Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Khm, nestao mi post ?

edit: a nije, tu je, shta mi je :plavuso:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Momo
@ Paranoid Androgynoid
slazem se sa onim sto si napisala
kad sam rekao hejtuju mislio sam na:
Originally posted by Paranoid Androgynoid
ima ovde par ljudi koji uglavnom hejtuju nesto.. ali hejtuju samo da bi hejtovali, bez argumenata i bez daljeg uplitanja u temu vec cisto da bi bacili 'hejt' i bili primeceni, sta li :nesiguran: to mi je potpuno kretenski.
Jbg mozda je trebalo da definisem pojam:hejt pre no sto sam bilo sta rekao.

Ja pod tim podrzumevam izdrkavanje bez argumenata. Mozda neko stvarno na taj nacin iznosi svoje misljenje ili ljudi misle da je nesto samo po sebi razumljivo svima i da ge ne treba objasnjavati pa samo grunu djonom tek tako da bi nekog ko ima drugacije misljenje uvredili/diskreditovali ili sta god. I to mi je kretenski/zlobno/podlo jednostavno smara me da citam to...

A inace me nervira i ismevanje drugih ljudi (ne kazem da ja nikad nisam nikog uvredio/smejao se necemu, ali trudim se da sto manje to radim) a neki ljudi to konstantno rade i kada sam rekao -hejt - mislio sam i na tu neku vrstu sirenja negativne energije.

da, kapiram te u potpunosti. :)
to je upravo ono na sta sam i ja mislila u onome sto si gore quote-ovao.
meni je to neprihvatljivo bar, ili odbojno.. kako vec. unisti mi zelju da odgovorim na neku temu ili mi promeni misljenje o nekome, nazalost.
By J...

..i sad dodjem ja i navedem i 4-tu opciju (pre citanja cetvrte molicu procitati prethodne tri u trecem postu na ovoj strani :kosa: ):

i sad dodjem ja i kazem "make love not war" ili nesto vulgarnije kao "jebite se ljudi" i tema ode u p.m. :lol:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
ALi u tome Jebite se ljudi ima toliko istine.
TAcno se oseti ko je seksualno i emotivno neispunjen i isfrustriran, kako u forumskoj, tako i u komunikaciji uzivo.
Moja teorija je da kad bi svi imali redovan, kvalitetan sex, bilo bi mnogo manje zavisti, frustracija, hejta, konflikata...
By J...
ili mi promeni misljenje o nekome, nazalost.
Coveka je tesko potpuno upoznati i kad ga poznajes duze vremena a samo preko onoga sto pise na forumu to je jos teze. Uvek ima iznenadjenja.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Moja teorija je da kad bi svi imali redovan, kvalitetan sex, bilo bi mnogo manje zavisti, frustracija, hejta, konflikata...

Prema tebi 99% ljudi se ne jebe?
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by J...
Coveka je tesko potpuno upoznati i kad ga poznajes duze vremena a samo preko onoga sto pise na forumu to je jos teze. Uvek ima iznenadjenja.
Pa dobro, nisam mislila toliko bukvalno ;)
Vise sam mislila u smislu "promeniti forumsku sliku o nekome".. postoje ovde ljudi koje znam licno i sa kojima se u nekim diskusijama na forumu ne slazem i nikada se necu "sloziti" samo zato sto ih znam pa kao hajd' da ih podrzim, no-no.
.. ali isto tako i necu promeniti misljenje o njima niti ce me razocarati ;) nije to tako ozbiljno trebalo da zvuci, da bih se razocarala u nekoga mora tu da bude umesano i malo licnijih stvari :) ..a to se ovde nece desiti sigurno tj. nece biti vidjeno.
Korisnikov avatar
By Hys.

evo vidis kako krene offtopic. i sta sad?
..i sad dodjem ja i navedem i 4-tu opciju (pre citanja cetvrte molicu procitati prethodne tri u trecem postu na ovoj strani :kosa: ):

4. kada forumashi budu snabdeveni vecom kolicinom sexa (bar jednom nedeljno) pa ce im strujanje krvi kroz mozak procackati potencijalne vijuge koje ce moci da koriste u svrhu razmisljanja i diskutovanja o istom + ce zbog seksualnih aktivnosti imati manje vremena da offtopichare :hvala:

i da, mrtva sam ozbiljna.
'Es ti sestro slatka sigurna da bi im krv vise strujala kroz mozak u tom slucaju :smirk: ?

