Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Zenska masturbacija ( gladite se dole , a koliko puta ? )

1. Gladim se dole svaki dan
5
13%
2. Gladim se dole svaski drugi dan
5
13%
3. Kad god mi prija, pogladim se dole
29
74%
Neprijatno mi je, ali gde cu ako necu ovde.
Da li se gladite dole, kad vam zena ili muz nisu kod kuce ?
Ja sam se gladila po tri puta na dan dok sam bila udata, a i sad kad mi prija, gladim se kako mi dusa trazi.

Interesuje me koliko puta se gladite dole na dan ?
To se, kako cujem, zove zenska masturbacija.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By pthalo
masturbiram kada imam zelju da masturbiram. kada sam u :pms: -u, svaki dan.
Korisnikov avatar
By Blady
Glasala za tri.....
Nisam sad u tom periodu....
Korisnikov avatar
By reveal
Kad god mi prija. Moze da bude i svaki dan, moze da bude i svaki treci, svaki peti....

:flasher:
Korisnikov avatar
By starsailor
cesce imam sex, nego sto masturbiram :lol: a to znaci skoro nikad :smeh:

off: jeste primetili koliko kafe je popila ljubav91 :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
zato i ne radi to nikad.... :smeh:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by starsailor
off: jeste primetili koliko kafe je popila ljubav91 :lol:
Daaaaaa! :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

ON: Ko voli nek' izvoli.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Negde je bila tema ne samo kad i koliko nego i kako, vala sam se raspisala tamo :) Tik ide na broj 3, shto moze da bude jednom u 2 meseca ili svaki dan.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
3

nekad vise puta dnevno,nekad jednom u nekoliko dana ili cak nedelja.

i nema veze sa sexom.
Korisnikov avatar
By anche
gospodza daliborka, jasno je da veze nemate kad je zenska seksualnost u pitanju tako da bih vas zamolila da svoje navike ne pretacete u kvazi zenska iskustva i uzdrzite se od pretpostavke da znate bilo sta vezano za lezbejke.
Korisnikov avatar
By EYA
trudim se da sve u zivotu radim samo onda kada mi prija :bouncy:
pa se tako i gladim dole :lol: po sistemu 3.
sto moze da bude u razlicitim frekvencijama, i razlicitog intenziteta.
ipak, najsladje mi je kad upadnem u fazu da ne mogu da prestanem, dok ne svrsim 5-10 puta.
i onda za par sati, cim pomislim kako mi je bilo lepo, ja hocu opet.... :kada:

ali isti mi je osecaj kao i kad bih sa nekim drugim imala sex, tako da ako imam sa kim, tesko da cu masturbirati, sem ako to nije deo igre :D
By Tresh-grl
Originally posted by Black Lady
Glasala za tri.....
Nisam sad u tom periodu....

Ista prica i kod mene :mete:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam sta mi je.... nikako mi se to ne radi...:kopa:
Korisnikov avatar
By Neve
Opcija 4.
I dont do that.
Korisnikov avatar
By lorna
Svi se padovi mogu ublažiti onanijom. Kad sam bila mlađa – ako bih napravila nešto loše (a samoj sam se sebi činila prečesto zločesta), zaspala bih nadajući se da ću tako nadmudriti posledice i izbeći kaznu. Ta je radikalnija varijanta guranja glave u pesak samo delom ublažavala problem „poništavajući“ ga snom, i iako mi, zapravo, nikada nije pomogla i dalje tu metodu koristim čim uzmognem. Spavanje mi, dakle, dođe kao svojevrsna mimikrija – glumim njime odsutnu osobu. Masturbacija radi ponekada istu stvar – udaljava me ne samo od problema, nego i od opasnosti da iskrsnu. Ne opusti me uvek, ne ispuni me svaki put preteranom radošću, ali ipak predstavlja nadomestak za nešto. Znam, osim toga, da kada se osećam loše ili isprazno – mogu i zaspati, ali koliko god spavanje bilo zdravo – previše sna može izazvati moždani udar (čitala sam sumnjivu studiju o tome). Onanija je puno benignija: osim utrnulih prstiju i blagog genitalnog crvenila ne može prouzrokovati nikakvu veću štetu. Masturbacija, dakle, na koncu uvek pobeđuje san. Osim onaj koji sama izazove, jer takav je najslađi.
By ...Sitnicava...
Sad me lornin post inspirisao...

