Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
ili se jednostavno prolepsas kad se zaljubis :cvetduga:
By жњ
Originally posted by anche
ili se jednostavno prolepsas kad se zaljubis :cvetduga:

ili ce pre biti da i berza lezbejki takodje funkcionise po zakonu ponude i traznje

sama (bice da nesto ne stima) faktor: ponuda 1 = potraznja 0

u vezi (ohohooo, valja i te kako) faktor: ponuda 0 = potraznja 10
Korisnikov avatar
By Kittrie
moRa da verujem, iako se trudim da se ne bavim ..time.

no, iskustwo jE pokazalo da u SVAKU ROMANTICNU VEZU (retke su) ulazim sa idejom da Se necJe zavrsiti; cisTa logika nalaze da ce TRajati (ZA)UVEK (da ne ulazimo sad u smrt itd.), koJi mi o5 ne stima.
kaD sam u vezi, ubeDjena sam da sam tu 100%, i da JA NIKUD NE IDEM - totally untrue, buT i like 2 deceive myself :tos:

i dokaz sWesnog samoZavaravanja je to sto moje 'romanticne veZe koje sE NIKAD NECE ZAVRSITI" su brojne. obzirom da sam prilicno (cak veoma :lol: ) monogamna, neSto tu 'smrdi'.

sooooo, poStajajem sve veCji cinik i mizantrop, so.. :shrug:
Korisnikov avatar
By anche
@znj
pa to vec nije stvar bg lezbo scene vec socioloski prepoznatog fenomena da su nam (ovo uslovno receno) privlacnije osobe koje su i drugima privlacne:

matematicki prikazano:

1+1=2 stepen privlacnosti (s.p.)
1+0=0,5 s.p.

ovo za matematiku skroz sad nalupah :lol:

ali i stoji da smo svi lepsi kad smo zaljubljeni! :tuc:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@anche

israwka:
SRECJNO ZALJUBLJENI.

seTih se sTada uplaKAnih i slinawih drugarica koje qkaju.. NOT HOT :no:
Korisnikov avatar
By anche
jao. istina. meni se toliko dugo nije desilo -- da mi kuka neko zbog toga. uglavnom kukaju kako ostaju nesrcne u vezama jer netje da budu same :roll:

a onda se zaljube i prolepsaju :blenta:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ne verujem, jer je jedna cetvrtina mog zivota prosla :D
Mogu ja i sa sedamdeset godina da nadjem nekog i da sa njim zivim srecno do kraja zivota ali to opet nije osoba za ceo zivot :D
Verujem u bajke ali bajke ne moraju da traju ceo zivot i verujem da moze da ima vise bajki u jednom zivotu :D
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Verujem u momenat, u ljubav , strast, verujem da cu opet nekad biti u dugackoj ozbiljnoj vezi gde cu biti voljena i voleti ... gde ce biti postovanja , razumevanja, iskrenosti ako ne i vernosti oprastanja..... jer ipak smo ljudi , a oni grese,

i opet jako puno ljubaviii....

ali...

verovala sam nekad u sve to sto si t i napisao u temi,
, onda sam odrasla , videla sa se ljudi vole pa mrze, videla rastanke , osetila sve to na svojoj kozi u nekim situacijama za koje sam mislila da ce trajai vecno, do kraja zi..... a nisu . nagledala se svega i svacega... i eto

ja sam neko koga ne drzi mesto, promenljiva ko vetar , neko ko ne veruje u vecno, nista nije vecno... nisam za dozivotne kazne , nisam za tetovaze,(volim da ih vidim na drugima al ne na sebi , da se razzumemo..) nisam za vencanje u crkvi...

