Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Meni lici na spavacicu i ne dopada mi se. Vise volim crvenu. :lezkiss:
By cumpig
splife, rolaj povecu kolicinu
ja dovlacim cisternu piva iz skoplja
pa da je cekamo u nedelju sa peharom
:auto:
da upotrebim jednu forumsku frazu: mica malena nasa :) ))))))))
(ili tako nekako, sam pogodio? :D )
Korisnikov avatar
By Sunce
Danas nam je divan dan, divan dan, JJ usla u finale US opena! :yay:

Pobedila Dementijevu sa 6/4 6/4!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by DooFFKe
onu iz Beijinga?? Super je... bila. :)
Izgleda da je zuta spavacica - haljina upalila! :yay:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Cottonmouth
Meni je Jelena isto draga, ali volim Anu Ivanović vise. Nije zato sto je lepsa nego ima vise emocije u igru. Jelena ima lice kao na onim srpskim pravoslavnim crkvama. Da pokazem.

Slika

Slika
Mozda mi se zato i dopada. Obozavam takva produhovljena lica, kao sa freski! I Novak ima svetosavsko lepo lice. :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
:yay:

Slika
Slika

Slika
Slika

Jelena Jankovic training at the Nick Bollettieri Tennis Academy

It seems Jelena Jankovic’s first Grand Slam final motivated her to continue to improve her game. The world number two is currently at the Nick Bollettieri Tennis Academy working with her coach Ricardo Sanchez and strength and conditioning coach Pat Etcheberry.

JJ trained for six years at the famous academy when she was younger, and she still visits the place from time to time to work on her game. In this second photo you can see Jelena talking to the legendary tennis coach Nick Bollettieri.

Jankovic will next play at the Toray Pan Pacific Open in Tokyo which begins September 16. Last year she was eliminated in the third round by fellow Serb Ana Ivanovic. (sources: Nick's Picks, Great Tennis Photos)
Korisnikov avatar
By Berserker
To je extra vest.... :)
Samo da josh neko prenosi barem neshto od Toray PPO-a...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma bice prenosa, to je turnir I kategorije.

Samo neka JJ nastavi da vredno trenira.
Korisnikov avatar
By Berserker
Njoj odgovaraju shljaka i beton. Dodushe na betonu joj se broj protivnica naglo povetja. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Jelena Janković na japanskom - エレナ・ヤンコビッチ

:giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam svratila samo da još jednom pogledam ovaj klip sa suncobranom :smeh:

morala sam sebi nekako da ulepšam ovaj sumoran dan :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Valjda ce joj Nick Bollettieri uliti nekakvu sigurnost. Jbt, Jelena uvek popusti onda kada je blizu pobede ili iznenadjenja. Potrebno je da mentalno ojaca. :)

Bilo bi lepo da se Ana i JJ nadju u finalu.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
Valjda ce joj Nick Bollettieri uliti nekakvu sigurnost. Jbt, Jelena uvek popusti onda kada je blizu pobede ili iznenadjenja. Potrebno je da mentalno ojaca. :)

Bilo bi lepo da se Ana i JJ nadju u finalu.
I onda Ana slomi nokat. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
15.09.2008.

Japan – nova stanica

Ćao dragi fanovi,
od kada sam otišla iz Njujorka, imala sam puno obaveza i nisam bila u prilici da vam se javim i napišem blog. Evo konačno se javljam i sada ću vam ispričati koje su novosti kod mene.
Možda je neko od vas ko čita ovaj blog bio u nedelju (7. septembra 2008)
na stadionu i uživo pratio finalni meč US Opena za žene. Veoma mi znači i veoma cenim podršku svih vas, kako onih koji su me uživo gledali i bodrili u finalu, tako i svih koji su bili uz mene putem malih TV ekrana.
Razočarana sam što sam izgubila u finalu, ali kad su se slegli svi utisci, kad pogledam unazad, mogu da budem srećna kako su te dve nedelje u “Velikoj Jabuci” protekle. Najbitnije je da sam ceo turnir odigrala bez povreda i da nisam imala nikakvih zdravstvenih problema, što mi je omogučilo da uživam u svojim mečevima. Nadam se da će me zdravlje poslužiti i do kraja sezone i da ću na preostalim turnirima pružiti još bolje partije. Nakon pet odigranih polufinala gren slem turnira, stigla sam i do svog prvog finala, što je još jedan korak napred u mojoj karijeri i igri. Atmosfera te večeri u toku finalnog susreta bila je naelektrisana, sama igra - tenis bio je na jako visokom nivou. Serena je veliki borac i znam da je svaki meč protiv njen težak i neizvestan. Imala sam svoje šanse i u prvom i drugom setu, i znam da bi bilo sve drugačije sam uspela da realizujem još par važnih poena u moju korist, smatram da bi meč otišao u pravcu pozitivnom za mene. Nadam se da ću uskoro biti u istoj poziciji, da ću uz puno rada i malo sreće ponovo biti “broj 1”.

