Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Meni se chini da sam bila str8 do 27. bash zbog dobog odnosa sa ocem :) mislim da sam se jako trudila da budem dobro dete, shto je znachilo da se udam i imam chopor dece i pravim valjanu gibanicu uz sve to :) nekako se izjalovilo, jer sam se zaljubila u zenu i ukapirala da se od sebe ne moze pobeci.
Po vashim postovima vidim da je uzaludno da ikad krenem u potragu za odogovorom zashto zam lezbejka, kako okrenesh to si shto si a zashto je tako i ne treba da nam bude bitno.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Silvija Plat
Ma kakva steta, Bog je bio na vrhuncu kreativnosti kada je lezbejke stvarao.
Vrh! :lol:

Skoro nisam cula bolju izjavu! :wow:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Mislim da teorija uopste nije bezveze, krecem od sebe. Odnos s ocem mi nikad nije bio ok.
Ali da pogledamo realno....
Koga briga , to smo sto jesmo...
Da li je bitno zbog cega... ?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dina

A ovo za devojcice i sestre, ja rekoh iz cistog iskustva, empirijsko zapazanje :lol: Secam se da smo i moje drugarice i ja zelele sestre kako bismo se igrale sa njima i terale roditelje da nam ih rode.
ali dina ti si strejt. :)
Korisnikov avatar
By m..
Ja nisam strejt pa sam zelela sestru. Sad nemam sestru, al imam 4 brata (doduse samo dva imaju istog roditelja, odnosno roditelje kao ja). Kakva bi radost bila da imam sestru, pa da joj uvaljujem sve one poklone koji su prezenstveni za mene.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam biseksualna, ali hajde, kao halflesbian da prozborim koju.

Mislim da se radi o jos jednoj u nizu generalizacija. Kao i ona da su pederi i lezbejke zapravo zrtve lose porodice, porodice bez jednog roditelja itd itd.
Sto se tice mog licno odnosa sa ocem, trudim se da ne idealizujem stvari, svako je ljudsko bice sklono i greskama i nepromisljenim potezima, ali ne sumnjam, niti jednog trenutka, da on nas (mene i sestru) ne voli.
Ustvari, ni ne verujem da se ljudi radjaju sa dominantnim genom za hetero orijentaciju, pa da se to kasnije 'promeni' kod ostalih. Vise sam za to da je seksualnost stecena.
By SUNNY B
hahaha, pa recimo da su svi muskarci par kolena u nazad sa obe moje familijarne zice bili papucari, a to mi je i otac. uvek je bio inferioran u odnosu na majku , pa cak i posle razvoda a kad je odnos u porodici u pitanju, on je bio taj koji je bio svetla tacka, majka je nekako vise bila gromonosni i gradonosni oblak. uvek je bio cutljiv i tolerantan, a u skorije vreme je postao krajnje nezainteresovan za bilo sta. kad je saznao da sam gay, prvo je ponudio prijateljsku pomoc da idemo kod jovana marica na lecenje !!!???? a onda se covek lepo i kulturno raspitao i izrekao milenijumsku recenicu zbog koje sam mu i dan-danas zahvalna "radi ti sa tim devojkama sta hoces samo nemoj u kuci". sasvim fer i korektna izjava. na danasnji dan vec je malo druga prica - zena mi dolazi u kucu, spava kod mene, a otac tu i tamo nam kupi burek za dorucak i ponekad mu se stidljivo omakne " kad kreneTE u kupovinu, kupiTE i hranu za macku.." hvala mu sto me je konacno priznao. za majku se to ne bi moglo reci, ali, to ionako nije bitno vise, odabrala sam da je ne vidjam.
By Tresh-grl
Moj je bio alkoholicar,nasilnik,kockar odnosno totalni kreten i drago mi je da je umro :hail2:
Korisnikov avatar
By master yoda
žao mi je, ali moram reći da imam jako loš odnos s očevima (maminim prvim i drugim mužem)
pretpostavljam da upadam u šablonu.
voljela bih da nije tako.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ja sam sa mojim tatom imala divan odnos.Uvek je imao vise razumevanja za mene nego mama.Bio je strog,ali samo onda kada je trebalo.
Dok je bio ziv zaista sam bila veoma vezana za njega.
Dok je moj brat,koji sada ima 30 godina,veoma vezan za mamu i ni najmanje sitnice ne radi bez njene dozvole. :bljak:
Korisnikov avatar
By maka
mene cale voli vise od svega,al mislim da ne dovoljno da moze da shvati da volim zene..
Korisnikov avatar
By zozefin st
teorija nema veze sa vezom, imam gomilu drugarica, i poznanica, kojima su razvedeni roditelji, cale im je alkoholisani kreten smrdljivi, a ipak su sve strejt, cak neke posebno obozavaju muskarce (promiskuitet)..

a dve devojke koje su bi, imaju divan odnos sa roditeljima, imaju supercool roditelje..
gay ljude slabo poznajem..

