Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
..postoji i takozvana otvorena veza jelte .. :sise:

Mene zanima vaše mišljenje "Na šta liči takva veza.." , vaša iskustva i sl. :)

Kontam da seks je, ma koliko ga nazivali "samo seksom", ipak oblik intime, i uopšte nije isključeno, kojeg god pola bili, da prema osobi s kojom imate dobar seks razvijete i nežna osećanja. A to već onda postaje problem i za vezu. S' dr strane priznajem da ovakav oblik veze mi deluje pomalo moderno :cuddle:

i tako..:vogue:
Korisnikov avatar
By Dzi
jaa nista nasla nisam :shake:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Imao sam otvorenu vezu, ali nije bilo dovoljno osecanja za jednu od strana. Kako god, vremenom sam dosao do zakljucka da jedino takve veze uspevaju... :(
Zbog toga cu verovatno osedeti, ali jbg., mora se.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zasto sve cice hoce jebenu otvorenu vezu?????????? :hmm: :nazalost:

Nisam bila u takvoj situaciji, niti sam ja osoba koja je spremna za tako nesto..
Kada mi se neko svidja hocu da budem u vezi, a ne u kres kombinaciji..
Ali, to sam ja, slucaj.. :zid:
Ja sam za vezu i ljubav.. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Dzi, hajde da budemo u otvorenoj vezi. Ok? :D
Korisnikov avatar
By Dzi
my beauty!!! :love: sa tobom i na kraj sveta ako treba ;)

@ hihihihi ne znam pojma ja dear Tinkberbell

:doh: ladno u svojoj temi offtopikujem ..bravo za ja!! :oskar:
Korisnikov avatar
By Blady
Ima takvih tema... pisali hiljadu godina
Korisnikov avatar
By starsailor
cim si otvorila temu, valjda oces da cujes nove odgovore :)

a sta bi mogla pametno da kazem...za svakog je drugacije.

da, bila sam u otvorenoj vezi. da, tada mi je bilo ok, nije mi smetalo. sada? ne znam..

kod mene je to, otvorena veza bio samo pokusaj da spasimo vezu koja je trajala vise od 4 god, a ustvari je bio pocetak kraja.

sa druge strane, znam puno veza koje funcionisu tako i svaka cast. yr choise ;)

a dal bi se ja upustila u sex sa osobom koja je u otvorenoj vezi??? lagala bih kada bih rekla ne. ranije sam pokusavala da budem "fina" al sada ne...ako njima ne smeta , zasto bi meni?

ali ipak mi se to bas retko desava....mora da me dobro "izvoza" sto bi rekla tresh :lol: , samo u mom slucaju mentalno, da bih to uradila :luda:
Korisnikov avatar
By V25
Meni je to skroz glupo. Ne razumem zašto bih ulazio u vezu sa nekim ako taj neko ima potrebu da švrlja, ili pak ja. Mada, sve više ljudi tome pribegava. Mislim da je to uglavnom posledica nedefinisanih želja i težnji, straha od vezivanja i pre svega emotivne nezrelosti.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ako nekog volim, pusticu ga ako ga to cini srecnim...
By Swanheart
otvorena veza :hmm:
sada sam u nekoj fazi gde mi ne treba definicija veze, cisto da bih rekla da sam u vezi.
Beogradjanin je u pravu sa komentarom "Mislim da je to uglavnom posledica nedefinisanih želja i težnji".Kod mene je bar sada takav slucaj.
Korisnikov avatar
By KiWi

Probao. Lepo je. Nije prava veza.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by ivanazuh
Kako god, vremenom sam dosao do zakljucka da jedino takve veze uspevaju... :(

mislim da ti je zakljucak ispravan.
jer:
otvoreno je suprotno od zatvoreno. zatvoreno asocira na zatvor. postoje zatvori razlicitog tipa i stepena bezbednosti. cujem da oni sa maksimalnim stepenom obezbedjenja imaju najvise pokusaja bekstva :kosa:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by starsailor
cim si otvorila temu, valjda oces da cujes nove odgovore :)

a sta bi mogla pametno da kazem...za svakog je drugacije.

da, bila sam u otvorenoj vezi. da, tada mi je bilo ok, nije mi smetalo. sada? ne znam..

kod mene je to, otvorena veza bio samo pokusaj da spasimo vezu koja je trajala vise od 4 god, a ustvari je bio pocetak kraja.

sa druge strane, znam puno veza koje funcionisu tako i svaka cast. yr choise ;)

a dal bi se ja upustila u sex sa osobom koja je u otvorenoj vezi??? lagala bih kada bih rekla ne. ranije sam pokusavala da budem "fina" al sada ne...ako njima ne smeta , zasto bi meni?

ali ipak mi se to bas retko desava....mora da me dobro "izvoza" sto bi rekla tresh :lol: , samo u mom slucaju mentalno, da bih to uradila :luda:
Super si mala-velika,naša...nemam što dodati,osim;preferiram vezu,emocije,povezanost i sex.
Korisnikov avatar
By Delete
Mogu li i ja da "uskocim" povremeno, kad je vec otvoreno?
Korisnikov avatar
By ivanazuh
@Modesty
To svi perferiramo, ali sta ces ako je to nemoguce. Dvojice me nisu prevarila, jedan jer mu je moral nalagao, a drugi jer ga je mrzelo da dise... Ostali jesu. I sta sad da prekinem odnos zbog toga??? Jebi ga kad ga volis... Onda bi ti sebicno nedostajao. Uvek saznam od nekog treceg lica i kazem: Znam. :(
Ali ako bih vec morao da biram, uvek kazem parnteru: Please, postedi me bar detalja, ako vec moram da znam sa kim si bio.