Njujork je grad prepun energije, grad koji zaista nikada ne spava. Kad sam se tokom turnira vraćala iz kluba kasno posle mečeva kući, videla sam ljude kako šetaju i traže mesta za izlazak. Nisam imala vremena za šoping koliko sam želela, ali sigurno ću se vratiti u Njujork na par dana zbog kupovine svega onog što sam planirala kada budem imala vremena i kada ne budem bila na takmičenjima. Pre nego što je počelo Otvoreno prvenstvo Amerike, poslednji gren slem u sezoni, imala sam puno obaveza oko sponzora i medija. Jedno od najuzbudljivijih dešavanja bilo je fotografisanje za Reebok na krovu Emipre Hotela. Fotografisala sam se u mojoj novoj Reebok haljini, dobila sam puno komplimenata za nju i veoma sam srećna zbog toga. Uz pomoć mame i u saradnji ljudi iz Reeboka dizajnirala sam ovogodišnju haljinu za US Open, kao i onu za Olimpijske igre, i iako nisam osvojila turnir - US Open veliki broj ljudi mi je rekao da sam bila teniserka sa najlepšom opremom na ovom takmičenju :)

Nakon završetka turnira u Njuroku otišla sam mojoj drugoj kući, na Floridu gde sam trenirala i pripremala se za takmičenje u Tokiju koje je na programu ove nedelje i odakle vam upravo pišem. U Japan smo stigli sinoć nakon 14 sati putovanja avionom u jednom “komadu” (Vašington – Tokio). Dosta smo iscrpljeni, ali imam vremena da se adaptiram do početka takmičenja, prvi meč igram u četvrtak.

Upravo sam se vratila sa prijema koji je organizator turnira priredio za igračice, njihove timove, sponzore i medije. Možete da vidite i dve fotografije sa ovog događaja. Na prvoj sam u društvu mog trenera Rikarda Sančeza i trenera teniserki Panete i Hantuhove. Na drugoj sama poziram :)

Nakon turnira u Tokiju sledi takmičenje u Pekingu, zatim evropska turneja, dakle za mene odmora nema.
Nadam se da ste svi dobro i zdravo, što vam i želim. Šaljem vam veliki osmeh :)

Voli vas

JJ

Slika
Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena’s latest love is Mladjan Janovic, a water polo player from Montenegro she met at the Beijing Olympics. Oh, for a moment I thought his last name was Jankovic. Phew!

The world No.2, whose Tokyo run was ended today by Svetlana Kuznetsova, told the magazine that she had split with her boyfriend Nemanja.

"There is someone special in my life, a man from Montenegro….Before I met Mladjan in Beijing, I was alone for several months," said JJ.

Mladjan Janovic currently plays in Montenegrin water polo club called Primorac. He has recently returned to his home country from Marseille. Jankovic said she will spend more time in Montenegro from now on.

:smeh:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
JJ je osvojila turnir u Pekingu, savladavsi Kuznjecovu sa 6:3, 6:2 :yay:

Bravo Jeco!!! :tenis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa da proslavimo. Bravo Jelena! :yay:

Mislio sam da ce se zagrcnuti od smeha na dodeli pehara. Srecom, ostala je citava! :lol:

Slika
Slika

Slika
Slika Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se vracam u ovaj fan club... Jedno vreme sam zamrzla clanstvo jer je Jelena igrala njanjkavo... verujem da se jako potresla zbog mog odsustva :smeh:

Ali sad kad ovako igra... opet sam u fan clubu :yay:
Korisnikov avatar
By Lunja
Meni je ovo najomiljenija Jelenina fotka. :D

:foto:

Slika

Strike a pose :vogue:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Dina
Ja se vracam u ovaj fan club... Jedno vreme sam zamrzla clanstvo jer je Jelena igrala njanjkavo...
Ti si znači od tih?
CCC :nope:

Uz nju si samo u dobru... E Dino Dino...
Prevrtljivice...
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam izasla iz kluba, samo sam zamrznula clanstvo :D

Ja sam se slozila sa tvojom sestrom na topicu o tenisu - ne volim njanjkave ljude. Nisam bas navijala protiv nje, ali me je nervirala kad se vuce po terenu i samo se brani...

Ovakva agresivna Jelena mi se dopada, to je igra :yay: Nije toliko vezano za pobedu, mada... ni ona nije zanemarljiva :andjelak:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ju, da si samo čula sestru kako je danas opljuvala Anu :qqlele:

Znači, pobesnela je :giggle:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!