Ja kolko' se secam, to strujanje proradi juznije :kolo:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by kal zakath

Prema tebi 99% ljudi se ne jebe?
Ne, samo odredjeni procenat hejtera, degutantno bi mi bilo da navodim imena ili bilo kakve insinuacije.
Korisnikov avatar
By Momo

:iskolacen: hoces da kazes da su asexualni ljudi puni zavisti, frustracija, hejta???
Korisnikov avatar
By Hys.
A neke ljude mozes odlicno da upoznas preko internet komunikacije :yes:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Ivana

'Es ti sestro slatka sigurna da bi im krv vise strujala kroz mozak u tom slucaju :smirk: ?

ne znam sestro slatka.. meni i glava zuji tada :giggle:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle

:iskolacen: hoces da kazes da su asexualni ljudi puni zavisti, frustracija, hejta???
Ne. Asexualni ljudi su asexualni bas zato sto nemaju potrebu i zelju za sexom. A kad nema neispunjenih zelja i potreba - nema ni frustracije, a samim tim ni gore opisanog ponasanja.

Problem su ljudi koji vole sex, ali ga nemaju i zbog toga su isfrustrirani, pa te svoje frustracije prenose na druge...
By J...

Ako su iskreni. Stavovi se najlakse upoznaju, emocije malo teze a cini mi se, temperament najteze, tj. koliko je neko uzivo sklon pricanju ili cutanju i sl.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle

Ako su iskreni. Stavovi se najlakse upoznaju, emocije malo teze a cini mi se, temperament najteze, tj. koliko je neko uzivo sklon pricanju ili cutanju i sl.
A, ukoliko pazljivije pratis necije pisanije - nekako osetis da li je iskren, da li je to pravi on ili se pretvara. Narocito ako ima gomilu poruka na najrazlicitije teme. Mozes da isfoliras situaciju, ali ne mozes se folirati sve vreme...
By J...

meni se cini da se tada najvise prave offtopici :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.

Hm, da, recimo meni neko jednom dade komentar /online/ da sam jako pricljiva, a ja recimo umem u drustvu cesto samo da slusam. UstFari, sasvim mi zavisi od raspolozenja :D

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Khons
diskusije jesu diskusije, i ja mogu sa nekim da se ne slozim, ali nisam u fazonu da sad napadam tu osobu. i uvek vise gledam da odgovorim na TEMU, a ne na postove nekog korisnika sa cijim se misljenjem ne slazem, ukoliko me bas ne ujede za srce. a to opet nije toliko lako uraditi buduci da vecinu njih ne poznajem dovoljno. ne ulazim na teme koje me ne interesuju. i to kad uradim, ne udaram po licnoj osobi tipa "e bas si glup" ili "nemas pojma" itd, vec samo izlozim svoje misljenje.
a opet, ne vidim problem u " :up: " momentu, ukoliko je neko vec rekao ono sto sam ja zelela da kazem. a sta drugo, da neko cita 17 sustinski istih postova?
Korisnikov avatar
By Dzi
citam, citam i naravucenije ove teme mi dodje nesto poput :
*ebte se ljudi to je vise no zdravo i pritom pametno ??? :srbin:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Dzi
citam, citam i naravucenije ove teme mi dodje nesto poput :
*ebte se ljudi to je vise no zdravo i pritom pametno ??? :srbin:
ja nisam skont'o da je ovo tema :lol:
By J...

