Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ZwezdicaVeza ne treba da bude nikakvo zrtvovanje, ako nesto radis na silu a ne zato sto zelis, to ne vodi ka kvalitetnoj vezi vec frustracijama.
Ipak, neki nisu za takav "kraj", nije svako sposoban za takvo davanje i takve zrtve zarad veze..
Nemoj pavas, bas ti lepo ide..
Originally posted by Zwezdicaju dete, teskih li reci
Ipak, neki nisu za takav "kraj", nije svako sposoban za takvo davanje i takve zrtve zarad veze..
Originally posted by bigirlNi meni.
...Što je najgore... Većina njih u suštini i ne želi da bude sa tobom, već samo da ti sve sjebe... Samo da "komšiji crkne krava". To mi nikada neće biti jasno...
Originally posted by J...ja ne pamtim ovakvu vezu
Zanimljivo. Ja se nikad nisam zrtvovala niti sam se necega odricala pa mi je uvek bilo OK. Kad nesto krene lagano, kad te nicim ne opterecuje, to je prava stvar.
Originally posted by Paranoid Androgynoidmozda si u pravu. ali kad predjes taj stepenik, ako je veza "prava" vrlo brzo ga i zaboravis.
ja ne pamtim ovakvu vezu
ne znam.. ja na te prepreke, ukoliko nisu krupne i traumaticne (prethodnim iskustvom isklesane na taj nacin) gledam kao na stepenik u vezi. ako ga preskocis i predjes na sledeci, stizes na visi stupanj u vezi.
Originally posted by Paranoid Androgynoidi kako ja sada da nesto napisem, kada je sve rekla
naravno.
ali zaboravljanje necega ne znaci da nikada nije postojalo, stoji on tamo negde.. kao kada pravis 'family tree', pa zaboravis kako je izgledala tvoja prabaka kada i sama budes nekome prabaka, ali ta prabaka ostaje upisana tamo negde i zasluzna za to porodicno stablo sto je bas takvo kakvo jeste
Originally posted by Paranoid AndrogynoidDete kazes? Love u!Originally posted by Zwezdicaju dete, teskih li reci
u pravu si, mnogo zrtve treba i mnogo odricanja.. ja nisam bila spremna i nisam bila u mogucnosti da ostavim sve iza sebe zarad nekog "hepi" enda u proslosti, sto se ispostavilo ustvari i dobrim na neki nacin. jeste da nije bilo ni lepo ni prijatno ali je valjda takav scenario sada i na kraju krajeva pozitivan.
zavrsavam to sto imam da zavrsim ovde, to sto sam i tada morala da zavrsavam i nisam mogla da ostavljam iza sebe i idem dalje.. i i dalje verujem.. i verujem..
..da hepi end postoji!
Originally posted by J...Hm.. Za kvalitetnu vezu treba raznoraznog odricanja i zrtvavanja u svakom smislu. Ako to do sada nisi shvatila, onda zaista ne znam ko je dete ovde?! Hm..Originally posted by ZwezdicaVeza ne treba da bude nikakvo zrtvovanje, ako nesto radis na silu a ne zato sto zelis, to ne vodi ka kvalitetnoj vezi vec frustracijama.
Nemoj pavas, bas ti lepo ide..
Slazem se, paranoicna, nemoj da ides.
Originally posted by Zwezdica
Hm.. Za kvalitetnu vezu treba raznoraznog odricanja i zrtvavanja u svakom smislu. Ako to do sada nisi shvatila, onda zaista ne znam ko je dete ovde?! Hm..
Dobre stvari ne dolaze same od sebe i sa sve cetiri podignute, u svakom smislu, a ne samo kada su veze i ljubav u pitanju. Za sve sto je dobro i kvaliteno u zivotu treba odricanja i zrtve, da je drugacije i da sve dolazi na tacni ne bismo umeli to da cenimo.
Originally posted by master yoda
jer, nitko nije stvoren da bi bio logistička podrška drugoj osobi, da njezin život čini divnim i krasnim.
Originally posted by master yodaPostoji situacija kada osetim da sam se zrtvovala. To se desava tek posle odredjenog vremena kada vidim da mi ljubav nije uzvracena onako kako sam ocekivala. Tek tada osetim svoje zrtvovanje, a dok sam radila sve te stvari koje kasnije osecam kao zrtvovanje radila sam ih zato sto sam jedino to i zelela da radim i nije mi predstavljalo nikakav problem i nisam gledala na to kao na zrtvovanje. Recimo, tu mislim na neko ponasanje kojim pokazujem da mi je stalo do te osobe a ta osoba to iskoristi na neki sebican nacin.
prihvatiti sto posto drugu osobu, znači žrtvovati preveliki dio sebe. jer, nitko nije stvoren da bi bio logistička podrška drugoj osobi, da njezin život čini divnim i krasnim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!