Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Znamo... Svasta vidimo na ovome svetu tuznih hrizantema, ali sta je ono sto nas je navelo da kazemo da je to ispod svakog nivoa?
Sta vam je bilo ispod svakog nivoa u zivotu ?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by one of the people
gospodžo Daliborka ...

nisu ti ovo video igrice pa da pricamo o nivoima
Nivo trazim , a ne level.
I nemoj da se femkas, one of the people, jer kad te opaucim u glavu, sve ces zvezde videti i brojati.
:oklagija:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Joj pijane,uradjene devojke koje vriste, pljuju, povracaju, ne mogu da stoje na nogama, prave budale od sebe, aaaaaaaaaa, to mi je uvek bilo tako nisko.. :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Zwezdica
Joj pijane,uradjene devojke koje vriste, pljuju, povracaju, ne mogu da stoje na nogama, prave budale od sebe, aaaaaaaaaa, to mi je uvek bilo tako nisko.. :wcsolja:
Manje vina, manje vina..
:P
Vishe vinjahica
By fazza
Ispod svakog nivoa? Skupshtina Srbije. :psiholog:
Korisnikov avatar
By neny
srbija kao drzava i drustvo je ispod svakog nivoa
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by starky
pojedini vikendi u Toxic-u
:klap:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni je ispod svakog nivoa biti parazit. Ne raditi nista zivo, nego zavisiti od roditelja, drzave, muza ili zene. Tako da, smatram da ne postoje poslovi koji su 'ispod nivoa', nego samo ljudi koji sebi mogu da priuste luksuz da ih ne rade.
Isto tako, smatram da je ispod svakog nivoa biti ubijen od droge, alkohola, ponasati se nedolicno, a zatim sve zaboraviti...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Wilhelmina
Meni je ispod svakog nivoa biti parazit. Ne raditi nista zivo, nego zavisiti od roditelja, drzave, muza ili zene. Tako da, smatram da ne postoje poslovi koji su 'ispod nivoa', nego samo ljudi koji sebi mogu da priuste luksuz da ih ne rade.
Isto tako, smatram da je ispod svakog nivoa biti ubijen od droge, alkohola, ponasati se nedolicno, a zatim sve zaboraviti...
Ovo za drzavu mi nije jasno ... Da li pod tim podrazumevas, Wilhemina, i zaposlene u javnom sektoru ?

:lezkiss:
Korisnikov avatar
By tinkerbell

what she said.. :hail2:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Meni se gade samozivi ljudi uvaljani u drogu i alkohol koji hvataju za dupe sve shto se krece, a opet, svako ima pravo da nekad bude stoka, tako da za mene nivoi ne postoje. Imash zivot, pa ga zivi i prezivi.
Korisnikov avatar
By Blady
UH.... prestala sam da razmisljam o tome..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Daliborka
Ovo za drzavu mi nije jasno ... Da li pod tim podrazumevas, Wilhemina, i zaposlene u javnom sektoru ?

:lezkiss:
Ne, mislim na parazite koji zive od nadoknade za nezaposlene iako mogu da rade, dobijaju socijalnu pomoc iako su radno sposobni, ocekuju da im drzava sagradi stan, kucu, nahrani i obuce decu... Takvih je koliko hoces u Novom Sadu, cesto moljakaju i preko TVa da se smilujemo na njihovih X dece koji zive pod jednim trosnim krovom, kao da su poreski obveznici duzni da hrane neciju decu.
By fazza
Meni je ispod svakog nivoa biti parazit.
:up:
By жњ
Originally posted by fazza
Meni je ispod svakog nivoa biti parazit.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Welika masa koja se skuplja u Toxicu je ispod svakog nivoa, a narocito pojedine devojke ! Ufffff.. Zalosno! :lood:
By J...
Za tudje nivoe tj. cast nisam zainteresovana niti mi pada na pamet da kritikujem bilo ciji nacin zivota. Neka zive kako znaju i zele. Sto se tice mene, jedino sto bi mi bilo ispod nivoa ili casti je da molim i da se ponizavam.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ispod svakog nivoa je osudjivati ljude sa manama koje i sami imamo...
Ili velichati mane drugoga da bismo sami sebi izgledali veci u sopstvenim ochima i ochima drugih...
Ima i ovde ljudi koji to rade...
By mikka
recimo
zavist ili "ako ja propadnem, i ti ces sa mnom"
olako etiketirati ljude u kategorije superiornijih/inferiornijih na osnovu necega sto nisu mogli da biraju u zivotu (od materijalnog i porodicnog stanja, preko inteligencije i fizickog izgleda)
videti drugom trn, a ne sebi deblo u oku
biti zao prema nekom ko ti nista lose nije ucinio
ili iz zabave

ima tu jos...
Korisnikov avatar
By reveal
Pa puno toga... da pocnem od zlostavljanja dece. Pedofili. To mi je iju. Zatim zlostavljanje zivotinja. Potom diskriminacija bilo kakve vrste. Navijachi Rad-a i obrazovci - tj svi ti tak'i.
Ima toga jos, nego nisam u hejt modu.
:sluske:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by reveal
Pa puno toga... da pocnem od zlostavljanja dece. Pedofili. To mi je iju. Zatim zlostavljanje zivotinja. Potom diskriminacija bilo kakve vrste. Navijachi Rad-a i obrazovci - tj svi ti tak'i.
Ima toga jos, nego nisam u hejt modu.
:sluske:
Hm, neke od ovih kategorija potpadaju pod ljude koji bi trebali da budu u zatvoru. Te nekako nisam ni uzimala u obzir, jer se podrazumeva da je apsolutno neprihvatljivo krsiti zakon, jel...
Takodje, smatram da je hronicni alkoholizam u oba pola ispod svakog nivoa, kao i narkomanija ili pusenje... to je jednostavno odvratno, nepristojno, za gadjenje... (da opet ne bude zabune, ne mislim da su svi ljudi koji puse odvratni i za gadjenje, ali oni koji ne vade cigaru iz usta i krenu da kriziraju ako ne zapale dva minuta, jesu)
Korisnikov avatar
By KiWi

ne koristim tu floskulu
Korisnikov avatar
By Daliborka
......
Wilhelmina, nesto bih te pitala.
Da li mogu da te zovem Wilma ?
Ovo Wihelmina mi je suvise dramski za Forum.
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!