedna je 2 puta proglasvana za najbolju rukumetasicu planete),a kao par su verovatno jos poznatije.
Kao prvo želim da ti se zahvalim na ovoj temi. Ja sam ranije pratila nešto malo rukomet i iz norveške ekipe su mi bile najsimpatičnije Katrin Lunde i Gro Hamerseng. I sad kad sam čula za podatak da je Gro lezbejka, doživela sam pozitivan šok. Dve devojke, suigračice, u vezi, tako lepe i uspešne u zemlji gde ih ne osuđuuju za takvo što je, u neku ruku, ideal. Za razliku od filmova i serija sa gej tematikom, slučaj 'Gro&Katja' je stvarnost.

Naravno, kad sam videla ovu temu (tad sam još uvek bila u GS pauzi) tražila sam sve i svašta o njima na netu i gledala snimke sa Jutuba. Katja mi je lepa, ali Gro je nešto posebno. Ona ne samo da je lepa, mila i uspešna, već zrači pozitivnom energijom, ume da se ophodi i ima dubinu. Iz tog razloga sam počela ponovo da se interesujem aktivnije za rukomet i Groinu fotku sam stavila za avatar.

Jako-jako mi je značila ova tema, ili, bolje rečeno, informacija.
Korisnikov avatar
By Galateja
I da dodam, nema ex Yu gej sajta na kome ima tekst o Gro i Katji. A ja sam do sada verovala da naši sajtovi idu u korak sa dešavanjima. :zvezdice:
Mislim da su ove devojke zaslužile da se napiše i okači o njima tekst.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a meni je katja simpaticna bas zato sto deluje kao mrgud,i njene izjave su cesto jako sarkasticne,kad upste pristane (citaj : bude primorana) da prica sa novinarima.
a i odlicna je rukometasica,mislim,mnogo bolja od gro,samo je stvarno imala puno malera sa povredama.
mada,gro je :love:
a super ie i rikke skov,ona inace igra za viborg i dansku reprezentaciju.i ona je lezbejka i ima dvoje dece sa devojkom lotte kiærskou.
Korisnikov avatar
By scout_finch
primer koliko je katja cool :D

posle plasmana u polufinale,novinar je pita

r: katja,does it smell like gold now?
katja: it smells like semifinals :ozbiljan:

bas je zmaj :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jaoo pa scout_finch, ova tema kao stvorena za mene... ja sam naveliko poznati fan Skandinavki :D

:bale: :bale:

Inace, za njih dve sam cula ranije i odgledala poneki klip na youtoubeu...

lepe, uspesne i out :D gde ces lepse? ;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by jovanabeograd
ja sam naveliko poznati fan Skandinavki :D
Nisi jedina. :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Šta mislite, koliko je u slučaju Gro i Katja (i ostalih lez/bi sportistkinja) doprinelo da otkriju sopstvenu homoseksualnost to što su puno vremena u okruženju devojaka. Naravno, ne može biti gej neko ko nije, ali da li je rukomet poslužio kao katalizator?

One su jako škrte kad treba pričati o svojoj vezi. No, šta mislite, jesu li ranije bile svesne svoje homoseksualnosti ili ne? Interesuje me šta mislite o ovome i kako obrazlažete.

Kad gledam slike sa prijašnjih mečeva Gro stalno grli suigračice što naravno ništa ne znači, ali... ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa‚gro ja valjda pre katje bila godinama (6-7 godina,mislim da sam tako nesto negde procitala) u vezi sa zenom koja je bila pomocni trener ili sl. u njenom prethodnom klubu.tako da mislim da je definitivno bila svesna svoje homoseksualnosti :D
Korisnikov avatar
By Galateja
pa‚gro ja valjda pre katje bila godinama (6-7 godina,mislim da sam tako nesto negde procitala) u vezi sa zenom koja je bila pomocni trener ili sl. u njenom prethodnom klubu.tako da mislim da je definitivno bila svesna svoje homoseksualnosti :D
:shocked:

Odakle ti taj info???

Kad ju je u jednoj emisiji Robi Vilijams pitao da li je ranije bila u vezi sa devojkom, rekla je da nije.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne,rekla je da nije uvek bila samo sa devojkama.
quote :no,not always.
a ovo sam procitala valjda na afterellen forumu,ali nisam sigurna.valjda se ta devojka zvala benedikte nesto. ima fotka,i zamisli,i ona ima crnu,kratku kosu :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
znam da nije bas u potpunosti vezano za temu, ali nisam mogla a da ne postavim sliku jedne preslatke fudbalerke, opet Skandinavskog porekla( Galateja, ovo je za tvoje i moje oci hehe)...

devojka je inace u prvoj postavi svedske reprezentacije i autovana lezbejka.. (ili bi, ali to vec nije ni bitno :D )

Here comes the pic ... Jessica Landström :love: ... ah moj tip zene...

