Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Swanheart
smrt kad tad dodje od svakog od nas, to sto je poznata je izdvaja od ostalih smrtnika sada kako?
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Swanheart

ne vidim zasto bi njena smrt bila tragicnija od smrti nekog drugog obicnog smrtnika.
Pa niko i nije rekao da je njena smrt tragicnija i jedini razlog sto je ova tema otvorena (a ne 'danas je umrlo toliko i toliko ljudi') jeste to sto je bila javna licnost, dobra glumica i zato sto je igrala u dosta domacih filmova.

Niko nije ni rekao da ceo forum treba da je oplakuje.
By Swanheart
a ipak je ceo forum oplakuje a do juce ih je bolelo dupe za nju.
cast pojedincima koji mozda stvarno "zale".
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by neny
bas mi je bilo krivo kad sam video jutros.
uvek odlaze oni koji su korisni ,a oni koji su stetni ostaju,eno ga onaj matorac cavoski zivece i trovace mlade mozgove do stote godine.

jel se to odnosi na osobu iz tvog potpisa?

EDIT: just in -> sad mi je ukazano da je rec o patrijarhatu a ne patrijarhu, ali svejedno, jesi li mislio na patrijarha u onom gore postu?
:lol:

ja mislim da je "matorac" koji se pominje u tom postu (kao sto i pishe): Kosta Čavoški
Korisnikov avatar
By decko
Pa to je njihova stvar, u to ne ulazim. Ne vidim samo zasto je tebi cudno da se otvori tema na forumu o smrti javne licnosti? Valjda forum sluzi i za diskusiju o vestima pored toliko drugih tema.
By J...
Mogu samo da kazem da poshtujem one koji zale, tj. njihova osecanja.
By Swanheart
pa zar ne diskutujemo sada?
jedni je zale, drugi ne.
iznosimo mishljenja i stavove.
sta je sad tako lose?
Korisnikov avatar
By decko
Nista nije lose, samo mi je bila cudna tvoja reakcija. Nevermind.
Korisnikov avatar
By Momo
Mozda bi kad neko umre trebalo da se otvori RIP klub i hejt klub :eureka:

Pa lepo ako nam se neka osoba (poznata/nepoznata/uspesna/neuspesna/dzanki/uzorna majka 3 dece/itd) svidjala ili smo procenili da je neko drugi/ Bog/itd kriv za njenu smrt mi odemo u RIP a ako je osoba sama kriva ili nam se nije svidjala odemo u hejt klub :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
moja profesork srposkog iz srednje skole je imala teoriju da ljudi koji su jako talentovani po pravilu zive kratko,jer svoj vrhunac dostignu mnogo ranije nego prosecan covek,recimo u ranim dvadesetim ili cak u tinejdzerskim godinama,i onda je navela puno primera tipa branka radicevica i branka miljkovica,sergeja jesenjina i sl.,pa sve do cele postave ekv-a,kobejna...oni jednotavno postanu autodestruktivni jer vise nemaju gde da napreduju,kad si na vrhu mozes samo silaznom putanjom.
mislim da je bila u pravu,i mislim da je to slucaj i sa sonjom savic.nazalost.
Korisnikov avatar
By svejedno
Hmm... Da ne znam nista o njoj, bilo bi mi ..pa, zao.

..

Posto znam neka njena dela.. ..nije mi nje zao VISE, no sam upuceniji u njen zivot.

..

I to je jedan od zivota za koje znam, cak i jedan od zivota koje cenim.

Sta god ona radila during it.

..

I nekako.. mi jeste zao. Nemam obicaj da se saosecam sa ljudima koje ne poznajem.

Iako Sonju jesam upoznao, sto ne znaci da se znamo.

...

Smatram da je bar prozivela neki zivot, da je saznala neke stvari, stvorila neke stvari, i smatram to lepim.

Ruzni deo zivota svako ima.

..

Smatram je i sada zivljom od mnogih ljudi koje mogu da sretnem na ulici.

...

RIP
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Momo
uvek odlaze oni koji su korisni ,a oni koji su stetni ostaju,eno ga onaj matorac cavoski zivece i trovace mlade mozgove do stote godine.

EDIT: just in -> sad mi je ukazano da je rec o patrijarhatu a ne patrijarhu, ali svejedno, jesi li mislio na patrijarha u onom gore postu?
:lol:

ja mislim da je "matorac" koji se pominje u tom postu (kao sto i pishe): Kosta Čavoški
:sijalica:

ja pomislila patrijarh, no nije, Bog da ga cuva.

nemam pojma ko je taj kosta...

ok. over and out.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Hton
Misli sta hoces. Gubitak zivota je tragican sam po sebi, o kome god da se radi, jer svako ima roditelje, prijatelje, porodicu, ljude koji su ga voleli. I nama ta osoba moze da se svidja ili ne svidja, ali postoje ljudi kojima je znacila, koji su je voleli i kojima je zao, njima je tragicno.

Sto se tice drugog dela, pa da, mislim da je sama kriva. Bila je dovoljno odrasla, zrela i obrazovana da zna sta radi i u sta ulazi. Sama je odabrala da se drogira i eto joj sad posledica, svako snosi posledice svojih postupaka bili oni dobri ili losi, pa ni ona nije izuzetak.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ForeverYoung
Da, e vidiš - mene itekako zanimaju stavovi osobe koju žalim ili koja mi je draga jer ti stavovi su sastavni deo njene ličnosti i uostalom čine njenu ličnost.

Ne mogu NIKADA žaliti za osobom koja ima onakve stavove o meni (tj. o populaciji kojoj pripadam). Da li žališ i one osobe koje pozivaju na nasilje i tvoje istrebljenje a dobri su glumci, umetnici, političari...?