ja nisam skont'o da je ovo tema :lol:
:up:

ni ja. :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Khons
diskusije jesu diskusije, i ja mogu sa nekim da se ne slozim, ali nisam u fazonu da sad napadam tu osobu. i uvek vise gledam da odgovorim na TEMU, a ne na postove nekog korisnika sa cijim se misljenjem ne slazem, ukoliko me bas ne ujede za srce. a to opet nije toliko lako uraditi buduci da vecinu njih ne poznajem dovoljno. ne ulazim na teme koje me ne interesuju. i to kad uradim, ne udaram po licnoj osobi tipa "e bas si glup" ili "nemas pojma" itd, vec samo izlozim svoje misljenje.
a opet, ne vidim problem u " :up: " momentu, ukoliko je neko vec rekao ono sto sam ja zelela da kazem. a sta drugo, da neko cita 17 sustinski istih postova?
:up:
:giggle:

Ne smeta mi slaganje, neslaganje, bilo koje reakcije... Nekako kad vec dodjem na forum pripremim se da je to skup razlicitih ljudi, sa razlicitim motivima, i uglavnom gledam na temu i razgovor o njoj a sve ostalo mi je propratno. Te razlicite reakcije daju i lepotu forumu, jer ako bi svi reagovali isto ne bi bilo zanimljivo. Sem toga ako zelim da cujem samo misljenja priblizna mojem i reakcije isto tako, ne bih ni dosla na forum, to vec imam u krugu bliskih osoba.

Ako me to :up: iritira onda je to kad osoba uskace da se slozi sa jednim stavom, pa je onda nema na temi, pa onda uskoci opet da se slozi sa suprotnim stavom... Onda mi dodje da pitam o cemu je rec i da li osoba uopste cita temu i da li misli da je nama sad toliko znacajno da ona uskoci i samo digne prst? :roll: Ali da ne bi tema otisla u offtopic suzdrzim se od tog komentara, u sustini to i ne ometa mnogo diskusiju, koliko kad bi se tu zastalo...
Korisnikov avatar
By coka
ne smetaju mi offtopic-i na nekim banalnim temam kao ni oni koji se razviju u "ozbiljnim" temama ali koji nisu sklop smajlica i gluposti nego se diskusija prenela na neke druge oblasti koje su proizasle iz date teme, kao i kad pricamo normalno je da ce krenemo od jedne teme i da se granice polako pomeraju.

dati smajlic koristim kad se slazem sa necim da se ne bi ponavljala ali da se zna da je taj stav podrzan ukoliko to ima smisla. ne hejtujem po temama i smara me kad neko hejta neciji post i to bas onaj deo koji apsolutno nema veze sa temom. naravno ok je cuti svacije misljenje u vezi teme ako je tema otvorena za diskusiju ali ako je tema tipa za ljubitelje ovog ili onog besmisleno je uci da bi hejtovali. :transprst:
Korisnikov avatar
By mirth
Da, Dina, doima se ponekad da na ovom forumu svim korisnicima smeta sto oni ne biraju ostale korisnike. :giggle:
By zamisljena
Originally posted by Swanheart
kada ce ljudi na ovom forumu shvatiti da je ovo mesto za diskusije a ne samo za klimanje glavom na svaki komentar?
ti si na ovom forumu ispisala jako malo sadrzajnog teksta, narocito u odnosu na broj tvojih postova, ostalo su ti uglavnom smajliji i bas si se ti nasla kompetentnom postaviti ovakvu temu? svasta bas
By Paranoid Androgynoid
opaaaa.. imamo i posmatrace iz pozadine! :klap:
kuha se kuhaaaaaaaa!

mora da si se bas namucila da od 2006te ispratis SVE ( :qqlele: ) swankine poruke i razmotris sadrzinu istih kako bi sada posle toliko godina iznela ovaj tandrbalski zakljucak u 5 izjutra :radosnice:
dobrodosla!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!