Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Egmont
Možeš da izdržiš 10 godina?
Mogu ja da izdrzim i 10 kila tereta na ledjima, pa sve da trcim sa tim teretom, ali 10 godina da cekam ne mogu, jer sam protivnik parola tipa - " Polako... Bice... Strpite se.... "

Necu da se strpim i necu da cekam. Zivim sada i ovde i bole me picka za to sta ce biti za deset godina.

Ovo, ofkors, nije kritika tvog aktivizma ( kojem skidam kapu ( mada je nemam trenutno na glavi ) ), nego je moj licni stav i zivotna odrednica.
:yes:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by *deni*
Mogu ja da izdrzim i 10 kila tereta na ledjima, pa sve da trcim sa tim teretom, ali 10 godina da cekam ne mogu, jer sam protivnik parola tipa - " Polako... Bice... Strpite se.... "

Necu da se strpim i necu da cekam. Zivim sada i ovde i bole me picka za to sta ce biti za deset godina.

Ovo, ofkors, nije kritika tvog aktivizma ( kojem skidam kapu ( mada je nemam trenutno na glavi ) ), nego je moj licni stav i zivotna odrednica.
Pričamo o Srbiji, ne o tebi :D
Korisnikov avatar
By *deni*

Pričamo o Srbiji, ne o tebi :D
Draža je meni moja penzija, nego cela Srbija - da citiram reči i misao neprevazidjene Dude Maljković.
:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by starsailor
joj deni :sweet: :radosnice:
Jaoj, i ja sam se sva najezila od nostalgije...
Idi, deni, u persun..:saint:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ovo propustih.

Značajna evolucija u stavu poredeći sa onim "debela svinja", etc. Vidiš kako je tebi trebalo tri godine... daj Srbiji deset.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovo propustih.

Značajna evolucija u stavu poredeći sa onim "debela svinja", etc. Vidiš kako je tebi trebalo tri godine... daj Srbiji deset.
Ma, sta pricas ?
Uopste nisam koristio te reci.
Uostalom, od onda si znacajno radio na sebi, stesao se na pravu meru, pa ako je moja tadasnja kritika tvoje tadasnje telesne (ne)discipline makar u najmanjoj meri doprinela ovoj vise nego vidnoj, rekao bih cak - korenitoj promeni tvog imidza na bolje - ja sam zadovoljan.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by J...
Koliko ste spremni na takav cin i da li bi to ucinili za bilo koju gay osobu ili samo za one koji su vam bliski?
:ozbiljan:
Nisam gay i lezbo aktivistkinja, dakle ne bavim se time profesionalno ( jos uvek ) , tako da pomazem samo svojim poznanicama, sto je i normalno.
Naravno, uvek cu pomoci i nemocnoj i nepoznatoj osobi u nevolji , ako mi je u vidokrugu i ako mogu da pomognem.
Inace, vrata mog doma su uvek otvorena svim mojim prijateljicama, da dodju po savet, da ih utesim, dignem na noge.
Jedino sam alergicna ako mi traze pare na zajam. Tu vrstu pomoci nerado pruzam.
:ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!