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Galateja
ne,rekla je da nije uvek bila samo sa devojkama.
quote :no,not always.
a ovo sam procitala valjda na afterellen forumu,ali nisam sigurna.valjda se ta devojka zvala benedikte nesto. ima fotka,i zamisli,i ona ima crnu,kratku kosu :D
Da nije to možda ova žena?

Slika
Korisnikov avatar
By Galateja
Jessica Landström :love: ... ah moj tip zene...
Lepa je, samo joj fali žuta kosa i poneka pegica da bi se približila skandinavskom idealu. :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne,to je kjersti grini,ona je bila kapiten norveske pre gro.
nacicu tu fotku pa cu da je postavim.
Korisnikov avatar
By Galateja
Hvala za sliku.
Katja mi se puno više dopada od te Benedikte. Na prvi pogled liči na Mariju Šerifović. :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Galateja
Jessica Landström :love: ... ah moj tip zene...
Lepa je, samo joj fali žuta kosa i poneka pegica da bi se približila skandinavskom idealu. :D
ma ona je autenticna skandinavka, sa sve plavom kosom, nego se farba ;) vidi se malcice izrastak...

hehe inace, cudno mi je jako da vidim plavi izrastak lol navikla sam na ove nase sto furaju belu kosu i zift crni izrastak haha
Korisnikov avatar
By Skituljko
Au al' ja ovde kasnim... sto me niko nije pozvao ovamo?! :drama: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Galateja
Erotično, naročito oči i tzv. bore smejalice:

Slika
Slika
Slika

A i telo je zgodno, neophodno i savitljivo. :D
Slika
Slika
Slika

Ja stvarno ne bih mogla trenirati rukomet. Kako da se posle nečeg ovakvog koncentrišem?! :blush:

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Skituljko
Wow kako dobro Katji stoji dres na ovoj poslednjoj slici! :cuddle:
Korisnikov avatar
By Galateja
Slažem se. :dance:

Zna li se nešto o Katjinim prijašnjim vezama?
Korisnikov avatar
By scout_finch
gotovo nista,al' valjda nije bila s devoojkama pre gro,bar se ne zna.
mada meni ona sad izgleda manje kao lezba nego pre par godina.secam se kad sam gledala neku utakmicu pre 4,5 godina bas sam mislila da je totalana lezba.
a nju su inace dok je igrala za larvik,99-2005,zvali "stone face of larvik" zato sto se nikad nije smejala.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma kad sam bila klinka bas sam pratila rukomet,a larvik je jedne godine osvojio kup pobednika kupova,a ja sam to gledala na nekom stranom sportskom kanalu i tako.. :D

a ovo da li je imala devok]jku pre gro,to je neki bzvz trac,posto se o njoj ne zna puno,osim da jej je devok\jka gro hamerseng.
Korisnikov avatar
By Galateja
gotovo nista,al' valjda nije bila s devoojkama pre gro,bar se ne zna.
mada meni ona sad izgleda manje kao lezba nego pre par godina.secam se kad sam gledala neku utakmicu pre 4,5 godina bas sam mislila da je totalana lezba.
a nju su inace dok je igrala za larvik,99-2005,zvali "stone face of larvik" zato sto se nikad nije smejala.
Izgleda da Gro pozitivno deluje na nju, jer em što se prolepšala, em ne skida osmeh sa lica. :D

Bez šale, meni Gro tako deluje pozitivno da bi mi bilo teško poverovati da je loša osoba. I kome god da sam pokazala njene slike komentari o lepoti su varirali, ali svi su se složili da deluje vrlo pozitivna. Ima nešto neobjašnjivo milo u njoj.

Možda je to zbog tzv. bora smejalica, jer one čine da osoba deluje pitomije?!
Korisnikov avatar
By Galateja
Da li vam se dopada Katrin Lunde (golman norveške reprezentacije)?
Meni je ona posle Gro najseksi rukometašica.

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni se vise svidja kiki (kristina) lunde,njena sestra bliznakinja.devojka je odlican bek,a sad je i kapiten posto gro preskace ovo evropsko.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!