Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by SwanheartPa niko i nije rekao da je njena smrt tragicnija i jedini razlog sto je ova tema otvorena (a ne 'danas je umrlo toliko i toliko ljudi') jeste to sto je bila javna licnost, dobra glumica i zato sto je igrala u dosta domacih filmova.
ne vidim zasto bi njena smrt bila tragicnija od smrti nekog drugog obicnog smrtnika.
Originally posted by emo_haos_Originally posted by neny
bas mi je bilo krivo kad sam video jutros.
uvek odlaze oni koji su korisni ,a oni koji su stetni ostaju,eno ga onaj matorac cavoski zivece i trovace mlade mozgove do stote godine.
jel se to odnosi na osobu iz tvog potpisa?
EDIT: just in -> sad mi je ukazano da je rec o patrijarhatu a ne patrijarhu, ali svejedno, jesi li mislio na patrijarha u onom gore postu?
Originally posted by Momo:sijalica:Originally posted by emo_haos_Originally posted by neny
uvek odlaze oni koji su korisni ,a oni koji su stetni ostaju,eno ga onaj matorac cavoski zivece i trovace mlade mozgove do stote godine.
EDIT: just in -> sad mi je ukazano da je rec o patrijarhatu a ne patrijarhu, ali svejedno, jesi li mislio na patrijarha u onom gore postu?![]()
ja mislim da je "matorac" koji se pominje u tom postu (kao sto i pishe): Kosta Čavoški
Originally posted by ForeverYoungDecko, ti si onda ogranicen. Ti i na pijaci ne volis paradajz zato sto je okrugao, a volis krastavac zato sto je falusoidan? I tu se pitas da li je neko/nesto gejofilan? Mislim, nekada ne treba preterivati po pitanju gej problematike. Jednu osobu (licnost) ne cini samo odnos prema gej ljudima.
Da, e vidiš - mene itekako zanimaju stavovi osobe koju žalim ili koja mi je draga jer ti stavovi su sastavni deo njene ličnosti i uostalom čine njenu ličnost.
Ne mogu NIKADA žaliti za osobom koja ima onakve stavove o meni (tj. o populaciji kojoj pripadam). Da li žališ i one osobe koje pozivaju na nasilje i tvoje istrebljenje a dobri su glumci, umetnici, političari...?
A tek sada vidim tvoj avatar, sve mi je jasno....uživaj
Originally posted by SwanheartZamisli da si zivela kad je umro Ivo Andric. Da li bi ti bilo zao? Ti volis njegova dela i mislim da bi ti bilo zao.
sama je birala kako ce da zivi
svakim danom umire na stotine dece u svetu koji bi mozda bili dobri glumci, naucnici, politichari...
ne vidim zasto bi njena smrt bila tragicnija od smrti nekog drugog obicnog smrtnika.
Originally posted by SunceRuku na srce, kad vec diskutujemo, mora da se kaze da je Sonjina aura i , da se tako izrazim, legenda vukla svoje poreklo iz kultnih filmova " Secerna vodica " , " Davitelj protivu davitelja " , " Zivot je lep " i tako dalje.Originally posted by SwanheartZamisli da si zivela kad je umro Ivo Andric. Da li bi ti bilo zao? Ti volis njegova dela i mislim da bi ti bilo zao.
sama je birala kako ce da zivi
svakim danom umire na stotine dece u svetu koji bi mozda bili dobri glumci, naucnici, politichari...
Tako je i sa Sonjom. Njena dela su ona. Mi smo voleli njena dela, a ona je sada otisla.
Originally posted by ...Originally posted by ForeverYoungHej bre, ForeverMachine, ko te je programirao?
Da, e vidiš - mene itekako zanimaju stavovi osobe koju žalim ili koja mi je draga jer ti stavovi su sastavni deo njene ličnosti i uostalom čine njenu ličnost.
Ne mogu NIKADA žaliti za osobom koja ima onakve stavove o meni (tj. o populaciji kojoj pripadam). Da li žališ i one osobe koje pozivaju na nasilje i tvoje istrebljenje a dobri su glumci, umetnici, političari...?
Ljudsko bice moze da zali, ponekada, i nekoga ko poziva na njegovo istrebljenje... Jer je ljudsko bice, razumes? Ili ti tvoj program ne dozvoljava da ovo shvatis?
Sonja Savic... Kako zilavo, i kako krhko bice...
Originally posted by emo_haos_Originally posted by neny
EDIT: just in -> sad mi je ukazano da je rec o patrijarhatu a ne patrijarhu, ali svejedno, jesi li mislio na patrijarha u onom gore postu?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!