//moje misljenje, da se radjamo kao takvi, to smo bez obzira, u kakvu porodicu upadnemo//:zev2:
Korisnikov avatar
By Azdaja
moj otac je najbolji tata na svetu, poglavica svih tata i moj tata :)

divan covek, savrsen, covek koji zna sve moje misli (nemamo tajnIIIIIIIIII, kao ni sa mamom), covek za koga bi uradila sve, covek koji me je naucio svemu sto znam i koji me drzi kao malo vode na dlanu...e, to je moj tata :)

iii...ni jedan tata ne bi reagovao kao on kad bi cuo da mu je cerka jedinica lezbejka...ma, najbolji je, e to je moj tata :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Imam dobar odnos sa oba roditelja. Samo mi mama skace ponekad po zivcima, kad kazem ponekad mislim par puta na dan:lol: Ali to je mama, ona je takva i mislim da ce uvek da brine gde sam, sta sam, sta radim.. navikla sam na nju :lol: :) Sto se tice tate, veoma smo slicni, cak nam se i isti tip zena svidja :rotflmao: Nikad me nije udario, strog je, i znam ta smem a sta ne smem, ali to sto je meni strogo drugima je smesno. Ja sam njegova jedinica i mora biti kako ja kazem, mogu samo da kazem da imam divnog tatu..jeste da ga mrzi ponekad da pruzi ruku i da se javi na telefon pa zove mene iz dvorista:rotflmao: ali ipak je divan :love: Mislim da cak mozda imam lepsi odnos sa tatom, nekako mi vise odgovara kao osoba, sta znam :neznam:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam imala normalan odnos sa ocem, sto iipak pada u vodu pred nasom istovetnoscu. Isto reagujemo, isti pogled imamo, istu muziku volimo i tako dalje i tako dalje.
I sad, kada zna, osuda ne moze da prebaci preko te istovetnosti.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Zwezdica
Nedavno sam cula teoriju (da li je samo teorija ne znam) da su sve devojke koje su lezbejke imale cudan odnos sa ocem.
Npr. da su im se roditelji razveli, pa su zivele samo sa majkom bez ocevog prisustva, da su im ocevi preminuli, da nisu imale blizak i emotivan odnos sa ocevima, da su ocevi neke pijanice, nasilnici i sl.... Ima narano jos brdo primera, ali znate sta sam htela da kazem.

E, sada, povedena tom teorijom, pocela sam da razmisljam o devojkama koje poznajem i o njihovom odnosu sa ocem. Stvarno je ispalo da ni jedna od njih nije imala ok odnos sa ocem.

Da li mislite da je to samo teorija ili ipak nije?
Kakav je vas odnos sa ocem?

Meni je inace otac preminuo pre 6godina.

Inace, za one koji ce garant krenuti u pricu da sam ja ovim htela da kazem da su te cice lezbejke jer nisu imale ok odnos sa ocem odmah da im kazem da DZABE TROSITE PRSTE, nije to poenta teme. Zanima me samo da li zaista postoji taj sablon ili je to glupava teorija bez osnova.
To je glupost zato što 90% ljudi koje ja znam ima loš odnos sa ocem. Po toj logici bi svi trebalo da smo gay. Eh... da je tako :D
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Zwezdica
Nedavno sam cula teoriju (da li je samo teorija ne znam) da su sve devojke koje su lezbejke imale cudan odnos sa ocem.
Npr. da su im se roditelji razveli, pa su zivele samo sa majkom bez ocevog prisustva, da su im ocevi preminuli, da nisu imale blizak i emotivan odnos sa ocevima, da su ocevi neke pijanice, nasilnici i sl.... Ima narano jos brdo primera, ali znate sta sam htela da kazem.

E, sada, povedena tom teorijom, pocela sam da razmisljam o devojkama koje poznajem i o njihovom odnosu sa ocem. Stvarno je ispalo da ni jedna od njih nije imala ok odnos sa ocem.

Da li mislite da je to samo teorija ili ipak nije?
Kakav je vas odnos sa ocem?

Meni je inace otac preminuo pre 6godina.

Inace, za one koji ce garant krenuti u pricu da sam ja ovim htela da kazem da su te cice lezbejke jer nisu imale ok odnos sa ocem odmah da im kazem da DZABE TROSITE PRSTE, nije to poenta teme. Zanima me samo da li zaista postoji taj sablon ili je to glupava teorija bez osnova.