:kralj:
Korisnikov avatar
By master yoda
moram priznati da ste mi dali povoda razmišljati.

za početak još se nisam naviknula razmišljati o svom životu na način da sam ga potrošila - trećinu! ne znam da li me ta pomisao plaši, ostavlja ravnodušnom ili čini sretnom. vjerojatno ću se na kraju početi plašiti, pa shvatiti da i tako nema koristi, pa postati ravnodušna :D

da li je moguće onda zaključiti da je ljubav za cijeli život ona pored koje - umrete?

možda teoretski, ali praktično mi se to baš i ne čini dobrim rješenjem :maska:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by master yoda

da li je moguće onda zaključiti da je ljubav za cijeli život ona pored koje - umrete?
ne, to je ljubav s kraja zivota.
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Pa ne razmisljam o tome toliko ali po ulasku u svaku vezu potajno se nadam da je to to i da ce trajati i trajati.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj, daaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Jako verujem u to da ce naici neko toliko meni divan, da ce to biti ljubav za ceo zivot, da cemo ziveti zajedno, odrastati zajedno takoreci, stvarati zajedno, graditi zivot...
Ahhhhhhhhh.. TO mi je smisao svog ovog jurenja, cimanja, nerviranja, pronaci nekog za ceo zivot, nekoga meni najposebnijeg.. Mmmm..

Ja to od prilike ovako zamisljam: Upoznam neku cicu (po pravilu ne iz Bg, grrrr), cimamo se dugo na daljinu, patimo jedna za drugom, boli nas koliko nedostajemo jedna drugoj (moram u svakoj vezi da imam dramu, jer sta su zivot i sreca bez malo drame izmedju?! DOSADNO!), vidjamo se jednom u npr. 10ak dana, mastamo o tome kada cemo zajedno ziveti, nasa ljubav prebrodi sve te prepreke, nedostajanja, tuge, nerviranja, i pocnemo da zivimo u istom gradu, nastavimo gde smo stale intenzivnije, ne odvajajuci se jedna od druge, i pocnemo da zivimo zajedno, venchamo se negde van jbg, odemo na medeni mesec bla bla, sve postaje dublje i dublje, tipa ne mogu da zivim bez tebe i tako do kraja zivota. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm.. :yes: :yay: :yay: :yay:
Neko ce reci da ja sada isprichah bajku, mada, jeste malo too much, ali eto vam za laku noc.. ;)
Werujem u pravu, pravu ljubav i mogucnost da se ta ljubav odrzi do kraja zivota u kvalitetnoj vezi.

I bdw, hoce li taj neko naici dok sam jos uvek mlada i u punoj snazi? :D
Korisnikov avatar
By Dina
Mene je klasicni tok stvari uvek plasio :uplasen: i izazivao zelju za begom... Udam se i vise mi se nikad nista nece dogoditi, svaki dan isti, jedina svetla tacka deca ali ni to mi nije bilo nesto toliko bitno... A niti sam se nalazila u ulozi zene, niti sam se nalazila u ulozi majke, mozda sam mogla to da odigram par dana, ali ceo zivot i od jutra do mraka... :uplasen: Tako da sam tu situaciju odlagala uvek za sledecu godinu ;)

A onda je zivot krenuo zivopisnim tokom tako da te slike nece ni biti :klap: Sloboda, a opet postoji neko sa kim se jako lepo razumem i slazem, a moze da postoji vise osoba i postojace deca... I nema propisanih uloga koje moram da odigram, bar ne svakog dana po ceo dan... ne bih imala nista protiv da potraje...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by master yoda
da li stvarno, stvarno, stvarno iskreno vjerujete da ćete pronaći osobu s kojom ćete provesti život?....
Veru gajim, lebac jedem i furam samo napred.
Eto , pedeset godina punim dogodine, udala sam se sa 17 , pa sam se zaklela u opstini i mislila sam da cu do smrti ziveti sa muzem.
On je umro, ja ostala udovica i evo sad kad pogledam iza sebe, kao da ga nikad nije ni bilo, bog da mu dusu prosti.
Crkne covek i ne znas kako, ni zasto, a svako voli da zivi.
Ne zna se sta nosi dan, a sta noc.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Zwezdica

Ja to od prilike ovako zamisljam: Upoznam neku cicu (po pravilu ne iz Bg, grrrr), cimamo se dugo na daljinu, patimo jedna za drugom, boli nas koliko nedostajemo jedna drugoj (moram u svakoj vezi da imam dramu, jer sta su zivot i sreca bez malo drame izmedju?! DOSADNO!), vidjamo se jednom u npr. 10ak dana, mastamo o tome kada cemo zajedno ziveti, nasa ljubav prebrodi sve te prepreke, nedostajanja, tuge, nerviranja, i pocnemo da zivimo u istom gradu, nastavimo gde smo stale intenzivnije, ne odvajajuci se jedna od druge, i pocnemo da zivimo zajedno, venchamo se negde van jbg, odemo na medeni mesec bla bla, sve postaje dublje i dublje, tipa ne mogu da zivim bez tebe i tako do kraja zivota. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm.. :yes: :yay: :yay: :yay:
Neko ce reci da ja sada isprichah bajku, mada, jeste malo too much, ali eto vam za laku noc.. ;)