Da, često masturbacija može da predstavlja potiskivanje problema.

A što se sna tiče, meni ga nekada i otkloni, oživi me skroz.

Efekat varira.

Bože, ne kojoj temi ja postujem. :povez:
By жњ
više volim da mi neko pripomogne ^^
Korisnikov avatar
By Blady
Gladi me ona... koliko zelim...
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1630063#p1630063]lorna napisao:[/url]Svi se padovi mogu ublažiti onanijom. Kad sam bila mlađa – ako bih napravila nešto loše (a samoj sam se sebi činila prečesto zločesta), zaspala bih nadajući se da ću tako nadmudriti posledice i izbeći kaznu. Ta je radikalnija varijanta guranja glave u pesak samo delom ublažavala problem „poništavajući“ ga snom, i iako mi, zapravo, nikada nije pomogla i dalje tu metodu koristim čim uzmognem. Spavanje mi, dakle, dođe kao svojevrsna mimikrija – glumim njime odsutnu osobu. Masturbacija radi ponekada istu stvar – udaljava me ne samo od problema, nego i od opasnosti da iskrsnu. Ne opusti me uvek, ne ispuni me svaki put preteranom radošću, ali ipak predstavlja nadomestak za nešto. Znam, osim toga, da kada se osećam loše ili isprazno – mogu i zaspati, ali koliko god spavanje bilo zdravo – previše sna može izazvati moždani udar (čitala sam sumnjivu studiju o tome). Onanija je puno benignija: osim utrnulih prstiju i blagog genitalnog crvenila ne može prouzrokovati nikakvu veću štetu. Masturbacija, dakle, na koncu uvek pobeđuje san. Osim onaj koji sama izazove, jer takav je najslađi.
:up:
hhhahahahahahhahahhaah
Smiješan mi je izraz- gladiti se dolje :D
Sada mi je samo ova pjesma došla iznenada i niotkuda... Ovo je inače neslužbena himna lezbijki, da se zna...S par izmjena kako sam čula, još lezbijke otpjevaju i ovo : "Jer žena nije samo p* njena, ona je toliko više od toga, na mene djeluje kao DROGA" :D :D :D .. Ovo je moja verzija , pravu verziju himne imate na yt-u, lezz bend "U pol devet kod Sabe- Volim, volim žene"
Obicno izaberem visoku stenu
s koje se pruza odlican pogled
kad na vidiku ugledam zenu
obema rukama scepam dvogled

I gledam ono sto dusa trazi
gole drugarice na nudistickoj plazi
neki sto teraju mak na konac
kazu mi da sam rasomonac

Ref.
Volim, volim, volim, volim zene
ali one, i one vole mene. :)
zaljubim se pet-sest puta
u roku od tri minuta
volim, volim, volim, volim zene

Kada ja dobru zensku vidim
ja se uopste ne postidim
pridjem i kazem, bicu krataka
zenska, imas strahovit batak

Priznajem da bih mesala malter
za jedan obican zenski brushalter
ja bi' se odrekla rodjene brace
za jedne cipkaste zenske gace...
....guzate, sisate, lomne u struku
zbog njih razvijam desnicu ruku--- :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794151#p2794151]heksagon123 napisao:[/url]hhhahahahahahhahahhaah
Smiješan mi je izraz- gladiti se dolje :D
Sada mi je samo ova pjesma došla iznenada i niotkuda... Ovo je inače neslužbena himna lezbijki, da se zna...S par izmjena kako sam čula, još lezbijke otpjevaju i ovo : "Jer žena nije samo p* njena, ona je toliko više od toga, na mene djeluje kao DROGA" :D :D :D .. Ovo je moja verzija , pravu verziju himne imate na yt-u, lezz bend "U pol devet kod Sabe- Volim, volim žene"
Obicno izaberem visoku stenu
s koje se pruza odlican pogled
kad na vidiku ugledam zenu
obema rukama scepam dvogled