A tek sada vidim tvoj avatar, sve mi je jasno....uživaj
Decko, ti si onda ogranicen. Ti i na pijaci ne volis paradajz zato sto je okrugao, a volis krastavac zato sto je falusoidan? I tu se pitas da li je neko/nesto gejofilan? Mislim, nekada ne treba preterivati po pitanju gej problematike. Jednu osobu (licnost) ne cini samo odnos prema gej ljudima.

Meni je zao Sonje zato sto je bila talentovana i zato sto su me je njena licnost uvek golicala, a da ne pricam o njenoj glumi koja je izvrsna. Druga je stvar kako je razmisljala o gej ljudima.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Slazem se da stav o homoseksualnosti nije najbitnija stvar na svetu, ali... ako neko misli da te treba istrebiti/zatvoriti/pobiti, logicno je da ne mozes da ga gotivis, pa da je pokupio svu pamet ovoga sveta...
By LeMale
Mislim da je Branislav Lecic najbolje opisao Sonju:

Branislav Lečić:
- Sonja je bila izuzetno talentovana osoba, retko odlična glumica, a moje duboko ubeđenje je da je nju ubila njena velika inteligencija. Ona se, takoreći, urušila u sopstvenu pamet. Zbog toga mislim da je ona poželela nešto više od svega, od života i posegnula za nekim drugim stvarima. Nas dvoje smo završili glumu kod istog profesora... Izuzetno sam je cenio i poštovao, i kao čoveka i kao odličnu glumicu
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitam se sta nas uvazeni bivsi korisnik - Transmutabilni Extraformer kaze na ovu vest.
Korisnikov avatar
By dungoll
uroš je neko ništavilo od dvadesetogodišnjaka koje huliganiše po stadionu i ubija ljude za koje ja plaćam porez da održavaju red!

a ova tema kao i svaka druga - je podobna za oftopikarenje, sonja bi to podržala.
Korisnikov avatar
By Sunce
sama je birala kako ce da zivi
svakim danom umire na stotine dece u svetu koji bi mozda bili dobri glumci, naucnici, politichari...
ne vidim zasto bi njena smrt bila tragicnija od smrti nekog drugog obicnog smrtnika.
Zamisli da si zivela kad je umro Ivo Andric. Da li bi ti bilo zao? Ti volis njegova dela i mislim da bi ti bilo zao.

Tako je i sa Sonjom. Njena dela su ona. Mi smo voleli njena dela, a ona je sada otisla.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sunce
sama je birala kako ce da zivi
svakim danom umire na stotine dece u svetu koji bi mozda bili dobri glumci, naucnici, politichari...
Zamisli da si zivela kad je umro Ivo Andric. Da li bi ti bilo zao? Ti volis njegova dela i mislim da bi ti bilo zao.

Tako je i sa Sonjom. Njena dela su ona. Mi smo voleli njena dela, a ona je sada otisla.
Ruku na srce, kad vec diskutujemo, mora da se kaze da je Sonjina aura i , da se tako izrazim, legenda vukla svoje poreklo iz kultnih filmova " Secerna vodica " , " Davitelj protivu davitelja " , " Zivot je lep " i tako dalje.
Ti filmovi se non stop repriziraju, pa se stice utisak da je Savicka radila i vise nego sto jeste.
A ona cesto bila besposlena , pa se odala drogi i drugim nezdravim navikama.
By fazza
Originally posted by ...
Originally posted by ForeverYoung
Da, e vidiš - mene itekako zanimaju stavovi osobe koju žalim ili koja mi je draga jer ti stavovi su sastavni deo njene ličnosti i uostalom čine njenu ličnost.

Ne mogu NIKADA žaliti za osobom koja ima onakve stavove o meni (tj. o populaciji kojoj pripadam). Da li žališ i one osobe koje pozivaju na nasilje i tvoje istrebljenje a dobri su glumci, umetnici, političari...?
Hej bre, ForeverMachine, ko te je programirao?
Ljudsko bice moze da zali, ponekada, i nekoga ko poziva na njegovo istrebljenje... Jer je ljudsko bice, razumes? Ili ti tvoj program ne dozvoljava da ovo shvatis?

Sonja Savic... Kako zilavo, i kako krhko bice...
:up:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

:smeh:
Ja se izvinjavam sto na tuznoj temi pravim smesni offtopic, ali mi je ovo sa patrijarhom, patrijarhatom i cavoskim jedna od boljih provala u poslednje vreme...
Korisnikov avatar
By scout_finch
stvarno ne mislim da je najbitnija osobina sonje savic to sto je bila homofob,pa polovina moje familije je homofobicna,jednostavno to je drustvo u kom zivimo.ja i dalje mislim da je bila nasa verovatno najbolja glumica te generacije,iako u poslednje vreme nije puno radila,a posebno mi je zao zbog okolnosti u kojima je umrla,u stanu bez namestaja,na starom duseku...zvuci jezivo,i jako podseca na smrt margite stefanovic.jebiga.
Korisnikov avatar
By Stripi
meni je to sve nekako tužno. mislim, sama pala, sama se razbila, niko ju baš nije tjerao da se drogira, ali meni eto sve to nekako djeluje tužno i depresivno, to njezino tugovanje za generacijom, prošlim vremenom. možda svako od nas tu i tamo tuguje za prošlosti ali nju je to baš pošteno svladalo.
Korisnikov avatar
By Manon
"- Osećam se nemoćno i gorko... nepotrebno - u gradu kojem sam sve dala. Dijagnoza: reaktivna depresija sa snažnim suicidnim napadima. A, bila sam najveselija osoba na svetu!"

Vecernje Novosti
leptir iznad oblaka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!