:drama:

walt disney bi ti zavideo :potapsava:
ja ti zelim srecu iskreno.. ali ovo je takav sjeb da ja nemam reci.. ili si mlada ili si neiskusna cim ovo prizeljkujes, nesto ima. :nesiguran:
i ne bih ti pozelela nikada ovakav scenario ukoliko se ne odigra APSOLUTNO onako kako si ga zamislila.. sto je 1 u 100 :radosnice:

e pa srecno ti bilo.. :drama:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by жњ
Originally posted by bigirl
Verujem. I verujem da je moguće. Samo mi se čini da je u našem svetu tako nešto moguće samo ako se veza dooobro ogradi od ostatka sveta (da ne kažem spletkarenja).

Jebte, ja nisam za neko ogradjivanje i otudjivanje od ljudi, mada si delimicno u pravu za to sto kazes. Kada nisam u vezi, retko ko da mi i pridje, ali cim imam "nekog", eeetooo ih... nabacivacki sms-ovi nekog polupoznatog sveta. Odavno skontah da lezbejkama najvise imponuje kradja zabranjenog voca :ples:
Što je najgore... Većina njih u suštini i ne želi da bude sa tobom, već samo da ti sve sjebe... :nunchake: Samo da "komšiji crkne krava". To mi nikada neće biti jasno...
Korisnikov avatar
By anche
al' fora je da niko ne moze da udje u neku vezu dok ga neko ne pusti u nju :astral2:

nikad nije kriva treca, cetvrta.... n-ta osoba :deda:
Korisnikov avatar
By starsailor
al' fora je da niko ne moze da udje u neku vezu dok ga neko ne pusti u nju :astral2:

nikad nije kriva treca, cetvrta.... n-ta osoba :deda:
tu se potpuno slazem :up:
Korisnikov avatar
By bigirl
al' fora je da niko ne moze da udje u neku vezu dok ga neko ne pusti u nju
Ne može mene niko da "preotme" od voljene osobe, ali može da mi zagorčava svaki dan i trenutak sa njom - pozivima, porukama, izmišljenim pričama, ukratko spletkama. Verujem da je na to i žnj mislila.
By SUNNY B
uvek verujem. optimista sam, naravno. i evo sad iz svoje koze govorim, sa sve nadom da sam to vec nasla, da uzivam u njoj sa svim pratecim stvarima koje dolaze sa zivotom, borama i godinama. ne postoji nista lepse i pre svega se nadam da ja, po obicaju, necu i sada zasrati stvar. i moram da dodam, a to je galateia vec jednom napisala (uostalom, gde se dede ta zena, umela je pametne stvari da govori) da ako zelite te stvari koje su navedene, moras gadno i zestoko da se potrudis jer taj brak za ceo zivot zahteva pre svega trpljenje, toleranciju, popustanje kad ti nije do toga, cak i ponekad kad si u pravu, i pre svega spremnost da oprostis svakojake stvari i teske reci, koje u svakom slucaju tu i tamo padnu. ja se za sada dobro drzim. jos nisam zasrala, a ova moja zena mi jos nije pocupala usi, iskljucivo zato sto sam dala sve od sebe i podobro ulozila u sopstveno usavrsavanje. zato sto zelim te osamdesete sa njom. :dancing: :hekla:
Korisnikov avatar
By Khons
a sto da ne? verujem, dok se ne dokaze suprotno
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Paranoid Androgynoid

