Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By fazza
Ma, slobodno skinite CryptLoad, sve su to lazhne uzbune, pogotovo ako koristite Aviru (vrishti na sve zhivo!).

LM, probao sam i Rapidshare manager, ali mi se jako loshe pokazao.
Korisnikov avatar
By Rei
Ja sam bio prezadovoljan RSM-om, dodushe na Visti (sad sam na XP i nisam ga josh koristio)
Korisnikov avatar
By vman33
Rapidshare manager je "zvanicni download manager" rapidshare
Korisnikov avatar
By vman33
Originally posted by fazza
Ma, slobodno skinite CryptLoad, sve su to lazhne uzbune, pogotovo ako koristite Aviru (vrishti na sve zhivo!).

LM, probao sam i Rapidshare manager, ali mi se jako loshe pokazao.
ne bez razloga:eya:
By fazza
Hocemo li verovati Aviri ili NOD-u?

SlikaSlika
Korisnikov avatar
By vman33
A Remote Control Tool is a network application that allows users to manage and control PCs or networks from a remote location.
U prevodu to je aplikacija koji koji dozvoljava korisnicima da upravljaju i kontolisu racunare ili mreze sa sa daljine:sladoled:
Odnosno bez vaseg znanja se se instalira trojanac na vas racunar:bouncy:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by vman33
i zasto se mucite sa tim raznoraznim programcicima za skidanje sa rapidshare kupite premium account cena je oko 1600 din za 3 meseca jedina korist je nakupite razne gamadi na komp. i posle kukate:zavist: :tuc:
ne interesuje mene brze skidanje, vec da ne moram ja manuelno da skidam deo po deo. ovaj program od polaricht-a to radi sam. dakle, brzina je meni i dalje ogranicena, sve kao kod regularnog free korisnika, ali ne moram ja da sedim uz komp i cekam da se skine jedan deo, pa onda da skidam drugi itd.
By fazza
A Remote Control Tool is a network application that allows users to manage and control PCs or networks from a remote location.
U prevodu to je aplikacija koji koji dozvoljava korisnicima da upravljaju i kontolisu racunare ili mreze sa sa daljine:sladoled:
Idi begaj. :deda:

Koliko takvih aplikacija imash u rachunaru, a nemash pojma. Windows je shupalj k'o sito, a ti se u'vatio bash za ovu jadnu malu bednu aplikaciju. :)
By biotherm
pa sta vam je problem da imate premium account? idite u banku i uplatite, i uzivate u skidanju fajlova... :D
Korisnikov avatar
By reveal
Bo'me cu da probam jDownloader!

Probala sam USDownloader ali on ima odredjene sajtove sa kojih moze da se skida, a ja nikako nisam potrefila neki sjat sa te liste. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by biotherm
pa sta vam je problem da imate premium account? idite u banku i uplatite, i uzivate u skidanju fajlova... :D
Ma neeeeeeeeeee-po toj logici,najbolje kupite originalne filmove,muziku i ostalo,i NIKAKVE brige:kakodane:
Korisnikov avatar
By deran
Predlazhem CryptLoad CLICK ZA LINK ili USDownloader. Nikakva podeshavanja nisu potrebna, rade i sa i bez premium naloga, s tim shto je bez premium naloga brzina ogranichena, i varira od 30-60 kb/sec.

To je to shto ti treba, samo vidi koji ti vishe odgovara.
Fazzo,meni za Crypt vrišti ativirus :puzzle: pa sam snimio USD-sve na španskom :lol:

Al radi :D
Korisnikov avatar
By vman33
Originally posted by deran
Originally posted by biotherm
Ma neeeeeeeeeee-po toj logici,najbolje kupite originalne filmove,muziku i ostalo,i NIKAKVE brige:kakodane:
da ali originalni filmovi su oko 40 evrica a za te pare mogu skidati gomilu filmova za tri meseca npr.:tamoamo:
Korisnikov avatar
By deran
Naglasak je na briGI,vman:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By vman33
Idi begaj. :deda:

Koliko takvih aplikacija imash u rachunaru, a nemash pojma. Windows je shupalj k'o sito, a ti se u'vatio bash za ovu jadnu malu bednu aplikaciju. :)
Pa trojance nemam i pazim sta skidam i ti trojanci koji dolaze sa programima u crackovima antvirus ne da instaliram a ostale u free programima kad ih nadje jednostavno brise i nisam se uhvatio za ovu aplikaciju rapidshare prepoznaje korisnika na osnovu IP adrese tako da ako si free user nema nikakve sanse da ga ga prevaris osim resetovanja modema i raznih drugih trikova a ako imas fiksnu Ip adresu nema sanse!
By fazza
Originally posted by deran
Predlazhem CryptLoad CLICK ZA LINK ili USDownloader. Nikakva podeshavanja nisu potrebna, rade i sa i bez premium naloga, s tim shto je bez premium naloga brzina ogranichena, i varira od 30-60 kb/sec.

To je to shto ti treba, samo vidi koji ti vishe odgovara.
Fazzo,meni za Crypt vrišti ativirus :puzzle: pa sam snimio USD-sve na španskom :lol:

Al radi :D
Ma, ignorishi. :)
Korisnikov avatar
By neny
sve ovo sto ste dali je dobro za premium usere,niste odgovorili,i dali ono sto vas je covek na pocetku pitao
Korisnikov avatar
By ns.happy
neny, pa jesu... polaricht i fazza su mi dali dobre programe. oni skidaju umesto mene, ja samo ubacim linkove i posle par sati - film je tu :love:
Korisnikov avatar
By neny
happy ,ja ubacim linkove i pise da mgu samo premium,
a onaj drugi program na screen-u izbacuje nesto sto nema ni X da se zatvori
Korisnikov avatar
By reveal
jDownloader je odlican! Prezadovoljna sam! Hvala polaricht!

:dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By ns.happy
neny, ne znam u cemu je problem, kod mene savrseno radi... koga zanima kako se to cudo koristi neka KLIKNE OVDE
Korisnikov avatar
By neny
ns.happy gracias za klik,radi,cini mi se malo manjom brzinom,ali radi,bitno je da ne moras da dzonjas i trista dana skidas.
samo da se ne povampiri rs,pa da ponovo trazi ona dosadna cekanja
By fazza
Originally posted by neny
ns.happy gracias za klik,radi,cini mi se malo manjom brzinom,ali radi,bitno je da ne moras da dzonjas i trista dana skidas.
samo da se ne povampiri rs,pa da ponovo trazi ona dosadna cekanja
Pa, i rekli smo da premium useri, umesto chekanja, imaju manju download brzinu. :) Kompenzacija. :)
By polarlicht4.1
Originally posted by reveal
jDownloader je odlican! Prezadovoljna sam! Hvala polaricht!

:dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
Molim lepo. :oskar:

Čisto da napomenem, jDownloader skida i sa ostalih sajtova tipa Megaupload i slično. Ima poveće liste negde u opcijama ako nekog zanima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a kad skine, sve sam otpakuje, spoji i dobijes na kraju ceo film bez muke :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam cuo isto za CryptLoad odnosno njega su m savetovali ali nisam ga jos probao....ali kazu da radi dobro :cobanica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
CryptLoad mi radi savrseno... dok mi Jdownloader kada sam pokusavao ranije da koristim, uopste nije reagovao.

U CryptLoad-u ne mora nista da se podesava, i to preporucujem svim plavusama :kosa:
A Jdownloader je mozda nesto zahtevao, pa ja bas nisam umeo da ga podesim... ne znam... :nerd: ... nisam strucnjak za programe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!