Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
originalz posted by DaliborkaJest, jest ja se malo salim ali znam da mi moja tetka Daliborka nece zameriti
Dragi moj Tot !
Ne mogu da se otmem utisku da se ti malo segacis sa tvojom tetka Daliborkom . U pravu sam, zar ne ? Ali, neka, vidim da si momak vragolan, seret i becar, pa cu da ti progledam kroz prste.
originalz posted by DaliborkaMa ja sam samo osetljiv na ljudsku patnju, pa kada sam procitao sta si sve prepatila suze su mi krenule na oci...eto kad sam osecajan.
Ne svidja mi se samo to sto si vise puta za mene napisao "sirotica moja", "jadnica" i tako tome slicno. Jer, ja to vise nisam. Sve sto sam napisala, napisala sam u perfektu, odnosno u proslom vremenu, tako da se moja ispovest odnosi na vreme koje je proslo, bolje reci davno proslo, sto znaci da sam pisala u pluskvam perfektu.
originalz posted by DaliborkaPomislio sam koliko bi se napatila da je poziveo ali ja znam da bi ti do kraja bila dobra zena svom muzu...pa nisu svi tako velikog srca kao ti i ja primam ukor tetka Daliborke...a o tvom odnosu prema upokojenom muzu zakljucujem ne samo da si bila dobra supruga i domacica vec da si ti i prava dama...sacuvala si respekt prema muzu pred ljudima...eto pouke...
Iako mu nikada nisam zelela nista lose, i moj pocivsi muz je sada samo jedan PLUSKVAM PERFEKAT,...Ali tebi, dragi Tot, zameram i to sto si napisao da je dobro sto je moj muz umro. To nije hriscanski. O mom pokojnom muzu koji je vec dugo pluskvam perfekat ne treba pricati nikako drugacije nego u superlativu.
originalz posted by Daliborka
Secam se, Bog da mu dusu prosti, kako mi je za vreme seksa naredjivao : "Mesaj, Borka, mesaj, mesaj !!!" ( On me je od milja uvek zvao Borka, ili Borcica ). Cesto mi je izdavao i naloge da pulsiram vaginom, pa sam naizmenicno stezala i opustala vaginalne misice, jer mu je to pruzalo veliki stimulans. I dan danas mi je ostao taj uslovni refleks, pa kad god neko spomene ime mog pokojnog muza, osecam kako mi se stezu i opustaju vaginalni misici u ravnomernim razmacima.
Eh, kad ga se samo setim.... I on je bio nesrecnik u tom braku... Znam ja vrlo dobro da je on u svojim najskrivenijim mislima gajio zelju da pored sebe ima drugaciju zenu i da je tajno zamisljao u krevetu nasu lokalnu suboticku pevacicu Lauru. Ali nije mogao da je ima. Zato je on na mene naskako kao bik, ne pitajuci se ni da li hocu , ni da li mogu da ga primim. Htela, ne htela, mogla ne mogla, primala sam ga. Ipak je on bio moj muz i volela sam ga na neki nacin.
Originally posted by unic0rn
Vratice Vam se ona, tetka Daliborka.
Koliko se secam, mlada je.
Mozda su joj malo podivljali hormoni, mozda joj treba period samoce da bi shvatila shta ima i shta je napustila.
Prosto, ko Vas ne bi mogao da voli?
Originally posted by tetka Daliborka
[Ja sam slaba zena...Ja sam slaba zena...Ja sam slaba zena...Ja sam slaba zena...
Originally posted by MyselfMaco, pa to je bilo pre vise od dva meseca ( pogledaj datume kraj postova ).
Ali zar se nisi iskukala gore kako te je Ivana ostavila iako si joj bila VERNA tri godine?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!