:drama:

walt disney bi ti zavideo :potapsava:
ja ti zelim srecu iskreno.. ali ovo je takav sjeb da ja nemam reci.. ili si mlada ili si neiskusna cim ovo prizeljkujes, nesto ima. :nesiguran:
i ne bih ti pozelela nikada ovakav scenario ukoliko se ne odigra APSOLUTNO onako kako si ga zamislila.. sto je 1 u 100 :radosnice:

e pa srecno ti bilo.. :drama:
Ma, hajde, bas je ql pricica. JEsi lepo spavala? :andjelak:
By Paranoid Androgynoid
ql je kada je citas ovako izdatu u piksel-verziji.
nije ql kada je prozivljavas vise puta a ne zavrsi se tako kao u prici. :)

da je ql, jeste. da je stvarna bila bi jos lepsa. da je moguca bila bi savrsena. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Paranoid Androgynoid
ql je kada je citas ovako izdatu u piksel-verziji.
nije ql kada je prozivljavas vise puta a ne zavrsi se tako kao u prici. :)

da je ql, jeste. da je stvarna bila bi jos lepsa. da je moguca bila bi savrsena. :)
Slazem se sa toobom. Narocito sa tim delom da nije ql kada je prozivljavas vise puta i zavrsi se ne daj Boze, znam to, jbg iz licnog iskustva..

Pisala sam pricicu je l' mi je to vece bilo jako dosadno, ali da gledam uzviseno i posebno taj odnos izmedju dve zene gledam. Samim tim, iz tog mog stava da se devojke ne jebu medju sobom (kao sto se da cuti) vec iz tog romanticnog, verujuceg u ljubav stava ja napisah ovaj post tj. onu pricicu.

Kada bi mi se desila, prava ljubav, koja bi trajala (nadam se:yes:), bila bih SRECNA do neba, pa makar se prica od moje bajkice razlikovala 100 puta.. :cheer: :fancyklap:
By J...
@ Zwezdica

Meni je malo dosadna ta prica. Mozda bas zato sto je tako "savrsena" narocito taj kraj "ziveli srecno do kraja zivota" itd. :nokti:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by J...
@ Zwezdica

Meni je malo dosadna ta prica. Mozda bas zato sto je tako "savrsena" narocito taj kraj "ziveli srecno do kraja zivota" itd. :nokti:
Swako ima pravo na svoje vidjenje veze i odnosa, ovo je moj, naravno ne toliko preidealizovan, nemojte biti bukvalisti, a to da bi tebi bilo u takvom odnosu dosadno je tvoj i postujem. :shake:

Bdw, srecno do kraja zivota, nemojte biti bukvalisti, ipak, sam pisala pricicu.. :grouphug:

Inace, sta savrseno? Widis koliko muka do "zivele su srecno do kraja zivota?" ccc.. :spank: :nazalost: :giggle:
By Paranoid Androgynoid

Slazem se sa toobom. Narocito sa tim delom da nije ql kada je prozivljavas vise puta i zavrsi se ne daj Boze, znam to, jbg iz licnog iskustva..
tell me about it :sweet:
:lol: :sigh:
Pisala sam pricicu je l' mi je to vece bilo jako dosadno, ali da gledam uzviseno i posebno taj odnos izmedju dve zene gledam. Samim tim, iz tog mog stava da se devojke ne jebu medju sobom (kao sto se da cuti) vec iz tog romanticnog, verujuceg u ljubav stava ja napisah ovaj post tj. onu pricicu.
lepa ti je pricica, to ne osporavam.
samo mi iskustvo osporava taj hepi end.. mada, never say never. ..kako sam neunistivi sanjar i kako me prati karma iz 'pricice' vec godinama unazad, mozda pobijem svoje tvrdnje vec jednom, red bi bio :)
Kada bi mi se desila, prava ljubav, koja bi trajala (nadam se:yes:), bila bih SRECNA do neba, pa makar se prica od moje bajkice razlikovala 100 puta.. :cheer: :fancyklap:
recimo da u pogledu toga onda pricica nije ni bitna, bitan je kraj. :)
valjda ces ga docekati.. a i svi mi.

(iju boze idem da spavam.. nije mi dobro :drama: )
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ipak, neki nisu za takav "kraj", nije svako sposoban za takvo davanje i takve zrtve zarad veze..

Nemoj pavas, bas ti lepo ide.. :)

:murkan:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ukoliko si spremna da sebe dajes i pruzas u vezi, kao i da to primis od druge strane, mozes napraviti 1, 10, 1 000 pogresnih izbora, ali ukoliko stvarno to zelis, u trenutku kada budes spremna za to naci ce se i odgovarajuca osoba.
Ja u to verujem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!