Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
'ej i dalje verujem :)
By J...
Originally posted by Zwezdica
Ipak, neki nisu za takav "kraj", nije svako sposoban za takvo davanje i takve zrtve zarad veze..

Nemoj pavas, bas ti lepo ide.. :)

:murkan:
Veza ne treba da bude nikakvo zrtvovanje, ako nesto radis na silu a ne zato sto zelis, to ne vodi ka kvalitetnoj vezi vec frustracijama.

Slazem se, paranoicna, nemoj da ides. :)
By Paranoid Androgynoid
Ipak, neki nisu za takav "kraj", nije svako sposoban za takvo davanje i takve zrtve zarad veze..
ju dete, teskih li reci :)
u pravu si, mnogo zrtve treba i mnogo odricanja.. ja nisam bila spremna i nisam bila u mogucnosti da ostavim sve iza sebe zarad nekog "hepi" enda u proslosti, sto se ispostavilo ustvari i dobrim na neki nacin. jeste da nije bilo ni lepo ni prijatno ali je valjda takav scenario sada i na kraju krajeva pozitivan.
zavrsavam to sto imam da zavrsim ovde, to sto sam i tada morala da zavrsavam i nisam mogla da ostavljam iza sebe i idem dalje.. i i dalje verujem.. i verujem..

..da hepi end postoji!
By J...
Zanimljivo. Ja se nikad nisam zrtvovala niti sam se necega odricala pa mi je uvek bilo OK. Kad nesto krene lagano, kad te nicim ne opterecuje, to je prava stvar.
Korisnikov avatar
By Dzi
'aj ja da na kraju osvojim J...
By J...
Originally posted by Dzi
evo ga offffftopik. :protest:

:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by bigirl
...Što je najgore... Većina njih u suštini i ne želi da bude sa tobom, već samo da ti sve sjebe... :nunchake: Samo da "komšiji crkne krava". To mi nikada neće biti jasno...
Ni meni.
Ja sam za to da komsijina krava bude ziva i zdrava, pa da je i ja onako u prolazu malo pomuzem i ogrebem se za pola litre do litar mleka na dan.
I svakom dobro.
I komsiji , i kravi, a i meni.
:krava:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by J...
Zanimljivo. Ja se nikad nisam zrtvovala niti sam se necega odricala pa mi je uvek bilo OK. Kad nesto krene lagano, kad te nicim ne opterecuje, to je prava stvar.
ja ne pamtim ovakvu vezu :shrug:
ne znam.. ja na te prepreke, ukoliko nisu krupne i traumaticne (prethodnim iskustvom isklesane na taj nacin) gledam kao na stepenik u vezi. ako ga preskocis i predjes na sledeci, podizes vezu na visi stupanj.
i naravno.. neki stepenik je visi a kraci, neki su nizi i mozes slobodno i neoptereceno koracati njima i mesecima, sve zavisi. :)
ali sumnjam da ima veza u kojima bas sve tako glatko ide.. i ako je to kriterijum za "pravu stvar", onda mislim da pravih stvari ima jako malo na ovom svetu.

a ne mislim to. :)
By J...
Originally posted by Paranoid Androgynoid

ja ne pamtim ovakvu vezu :shrug:
ne znam.. ja na te prepreke, ukoliko nisu krupne i traumaticne (prethodnim iskustvom isklesane na taj nacin) gledam kao na stepenik u vezi. ako ga preskocis i predjes na sledeci, stizes na visi stupanj u vezi.
mozda si u pravu. ali kad predjes taj stepenik, ako je veza "prava" vrlo brzo ga i zaboravis. :)
By Paranoid Androgynoid
naravno. :)
ali zaboravljanje necega ne znaci da nikada nije postojalo, stoji on tamo negde.. kao kada pravis 'family tree', pa zaboravis kako je izgledala tvoja prabaka kada i sama budes nekome prabaka, ali ta prabaka ostaje upisana tamo negde i zasluzna za to porodicno stablo sto je bas takvo kakvo jeste ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Dzi
evo ga offffftopik. :protest:

:)
'ju ko te slag'o??
:shok:
:lol:
By J...
:sweet:

nemam sta da dodam. a da nije to zbog temperature? ;)
Korisnikov avatar
By starsailor
naravno. :)
ali zaboravljanje necega ne znaci da nikada nije postojalo, stoji on tamo negde.. kao kada pravis 'family tree', pa zaboravis kako je izgledala tvoja prabaka kada i sama budes nekome prabaka, ali ta prabaka ostaje upisana tamo negde i zasluzna za to porodicno stablo sto je bas takvo kakvo jeste ;)
:hail: i kako ja sada da nesto napisem, kada je sve rekla :kiss:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Khons
a sto da ne? verujem, dok se ne dokaze suprotno
Ovako nekako, samo unatrashke...
Ne verujem dok se ne dokaze suprotno. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
ju dete, teskih li reci :)
u pravu si, mnogo zrtve treba i mnogo odricanja.. ja nisam bila spremna i nisam bila u mogucnosti da ostavim sve iza sebe zarad nekog "hepi" enda u proslosti, sto se ispostavilo ustvari i dobrim na neki nacin. jeste da nije bilo ni lepo ni prijatno ali je valjda takav scenario sada i na kraju krajeva pozitivan.
zavrsavam to sto imam da zavrsim ovde, to sto sam i tada morala da zavrsavam i nisam mogla da ostavljam iza sebe i idem dalje.. i i dalje verujem.. i verujem..

..da hepi end postoji!
Dete kazes? :pilence: Love u! :maji:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Nemoj pavas, bas ti lepo ide.. :)

:murkan:
Veza ne treba da bude nikakvo zrtvovanje, ako nesto radis na silu a ne zato sto zelis, to ne vodi ka kvalitetnoj vezi vec frustracijama.

Slazem se, paranoicna, nemoj da ides. :)
Hm.. Za kvalitetnu vezu treba raznoraznog odricanja i zrtvavanja u svakom smislu. Ako to do sada nisi shvatila, onda zaista ne znam ko je dete ovde?! Hm.. :misli:
Dobre stvari ne dolaze same od sebe i sa sve cetiri podignute, u svakom smislu, a ne samo kada su veze i ljubav u pitanju. Za sve sto je dobro i kvaliteno u zivotu treba odricanja i zrtve, da je drugacije i da sve dolazi na tacni ne bismo umeli to da cenimo. :peace:
Korisnikov avatar
By Khons
nesto dobijes, nesto izgubis. svako ima drugacije vrednosti, i svakome je nesto drugo bitnije. meni je bitno da budem sa osobom koja ima neka sustinska shvatanja slicna, ako ne i ista mojim. ne verujem da je u zivotu ista istinski lako, a da vredi. za prolaznu ocenu u skoli (hajde recimo gimnazija/fakultet), opet moras nesto da naucis (dakle, da se pomucis). za platu koja ti stize na racun moras da se potrudis (da ustajes rano ujutro iako to mrzis, bla bla). svaki bitniji momenat u zivotu ne moze da prodje bez odredjne kolicine stresa. dakle, i tu gubis i zivce. i ako vecina nas te stvari uzima zdravo za gotovo (tipa, jbg to se tako mora), zasto ne bi ljubavna veza bila slicna tome? posebno kad se uzme u obzir da su to ipak interpersonalni odnosi. zasto bih na te uspone i padove gledala drugacije nego na sve ove gore pomenute? ako je neka salterusa sposobna da me iznervira zato sto me salje na 50 drugih saltera, koliko li me tek moze iznervirati voljena osoba? i koliko tu tek zivciranja i kidanja nerava moze biti? po meni sve to potpada pod vezu (naravno sve dok nije izivljavanje, tj dok se u 99% slucajeva postujemo kao osobe, kao partnerke itd). i na to ne gledam kao na neku zrtvu, vec kao na medjusobne kompromise.
By J...

Hm.. Za kvalitetnu vezu treba raznoraznog odricanja i zrtvavanja u svakom smislu. Ako to do sada nisi shvatila, onda zaista ne znam ko je dete ovde?! Hm.. :misli:
Dobre stvari ne dolaze same od sebe i sa sve cetiri podignute, u svakom smislu, a ne samo kada su veze i ljubav u pitanju. Za sve sto je dobro i kvaliteno u zivotu treba odricanja i zrtve, da je drugacije i da sve dolazi na tacni ne bismo umeli to da cenimo. :peace:

