Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By hasanaginica
volim je do obozavanja, pa taman da stoji, cuti i trepce!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
mene je oduševila u svojim pozorišnim ulogama, a razočarala u tim domaćim kvazi-serijama. inače je jedna od mojih omiljenih domaćih glumica.
:up:

Bila je neodoljiva kao Katarina Andjelic, ali mi se mozda vise dopada njena uloga u Zivot je cudo. U tom filmu je potpuno fascinantna.
U filmu "Život je čudo" je bila apsolutno sjajna.

Slika

A da li se sećate Vesne u tv drami "Zla žena"? A u seriji "Policajac s Petlovog brda"?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
-u "Zloj zeni" Cujte,cujte zene ovu pesmu...-

Otkad nisam gledao, obozavao sam ovo kad sam bio mali. Kada pere noge Aleksandru Berceku...

Naravno, kao i svi ostali, i ja volim Otvorena vrata.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Vesna Trivalić (udato Pandurović) je srpska glumica rođena 13. marta 1965.u Beogradu.Fakultet dramskih umetnosti završila je u Beogradu 2003. godine, u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Smatra se jednom od najdarovitijih srpskih komičarki. Iako je FDU upisala iz drugog pokušaja 1. jula 1984., diplomirala je tek 2003. godine i to na nagovor svog profesora Vladimira Jevtovića , a do tada je napravila veoma uspešnu karijeru.

Vesna Trivalić retko daje intervjue i nikada ne gostuje u tv emisijama. Prva profesionalna uloga Vesne Trivalić u pozorištu bila je u Ateljeu 212 u predstavi "Totovi" , a prvu filmsku ulogu odigrala je 1987. u filmu "Dogodilo se na današnji dan"

Tokom karijere na filmu je ostvarila mnoštvo epizodnih, ali efektnih uloga. Prvu glavnu filmsku ulogu ostvarila je u Kusturičinom filmu "Život je čudo"u kojem je tumačila lik Jadranke. Na filmu je najčešće do sada sarađivla sa rediteljom Srđanom Dragojevićem, a njeni najčešći partneri su Zoran Cvijanović i Dragan Bjelogrlić. Zoran Cvijanović joj je bio prvi partner i na filmu (Dogodilo se na današnji dan)i u pozorištu (Totovi),a 1991. godine je sa Draganom Bjelogrlićem proglašena za glumački par godine na festivalu u Nišu,nagradu su dobili za par koji su tumačili u seriji "Bolji život".

Trivalićeva je član Saveza dramskih umetnika Srbije od 04.07.2006 godine.
Korisnikov avatar
By Hton
Jedna od najboljih glumica ikad-i to ne samo domacih. U stanju je i najgori film da ucini delom podnosljivim za gledanje.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by hasanaginica
volim je do obozavanja, pa taman da stoji, cuti i trepce!
yap, i tada bih se verovatno setio njenih uloga i crkao od smeha... GENIJALNA JE!!!
By cumpig
komicar par ekselans :D
jel imala ona ustavri i druge uloge? :)
voleo bih da je gledam u pozoristu!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ns.happy
Vesna Trivalić (udato Pandurović) je srpska glumica rođena 13. marta 1965.u Beogradu.
Horoskopska riba, pa naravno! :yay: A da li ste je gledali u Kusturicinom filmu "Zivot je cudo"? Imala je snaznu i zahtevnu ulogu, mene je odusevila! :hail:
Korisnikov avatar
By KiWi

ja sam "Život je čudo" gledao pet puta samo zbog Vesne ... ona je fenomenalna u tom filmu! Oskar je zaslužila!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce
Vesna Trivalić (udato Pandurović) je srpska glumica rođena 13. marta 1965.u Beogradu.
Horoskopska riba, pa naravno! :yay:
a ja 12. 3. :lol: rodjen u pogresno vreme :kosa:
Korisnikov avatar
By Burak
Jbt ta zena nikako ne stari, ista je i sada kao prije 15godina. Inace je i ja postujem i volim vidjeti.
Korisnikov avatar
By starky
carica je...i odlicna glumica.
Korisnikov avatar
By Sunce
Blizu si. A ja sam 18.3. :giggle: Meni se dopadaju njene oci, glas i nesto naivno, decje, cisto, prava ribica.
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobrotu, naivnost, neznost, inteligenciju, nesto zivahno, zaplesano, ponekad i skakutavo, devojcicu, ali i nesto neshvaceno. :sunce:
Korisnikov avatar
By IriS
Blizu si. A ja sam 18.3. :giggle: Meni se dopadaju njene oci, glas i nesto naivno, decje, cisto, prava ribica.
ista ja :kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa i ti si ribica, a ova tema samo sto ne postane Fan klub horoskopskih Riba. :giggle:

Obozavam je u Otvorenim vratima. Steta sto ne snima vise filmova.
Korisnikov avatar
By IriS
ja je obožavam u svakom obliku!
i serijama i filmovima i TV dramama i pozorištu. izuzetna je!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by IriS
ja je obožavam u svakom obliku!
i serijama i filmovima i TV dramama i pozorištu. izuzetna je!
Omiljena mi glumica!!!

:hail2:
Korisnikov avatar
By deran
Dal je moguće da je ovo jedina tema koju sam ja dosad čitao i da su se apsolutno SVI složili,bez zakeranja,ujedanja i baš NIJEDNOG kontrabasa:srbin:

Dakle i ja je volim,gotivim,kako god :D

Neko je kazao da "joj daju određeni tip uloge/a" ili tako nekako-ja pak mislim da ona svaku ulogu sama "preinači" u taj njen prepoznatljiv đir:cigareta:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Apsolutna kraljica, ja nemam reci.... Malo je reci da je obozavam!

Inace, (neko je pitao sta je sa njom) sada, sa muzem, zivi u Dubaiu
Korisnikov avatar
By maka
volim je vise od majke! :smeh:

kraljica
Korisnikov avatar
By maka
^

"ako zelite zaista da me usrecite,kupite Gajger Milerov brojac,utvrdite izvor ovog odvratnog zvuka i postavite bombu" (kad ju je probudila Anka Crnotravka sa pesmom Komsija) :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!