Malo me boli, ali uspem to da prevazidjem. Samo zelim da se uvek vrati kuci...

@Delitusha
Moras da pitas Dzi, ona je zaduzena za uskakanje i iskakanje zenskog dela populacije. :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Za otvorenu vezu :up:

Svi smo mi razliciti,i sa nekima mozemo da ostvarimo ozbiljnu a sa nekima ne...I mislim da treba da iskoristimo dooooobre prilike dok ne dodje ono pravo :D

:dance:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by anche

otvoreno je suprotno od zatvoreno. zatvoreno asocira na zatvor. postoje zatvori razlicitog tipa i stepena bezbednosti. cujem da oni sa maksimalnim stepenom obezbedjenja imaju najvise pokusaja bekstva :kosa:

Prsto mi je neverovatno da veza nekoga asocira na zatvor! Pa niko vas ne mlati po usima da budete u vezi!
Meni je otvorena veza izgovor za ljude koji ne znaju sta hoce u zivotu ili eventualno ljude koji su strasno bili povredjeni, pa ne mou da se prepuste osecanjima i uslovno receno obavezama i odgovornostima koje jedna ozbiljna veza nosi. Ne znam.. ako se ikada istripujem na taj nacin, prvo cu raskinuti vezu u kojoj sam i onda se zezati do besvesti. Cini mi se da je to mnogo postenije!
Korisnikov avatar
By anche
@sweet angel

:drama:

ja stvarno ne znam sta ima toliko lose u tome da se bude u zatvoru: imas siguran krov nad glavom, tri obroka dnevno, redovnu higijenu, redovan seks :giggle: ako si primerena dobijes i neke beneficije: tipa mozes da se setas 2 sata dnevno, umesto 1... i tako... osnovne potrebe zadovoljene, e sad ako 'oces preko toga tj. luksuz to vec povlaci izvesne rizike i eventualne posledice :D

vidim da uslovno receno govoris o obavezama i odgovornostima :giggle: a pretpostavljam da je rec o tome da iste ne osecas kao takve. e sad sto to ti ne osecas tako, to nikako ne znaci da to nije tako :)
By жњ
Originally posted by sweet angel

Prsto mi je neverovatno da veza nekoga asocira na zatvor! Pa niko vas ne mlati po usima da budete u vezi!
Meni je otvorena veza izgovor za ljude koji ne znaju sta hoce u zivotu ili eventualno ljude koji su strasno bili povredjeni, pa ne mou da se prepuste osecanjima i uslovno receno obavezama i odgovornostima koje jedna ozbiljna veza nosi. Ne znam.. ako se ikada istripujem na taj nacin, prvo cu raskinuti vezu u kojoj sam i onda se zezati do besvesti. Cini mi se da je to mnogo postenije!

sweety je napisala sve sto mi je palo na pamet.
Korisnikov avatar
By Galateja
Kako god, vremenom sam dosao do zakljucka da jedino takve veze uspevaju... :(

mislim da ti je zakljucak ispravan.
jer:
A šta bi bilo da lavove i tigrove iz zoo vrtova pustimo iz kaveza? :smug:

Poštujem izbor drugih da komponuju svoju veze na način koji im najviše odgovara. Ima dovoljno grana za raznolike ptice.
Za mene, seks nije samo seks. Od takvog materijala sam satkana i zato na otvorenu vezu ne bih mogla pristati. Dolazi u obzir samo promiskuitet očiju i 'glađenje dole' što bi rekla teta Deca, ali u praksi isključivo monogamija. :lol:
Korisnikov avatar
By Skituljko
@sweet angel

:drama:

ja stvarno ne znam sta ima toliko lose u tome da se bude u zatvoru: imas siguran krov nad glavom, tri obroka dnevno, redovnu higijenu, redovan seks :giggle: ako si primerena dobijes i neke beneficije: tipa mozes da se setas 2 sata dnevno, umesto 1... i tako... osnovne potrebe zadovoljene, e sad ako 'oces preko toga tj. luksuz to vec povlaci izvesne rizike i eventualne posledice :D

vidim da uslovno receno govoris o obavezama i odgovornostima :giggle: a pretpostavljam da je rec o tome da iste ne osecas kao takve. e sad sto to ti ne osecas tako, to nikako ne znaci da to nije tako :)
Vecu gloopost skoro nisam procitala! Toliko mi je gloop ovaj post da necu ni odgovoriti...
Korisnikov avatar
By anche
omg, galateja da li je to samo intelektualna provokacija sa tvoje strane ili ti zaista predlazes da se emotivno seksualne veze prosire van ljudskih odnosa? mislim ja jesam jako bliska sa svojim mackama ali nekako to vise dozivljavam kao prijateljski odnos :giggle:

sweet angel, draga... :odrasti:
By alexandermagic
Easy in, easy out. Shallow pleasure, little pain, waste of time... :kolo:

How other people choose to live their lives is none of my business - it’s just not for me.
Korisnikov avatar
By Galateja
omg, galateja da li je to samo intelektualna provokacija sa tvoje strane ili ti zaista predlazes da se emotivno seksualne veze prosire van ljudskih odnosa? mislim ja jesam jako bliska sa svojim mackama ali nekako to vise dozivljavam kao prijateljski odnos :giggle:
Znaš ti. ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Delete
Mogu li i ja da "uskocim" povremeno, kad je vec otvoreno?
my beauty se slaze...daklem UDJI SLOBODNO ;) :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!