Sta je uopste zrtvovanje? Cega zrtvovanje? Svoju licnost ne mogu da zrtvujem, nikad ni necu uci u vezu s nekim ko ne moze sto posto da je podnese i da mu ta moja licnost odgovara. Kad nadjes osobu s kojom se kapiras i bez reci, kad imate iste stavove, emocije, odnos prema zivotu i ljudima, isto zelite, onda sve krene lagano i bez opterecenja. I veruj, ne govorim samo teorijski. :)
Korisnikov avatar
By master yoda
oprosti, ali meni se čini da govoriš samo teorijski. ili si u očajnoj vezi. za tvoju djevojku, naravno.
prihvatiti sto posto drugu osobu, znači žrtvovati preveliki dio sebe. jer, nitko nije stvoren da bi bio logistička podrška drugoj osobi, da njezin život čini divnim i krasnim.
By J...
Originally posted by master yoda
oprosti, ali meni se čini da govoriš samo teorijski.
OK, ako ti tako mislis. :)

Mada, ja razlikujem pojmove zrtvovanje i pravljenje kompromisa.
By Paranoid Androgynoid
jer, nitko nije stvoren da bi bio logistička podrška drugoj osobi, da njezin život čini divnim i krasnim.
:hmm:
jel mozes malo podrobnije da objasnis i argumentujes ovo, ako nije problem?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
I treba da se razlikuju pojam zrtvovanja i pravljenja kompromisa, jer su to dve potpuno razlicite stvari..

Nisam mislila da zrtvujes svoju licnost, jer je to onda robovanje i pretvaranje u nesto sto nisi, a ne veza... Mislila sam na neke male zrtvice tipa: ako zivote u razlicitim gradovima, zrtvovaces nesto sebi da kupis, da bi isla njoj u posetu, do toga da u nekim zivotnim situacijama stavis tu osobu sa kojom si iznad sebe, jer sve je to zivot i veza...

Swaka moja veza je imala odredjenu dozu zrtvovanja od toga da smo zivele u razlicitim gradovima, do smanjivanja izalzaka jer su mi trebale pare za nase datume, do padanja ispita zbog svadja, pa odlazaka u drugi grad na pola h, bla bla... Da ne duzim, ali svaka zrtva kao takva se radi zbog nekog viseg cilja, jer znas da ces tom zrtvoom postici nesto, da nije uzaludna..
By J...
Zvezdice, ja ni to ne zovem zrtvovanje. Nista mi drugo ni nece biti bitno i necu se osecati uskraceno ni za sta samo da sam s tom osobom ako mi je vec toliko stalo do nje.

E sad, za mene bi u ovom trenutku pravo zrtvovanje bilo kada bih se, recimo udala za strejt muskarca. To bi bas bila zrtva, samo ne znam ko bi me na nju naterao. :lol:
By J...

prihvatiti sto posto drugu osobu, znači žrtvovati preveliki dio sebe. jer, nitko nije stvoren da bi bio logistička podrška drugoj osobi, da njezin život čini divnim i krasnim.
Postoji situacija kada osetim da sam se zrtvovala. To se desava tek posle odredjenog vremena kada vidim da mi ljubav nije uzvracena onako kako sam ocekivala. Tek tada osetim svoje zrtvovanje, a dok sam radila sve te stvari koje kasnije osecam kao zrtvovanje radila sam ih zato sto sam jedino to i zelela da radim i nije mi predstavljalo nikakav problem i nisam gledala na to kao na zrtvovanje. Recimo, tu mislim na neko ponasanje kojim pokazujem da mi je stalo do te osobe a ta osoba to iskoristi na neki sebican nacin.

S druge strane, drugacija je situacija u vezi, tu se prave kompromisi i za neka takva zrtvovanja nema mesta. Tacnije, nema mesta ako je veza "normalna" tj. predstavlja zajednicki razvoj partnera a ne gusenje i nazadovanje jednog ili oba.

Jbg, ipak je svaka ljubav sebicna, svi mi ocekujemo nesto za uzvrat.
By Garbo
Originally posted by KissQueen
osoba za ceo zivot da,

ali zivot po tom navedenom scenariju ne.
:up:
Korisnikov avatar
By hasanaginica
ljubav do kraja zivota? da!

ja, valjda, samo u to i verujem. u sve ostale deda mrazove - ne!
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam ni hocu li doziveti osamdesetu... a kamo li raditi ovakve stvari....
Ne znam, ni da li cu naci osobu za ceo zivot... moj mozak je skroz u drugom pravcu, mada bi to bilo nice :)
By zamisljena
Ne vjerujem, a i ne zelim. Dosadno mi je jednu ososbu imati za citav zivot. Kad pomislim na takvo sto odmah me uhvati neka tjeskoba.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!