Mislim..mozda ima istine u tome..ali sta znam,npr ja sam rasla sa tatom bez mame,i maximalno dobar odnos imam sa tajom :chestram: a i sa mamom imam dobar odnos..tako da,ja uglavnom srecem lez devojke gde ih ocevi maltretiraju,psihicki,itd,itd.. Moguce da sam ja jedna od milion ,a da opet tvoja teorija nije glupava !
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Silvija Plat
Ma kakva steta, Bog je bio na vrhuncu kreativnosti kada je lezbejke stvarao. Podatak o rodjenju sestre nasla sam u Psihijatriji detinjstva i mladosti, Nevenke tadic, gde pise da je uzrok homoseksualnosti kod devojcica agresivan otac sa kojim se devojcica poistovecuje, rodjenje sestre i jos jedan kojeg ne mogu da se setim. Meni licno nije potrebno objasnjenje kako sam postala, nekad mi je potrebno da mogu da se osecam slobodno u vezi sopstvene seksualnosti, da ne strahujem da ce me pogresno tumaciti ili osuditi zbog svog izbora zbog koga sam sustinski srecna.
hmm .zanimljivo :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Orange Crush
Moji su razvedeni,a moj odnos sa caletom je daleko od idealnog.Cale mi je pravi muski sovinista,politicki iritantan,frajer u kafani,u kuci seronja,zenskaros,a zapravo zenomrzac,intelektualac,ali vise se sluzio laktovima u zivotu,zajebant,provokator.Za brata kaze da je picka zato sto slusa zenu,za mene da sam drska,ali to mu je satro cool.Kao pas i macka smo,ali se ipak gotivimo.

Ali ja zaista mislim da to nema veze sa mojom sexualnom orjentacijom,znam dosta drugarica koje imaju slican odnos sa svojim ocevima,pa nisu lezbejke,ni bi.
Cak mislim da su stavovi moje tetke po pitanju muskaraca i stavovi po pitanju zena imali vise uticaja,a tetka je ljudina i mnooogo hrabra zena,sto bi rekli femme fatale
:okret:
a sad ne zelim vise da zalazim u zamracene hodnike svog mozga :uplasen:
Korisnikov avatar
By krpica
i ja imam chudan odnos sa caletom oduvek.a bogami i sa kevom ,od kada sam joj se outovala .
tako da .nije mi lepo :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Ja imam jako los odnos sa oba roditelja, s tim sto oca postujem, a za majku mislim da je klasicna glupaca ;)
Korisnikov avatar
By toni79
tata me uvik drzao ka kap vode na dlanu, ali sam ja bila mala divljakusa. super smo si, uvik i bili.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
to što mi pokoja padne za oko nema veze sa gmazom.
imamo sasvim korektan odnos kad je u normali, ali često nije svestan, tako da ono. u svakom slučaju - nikad se ni za šta nije pitao, niti ga je ikada šta interesovalo, tako da mi je svejedno. laaaalalala. gmaz.
Korisnikov avatar
By acid drop
uklapam se u tu teoriju, za koju mislim da je gomila govana.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

moj otac je najbolji tata na svetu, poglavica svih tata i moj tata :)

divan covek, savrsen, covek koji zna sve moje misli (nemamo tajnIIIIIIIIII, kao ni sa mamom), covek za koga bi uradila sve, covek koji me je naucio svemu sto znam i koji me drzi kao malo vode na dlanu...e, to je moj tata :)

iii...ni jedan tata ne bi reagovao kao on kad bi cuo da mu je cerka jedinica lezbejka...ma, najbolji je, e to je moj tata :D

da se citiram, moj tata je najbolji tata na svetu... :)

nemam ni jednu losu rec u vezi njega....:)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Zaljubljena

Elem...moj cale radi "preko" tako da se stvarno jako retko vidjamo i dosta smo udaljeni...al me on voli vise nego mama :lol:
Nismo bliski, jer mislim da je nemoguce biti blizak sa nekim koga vidjas jednom u mesec dana, nekad i mnogo redje...nikad nisam ni osecala da mi fali njegovo prisustvo jer nisam navikla na njega, od malena nije bio tu i navikla sam da ga nema..naravno da mi nedostaje kad se ne vidimo po 3-4-5 meseci, ali tu nema pomoci...
eto, a kod mene je slicna situacija, samo malo drugacije :lol:

moj je otac radio u inostranstvu i vidjala sam ga samo tri puta godisnje na nedelju dana..
ali ja sam sa tatom uvek imala bolji odnos i bila tatino dete..
konstantno mi je nedostajao i znam da bi mi zivot bio sasvim drugaciji da je bio fizicki prisutan u nekim trenutcima u mom zivotu..

pokusali smo da "nadoknadimo" propusteno vreme kada se vratio iz inostranstva, ali bukvalno par meseci kasnije sam ja dosla u Beograd i sada ga vidjam jednom mesecno..
iako nam odnos nije savrsen, ja znam da je taj covek meni sve u zivotu pruzio sto je mogao, uvek cu mu na tome biti zahvalna, i ja zaista ne znam kako bi bez njega..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam malo lezbejka a cale mi je kul. toliko od mene.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by ultraviolet

to što mi pokoja padne za oko nema veze sa gmazom.
imamo sasvim korektan odnos kad je u normali, ali često nije svestan, tako da ono. u svakom slučaju - nikad se ni za šta nije pitao, niti ga je ikada šta interesovalo, tako da mi je svejedno. laaaalalala. gmaz.

HAHAH pa koje je ovo pomračenje svesti bilo.
no,
izgleda smo našli fakin balans, fajkea :yay:
gmaz debeli
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!