Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GIAGIRL
....Nubly - knjizara /kafic... jedan dan radne nedelje je samo za "odabranu" masu i to je javna tajna ... uglavnom je sedeljka , a ko ostane bez stolice stoji :) . Izlazi se od 22h do 3 h .
Da i to je u pravom smislu gayfriendly kafe.
Nedavno smo se jedan lik i ja u vecernjim casovima malo zapili tamo i u jednom momentu, ne mogavsi da se vise uzdrzavamo, poceli da se zvalavimo, ne sakrivajuci strast.
Bilo je malo zabezeknutih pogleda, ali nikakvih neprijatnosti...
:B
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
3 Oktobra Deniza vlasnica Jokera organizuje gay party na jednoj lokaciji u centru (a da nije njen klub) :D

Eto vam predloga....i ko zna o cemu se radi nemojte ovde pisati tacno mesto odrzavanja kako homofobicni klosari ne bi saznali i dosli da prave probleme tamo. :indijanac:
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by Lakiboy_ns
3 Oktobra Deniza vlasnica Jokera organizuje gay party na jednoj lokaciji u centru (a da nije njen klub) :D

Eto vam predloga....i ko zna o cemu se radi nemojte ovde pisati tacno mesto odrzavanja kako homofobicni klosari ne bi saznali i dosli da prave probleme tamo. :indijanac:
Kako da saznamo gde? :)
Ili da pitamo Denizu?
:misli:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Hoce li ta zurka biti u istom klubu u centru u kome je bila gej zurka u petak?
Korisnikov avatar
By bakalar
Oprosti, izvini
lolololololololo
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
Oprosti, izvini
lolololololololo
Zaboravio sam pardon :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by SmileGirl

Kako da saznamo gde? :)
Ili da pitamo Denizu?
:misli:
Pa pitaj Denizu ako imas broj.
Ona te moze staviti na svoju mailing listu pa ti onda sms-om salje obavestenja o desavanjima.
Ako nemas broj pitaj mene na u2u pa cu da ti kazem. :bic:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Ne radi se o potrebi za misteriozonosti nego o tome da se ne objavljuju ovako javno lokacije klubova, zurki i desavanja da ne bi procitali i pravili probleme kojekakvi ludaci iz kvazi-patriotsko-nacionalistickih organizacija i pravili probleme posle.

Kapish? :sladoled:
Korisnikov avatar
By *deni*
Malo pre sam se cuo sa Denizom, ide u nabavku, disko klub veceras radi punom parom.
:cheer:
Idem da se razleprsam po podijumu malo veceraske.
:cheer:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Hoce taj klub sad u zimskoj sezoni raditi i petkom kao i prosle godine ili i dalje samo subotom? :mario:
Korisnikov avatar
By *deni*
Fala Dj - u sto mi je pustio " Otkopchano jeleche " od Zoke sinocke u Jokeru.
:dancing: :dance:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O bozeeee DJ u Jokeru nece da pusti Madonnu kad mu se trazi a Zoricu Brunclik hoce :alikako:

Zemljo otvori se :nazalost:
Korisnikov avatar
By *deni*
O bozeeee DJ u Jokeru nece da pusti Madonnu kad mu se trazi a Zoricu Brunclik hoce :alikako:

Zemljo otvori se :nazalost:
Interesantno, ali Zoka ima pesmu i sa tim nazivom - " Otvori se zemljo " na jednom starom albumu - i to bas, cini mi se, na albumu " Ne dam da mi lome krila " iz 1987. ( pogledati temu o Zoki u Trach areni , tamo ima objavljen taj omot ).

Nego, Laki, probaj da budes malo ljubazniji, lepo zamoli, nemoj da zahtevas preko ramena, nego zamoli - ljudski i toplo.
Sigurno ce ti izaci u susret za muzicku zelju. Dobro, ja umem i da ga gnjavim, pa ga po deset puta pitam kad ce Zoka. I to je istina, ruku na srce. :lol:
:)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Laki, ja sam cuo da ce na toj zurci 3.okt biti samo strana muzika, pa ce ti zelja sigurno biti uslisena. :harmonika:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Uh, kako mene nerviraju te iskljucivosti - samo strana, ili samo domaca muzika.
To je tako fuj i ograniceno.
Najbolje je kad je mesano.
:)
Pa i obrok je najbolji sa mesanim mesom, pa kako onda muzika da ne bude mesana ?
:mljac:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Clockwork Orange
Laki, ja sam cuo da ce na toj zurci 3.okt biti samo strana muzika, pa ce ti zelja sigurno biti uslisena. :harmonika:
Gay party bez najtezih narodnjaka?...cisto sumnjam :kesa:
Korisnikov avatar
By Insorcer
[quote]Originally posted by Clockwork Orange
[/quote

A koja je to zurka 3.okt u pitanju?

...nedostaju mi informacije :misli:
Korisnikov avatar
By schatzist
verovatno cju biti vidjen na denizinom balu :alexis:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
@ Amadeo
pa, Laki je napisao u nekom postu.. Ako znas gde su bile zurke u centru, pre 2 god- tu ce se odrzati i ovog petka.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Clockwork Orange
@ Amadeo
pa, Laki je napisao u nekom postu.. Ako znas gde su bile zurke u centru, pre 2 god- tu ce se odrzati i ovog petka.
Ne, ne znam gde su bile zurke pre dve godine, nisam odlazio na ta zurkanja. :minibounce:

Pa , ako ti nije mrsko a ti javi na u2u o kom lokalitetu je rech :lukavi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by schatzist
verovatno cju biti vidjen na denizinom balu :alexis:
Pazi se da ne budes i neshto vise tamo osim samo >vidjen< :lol:

Ja ne znam hocu li doci subotom moram ustajati na posao tako da petkom obicno ne izlazim.
Ali ako i odlucim da se pojavim moracu pre ponoci da nestanem sa zurke. :zen:

@Amadeo-ako ti nije niko javio lokaciju zurke javi se meni na u2u pa cu da ti objasnim ili jos bolje se javi Deniju on i Deniza su frendice :kosa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Informisala me je Deniza o mestu odrzavanja zurke .
Ja licno bih se odlucio za soluciju da ovde javno objavim lokaciju, ali kad vec Deniza, kao organizator, nije odlucila da to ucini, necu ni ja.
Dakle, svi zainteresovani, a jos uvek neobavesteni, mogu da mi se obrate na u2u i dobice informaciju.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Poshto ce biti upad i da li je angazovan neki drugi DJ osim onog konobara iz Adrese koji stalno pusta samo folk :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja licno nemam nista protiv da se pusta i folk posto znam da vecina geyeva sece vene za Cecom, Sekom i Jecom ali mogli bi bar ponekad da puste neki blok drugacije muzike...bar neki strani disko ili neki house to moze samo da ucini vece raznovrsnijim. :wink:

@Deni-jel Deniza dolazi na forum? :vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
@Deni-jel Deniza dolazi na forum? :vatroslava:
Ako i dolazi, onda to vesto krije kao zmija noge.
:lol:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!