Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Momo
@ Paranoid Androgynoid
slazem se sa onim sto si napisala
kad sam rekao hejtuju mislio sam na:
Originally posted by Paranoid AndrogynoidJbg mozda je trebalo da definisem pojam:hejt pre no sto sam bilo sta rekao.
ima ovde par ljudi koji uglavnom hejtuju nesto.. ali hejtuju samo da bi hejtovali, bez argumenata i bez daljeg uplitanja u temu vec cisto da bi bacili 'hejt' i bili primeceni, sta li to mi je potpuno kretenski.
Ja pod tim podrzumevam izdrkavanje bez argumenata. Mozda neko stvarno na taj nacin iznosi svoje misljenje ili ljudi misle da je nesto samo po sebi razumljivo svima i da ge ne treba objasnjavati pa samo grunu djonom tek tako da bi nekog ko ima drugacije misljenje uvredili/diskreditovali ili sta god. I to mi je kretenski/zlobno/podlo jednostavno smara me da citam to...
A inace me nervira i ismevanje drugih ljudi (ne kazem da ja nikad nisam nikog uvredio/smejao se necemu, ali trudim se da sto manje to radim) a neki ljudi to konstantno rade i kada sam rekao -hejt - mislio sam i na tu neku vrstu sirenja negativne energije.
Originally posted by Paranoid Androgynoid
..i sad dodjem ja i navedem i 4-tu opciju (pre citanja cetvrte molicu procitati prethodne tri u trecem postu na ovoj strani ):
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Moja teorija je da kad bi svi imali redovan, kvalitetan sex, bilo bi mnogo manje zavisti, frustracija, hejta, konflikata...
Originally posted by J...Pa dobro, nisam mislila toliko bukvalnoOriginally posted by Paranoid AndrogynoidCoveka je tesko potpuno upoznati i kad ga poznajes duze vremena a samo preko onoga sto pise na forumu to je jos teze. Uvek ima iznenadjenja.
ili mi promeni misljenje o nekome, nazalost.
Originally posted by Paranoid Androgynoid'Es ti sestro slatka sigurna da bi im krv vise strujala kroz mozak u tom slucaju ?Originally posted by J.....i sad dodjem ja i navedem i 4-tu opciju (pre citanja cetvrte molicu procitati prethodne tri u trecem postu na ovoj strani ):
evo vidis kako krene offtopic. i sta sad?
4. kada forumashi budu snabdeveni vecom kolicinom sexa (bar jednom nedeljno) pa ce im strujanje krvi kroz mozak procackati potencijalne vijuge koje ce moci da koriste u svrhu razmisljanja i diskutovanja o istom + ce zbog seksualnih aktivnosti imati manje vremena da offtopichare
i da, mrtva sam ozbiljna.
Originally posted by kal zakathNe, samo odredjeni procenat hejtera, degutantno bi mi bilo da navodim imena ili bilo kakve insinuacije.Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Moja teorija je da kad bi svi imali redovan, kvalitetan sex, bilo bi mnogo manje zavisti, frustracija, hejta, konflikata...
Prema tebi 99% ljudi se ne jebe?
Originally posted by J...A neke ljude mozes odlicno da upoznas preko internet komunikacijeOriginally posted by Paranoid AndrogynoidCoveka je tesko potpuno upoznati i kad ga poznajes duze vremena a samo preko onoga sto pise na forumu to je jos teze. Uvek ima iznenadjenja.
ili mi promeni misljenje o nekome, nazalost.
Originally posted by Ivana
'Es ti sestro slatka sigurna da bi im krv vise strujala kroz mozak u tom slucaju ?
Ja kolko' se secam, to strujanje proradi juznije
Originally posted by MomoNe. Asexualni ljudi su asexualni bas zato sto nemaju potrebu i zelju za sexom. A kad nema neispunjenih zelja i potreba - nema ni frustracije, a samim tim ni gore opisanog ponasanja.Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxhoces da kazes da su asexualni ljudi puni zavisti, frustracija, hejta???
Originally posted by J...A, ukoliko pazljivije pratis necije pisanije - nekako osetis da li je iskren, da li je to pravi on ili se pretvara. Narocito ako ima gomilu poruka na najrazlicitije teme. Mozes da isfoliras situaciju, ali ne mozes se folirati sve vreme...Originally posted by IvanaAko su iskreni. Stavovi se najlakse upoznaju, emocije malo teze a cini mi se, temperament najteze, tj. koliko je neko uzivo sklon pricanju ili cutanju i sl.
A neke ljude mozes odlicno da upoznas preko internet komunikacije
Originally posted by J...Hm, da, recimo meni neko jednom dade komentar /online/ da sam jako pricljiva, a ja recimo umem u drustvu cesto samo da slusam. UstFari, sasvim mi zavisi od raspolozenjaOriginally posted by IvanaAko su iskreni. Stavovi se najlakse upoznaju, emocije malo teze a cini mi se, temperament najteze, tj. koliko je neko uzivo sklon pricanju ili cutanju i sl.
A neke ljude mozes odlicno da upoznas preko internet komunikacije
Originally posted by Khons
diskusije jesu diskusije, i ja mogu sa nekim da se ne slozim, ali nisam u fazonu da sad napadam tu osobu. i uvek vise gledam da odgovorim na TEMU, a ne na postove nekog korisnika sa cijim se misljenjem ne slazem, ukoliko me bas ne ujede za srce. a to opet nije toliko lako uraditi buduci da vecinu njih ne poznajem dovoljno. ne ulazim na teme koje me ne interesuju. i to kad uradim, ne udaram po licnoj osobi tipa "e bas si glup" ili "nemas pojma" itd, vec samo izlozim svoje misljenje.
a opet, ne vidim problem u " " momentu, ukoliko je neko vec rekao ono sto sam ja zelela da kazem. a sta drugo, da neko cita 17 sustinski istih postova?
Originally posted by Swanheartti si na ovom forumu ispisala jako malo sadrzajnog teksta, narocito u odnosu na broj tvojih postova, ostalo su ti uglavnom smajliji i bas si se ti nasla kompetentnom postaviti ovakvu temu? svasta bas
kada ce ljudi na ovom forumu shvatiti da je ovo mesto za diskusije a ne samo za klimanje glavom na svaki komentar?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!