[quote]
Originally posted by Wilhelmina
Dakle, devojke, lez i bisex, koliko volite svoje telo i koliko posvecujete paznju njegovom exterijeru?
Dovoljno, sasvim, nekada malo i preteram sa nekim glupostima, ali to uglavnom kada sam sa sestrama u akciji tipa: piling, ciscenje lica, bla bla...
Da li se osecate prijatno u svom telu, da li vam je neprijatno kada se posmatrate gole u ogledalu ili je to sasvim ok?
Vrlo prijatno, nekada vrh, nekada normalno, nikada ruzno i neprijatno.
Hm.. Nije mi neprijatno da gledam sebe nagu u ogledalu, belive or not nekada se napalim.. hahahahaha..
Zatim... nega lica i tela... Kako i koliko? Idete li kod kozmeticara, masera, u solarijum ili u fitness centar? I zasto?
Kod kozmeticara ne, zato sto nemam problema sa licem, znam sta i kako se treba raditi, koliko cesto (mislim na maskice, ciscenje, pilinge itd.) i to sama radim i uzivam u tome, kao da sam dosla u spa..
U solarijum idem samo pred leto i leti, isla sam do skoro tj. do pre godinu dana godinu dana konstantno i koza je pocela da mi postaje suva, uprkos svim silnim kremama itd. za vracanje vlage kozi nije uspelo i onda sam se iskulirala sa time, posto mi je vaznije da imam lepu i zdravu kozu nego crnu.
Fitness ne, zato sto me ne vidim smisao znojenja od 2h bez orgazma na kraju..