I gledam ono sto dusa trazi
gole drugarice na nudistickoj plazi
neki sto teraju mak na konac
kazu mi da sam rasomonac

Ref.
Volim, volim, volim, volim zene
ali one, i one vole mene. :)
zaljubim se pet-sest puta
u roku od tri minuta
volim, volim, volim, volim zene

Kada ja dobru zensku vidim
ja se uopste ne postidim
pridjem i kazem, bicu krataka
zenska, imas strahovit batak

Priznajem da bih mesala malter
za jedan obican zenski brushalter
ja bi' se odrekla rodjene brace
za jedne cipkaste zenske gace...
....guzate, sisate, lomne u struku
zbog njih razvijam desnicu ruku--- :D
Vrh! :lol: :wink:
Pesma potpuno tacno opisuje reakciju nas, lezbejki, na zene :wink: :)
Inace, cesto na YT- u slusam bas ovaj lezz bend, odlicne su, zaista. :)
P. S.: Da, stvarno je malo neobican, i realno, smesan izraz ,,gladiti se". Valjda je logicnije reci: ,,zadovoljavam se", ,,drazim je", i sl. :lol: :wink:
P. S.: Da, stvarno je malo neobican, i realno, smesan izraz ,,gladiti se". Valjda je logicnije reci: ,,zadovoljavam se", ,,drazim je", i sl. :lol: :wink:
:D Slažem se sa svime... Baš sam sada slušala njihovu pjesmu Stoj na glavi, e tako sam se lijepo nasmijala zbog jedne rečenice kad ona pjeva svojoj djevojci što li je muči i zašto je tužna i onda dođe rečenica : - Ljubavi, da li te muči
što s nama u kući,
živi moja mama.-
:D, kako slatko :hug: :) :cvetduga:
Da, ne citiram cijelu pjesmu ovdje, prekrasna je ,a pjevačica ima takoo lijep glas, liječi dušu. :cvet: :cvetduga:
:)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794243#p2794243]heksagon123 napisao:[/url]
:D Slažem se sa svime... Baš sam sada slušala njihovu pjesmu Stoj na glavi, e tako sam se lijepo nasmijala zbog jedne rečenice kad ona pjeva svojoj djevojci što li je muči i zašto je tužna i onda dođe rečenica : - Ljubavi, da li te muči
što s nama u kući,
živi moja mama.-
:D, kako slatko :hug: :) :cvetduga:
Da, ne citiram cijelu pjesmu ovdje, prekrasna je ,a pjevačica ima takoo lijep glas, liječi dušu. :cvet: :cvetduga:
:)
Drago mi je sto delimo isto misljenje i po tom pitanju :wink: :)
P. S.: Po tvojoj preporuci, slusala sam malo pre tu pesmu, bogme jeste extra, moram priznati :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794246#p2794246]heksagon123 napisao:[/url]:) nas dvije uvijek dijelimo mišljenje :D ... tako su mi uljepšale dan sa tom pjesmom :hiphip: , a baš sam bila nešto tužnjikava.Hahah, samo mi je smiješno kako su ovdje na forumu od svih tema završile u ženskoj masturbaciji :D , al nema veze, kul bend na kul temi, šta reći.
Pa, posto smo istomisljenice, to je i logicno :wink: :)
Nego, one su zaista extra bend, i njihove pesme me, kada god sam u nekom negativnom raspolozenju, uvek opuste i oraspoloze :)
A kako su ovde zavrsile, hahaha, pa, i to sto kazes, kul bend, na kul temi :lol: :wink:
P. S.: Sve mi to radimo (zenska masturbacija), samostalno, ili sa devojkom sa kojom smo, samo uglavnom ne govorimo javno o tome :lol: :wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!