Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
kada ce ljudi na ovom forumu shvatiti da je ovo mesto za diskusije a ne samo za klimanje glavom na svaki komentar?
By Paranoid Androgynoid
1. nikada;
2. onda kada shvate da ovo nije utopija vec forum i prihvate drugacija misljenja od njihovih, oh-so-precious-i-jedino-"tacnih";
3. kada malo izadju pojedinci iz sebe :mirnatetko: ;

eto.. za sada.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Na sta se tacno misli?

Nisam u toku...
Mislim da je Sonja Savic glavni i odgovorni krivac za ovu temu :D

ontopic: i mene smara kad stavljaju :up: i klimaju glavom
By J...
Originally posted by Momo

Bas u toj temi nije bilo klimanja, svi su se raspricali. Inace, meni ne smetaju smajliji, ima mnogo gorih i ruznijih stvari ovde.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa sad kada smo vec kod tog :up: ja ga ponekad upotrebljavam zato sto se slazem sa tim sto je neko rekao pa umesto da se ponavljamo ja reknem :up:

:trep:
Korisnikov avatar
By Momo

i da dodam:

smara me kad bezgranicno offtopikuju...

upadaju na teme tvrdeci da su besmislene...

hejtuju i podrzavaju one koji hejtuju (mozda ovo doduse nekom ima smisla)...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a offtopikovanje je ponekad vid interakcije. meni barem.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by J...

Bas u toj temi nije bilo klimanja, svi su se raspricali. Inace, meni ne smetaju smajliji, ima mnogo gorih i ruznijih stvari ovde.
Nisam ja ni rekao da je u toj temi bilo klimanja glavom. Ja sam samo citajuci jednu raspravu na temi o smrti Sonje Savic dosao do zakljucka (mozda pogresnog) da je ova tema proizasla iz te rasprave/diskusije.
By mikka
Originally posted by Swanheart
kada ce ljudi na ovom forumu shvatiti da je ovo mesto za diskusije a ne samo za klimanje glavom na svaki komentar?
:up:
vala bas
:yes:
:giggle:
By J...
Originally posted by emo_haos_
Ma, ni to mi ne smeta, ako treba, odvoji se od teme, pa nek nastave ljudi "interakciju".
Korisnikov avatar
By Momo
OK, ali moras priznati da na nekim temama ima preterivanja i offtopik zajebancije sa sve internim forama na 3 strane, a posebno je zanimljivo sto takve offtopike prave jedni te isti ljudi.

Nisam ja ni rekao da je to lose, samo sam rekao da mene smara pa te teme ne citam dalje...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Off mi je ok ukoliko ima smisla, a ukoliko se radi o 2-3 osobe koje se jure po celom forumu i lupetaju jedne te iste gluposti na svim temema i time ih dovedu do banalnosti - to smara, za to sluzi MSN. Medjutim, nemam problem ni sa tim dok mi se licno ne zamere (to sto mene neko ili nesto smara nije razlog za intervenciju, smaram i ja nekog, pa nista).

Smajlici umesto odgovora na temu narocito ako je ista smislena i ozbiljna mi idu na pickin zivac. Ako nemas nista da kazes - onda nemoj.

Hejt radi hejta mi je isto bzvz. Dodjes na temu i citiras nekog da bi rekao "ovo je meni grozno" blablalbla mi je skroz bzvz. Ok je ne slagati se sa nekim, pa cak i siriti hejt, ukoliko je razlozan. (Mislim da je ovo grozno zbog toga i toga, bla, bla je ok... Citirati nekog i napisati samo "Grozno!" je glupo, povrsno i smesno i govori vise o onome ko komentarise, nego o komentarisanom).

Inace, klimanje glavom i povladjivanje, i slicni komformisticki obrasci ponasanja su toliko uobicajeni u ovoj sredini da me uopste ne cudi sto su toliko zastupljeni i na forumu. Slazem se da treba biti korektan i postovati tudj stav, misljenje i licnost, ali ako mislim ovako ili onako - reci cu to, pa mos da me jebes ako hoces. Pravo na slobodno iskazivanje misljenje mi je zagarantovano Ustavom i vrlo ga rado koristim. Kome se svidja - lepo, kome se ne svidja - opet lepo, bar zna na cemu je.
By Paranoid Androgynoid

hejtuju i podrzavaju one koji hejtuju (mozda ovo doduse nekom ima smisla)...

ima smisla ukoliko onaj ko hejtuje tim hejtom iznosi svoje misljenje, zasto ne?

ima ovde par ljudi koji uglavnom hejtuju nesto.. ali hejtuju samo da bi hejtovali, bez argumenata i bez daljeg uplitanja u temu vec cisto da bi bacili 'hejt' i bili primeceni, sta li :nesiguran: to mi je potpuno kretenski.

ali zato ima i onih ljudi koji hejtuju na takav nacin da iznesu kompletno svoje stanoviste o temi na kojoj se topik zasniva i zaista to tako i misle! meni je to npr. super i uvek na neki cudan nacin drago da vidim opiranje tako zastupljenom 'uvlacenju u straznjicu' pojedinih forumasa i tu jednostavno ne mogu da se ne ukljucim, makar koliko moje misljenje bilo isto ili razlicito, jednostavno mi je to "drive" koji me pokrece da pisem i delim svoja razmisljanja ovde.

to je jedan razlog zasto odajem ogromno postovanje tim ljudima, a drugo, zato sto se ne boje da kazu sta misle makar to bilo i najneprihvatljivije misljenje za ostale forumase, ipak je misljenje! ..jedinstveno i cisto i neumazano klimatanjima glave i odvratnoscu konformizma koja toliko vlada ovde.

nazalost, retki su takvi.. ili se bar do njihovih postova ne moze dopreti od raznih ispraznih baljezgarija.
Korisnikov avatar
By Azdaja
OK, ali moras priznati da na nekim temama ima preterivanja i offtopik zajebancije sa sve internim forama na 3 strane, a posebno je zanimljivo sto takve offtopike prave jedni te isti ljudi.

Nisam ja ni rekao da je to lose, samo sam rekao da mene smara pa te teme ne citam dalje...

e sad..mislim ovo preterivanje i offtopik zajebancije da radim ja i jos neke...i da,radimo to cesto...sorry,but... :)

i da,smaramo...smorilo bi i mene

izvin'te :gitara:
Korisnikov avatar
By decko
Ja mislim da je glupo raspravljati o tome kako ko odgovara na teme i zasto tako odgovara. To sto neko na temu odgovori sa smajlicem ili postuje samo u dve teme na forumu ne cini ga ni glupljim ni pametnijim od ovih sto pisu kratke sastave. Svako ima pravo da pise onako kako smatra da treba ili kako uostalom hoce. Grubo receno, svako ima pravo da pise sta god hoce sve dok ne krsi pravilnik koji su sastavili moderatori. Ovo ja na kraju krajeva samo forum, za ne? :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by decko
Ja mislim da je glupo raspravljati o tome kako ko odgovara na teme i zasto tako odgovara. To sto neko na temu odgovori sa smajlicem ili postuje samo u dve teme na forumu ne cini ga ni glupljim ni pametnijim od ovih sto pisu kratke sastave. Svako ima pravo da pise onako kako smatra da treba ili kako uostalom hoce. Grubo receno, svako ima pravo da pise sta god hoce sve dok ne krsi pravilnik koji su sastavili moderatori. Ovo ja na kraju krajeva samo forum, za ne? :)

aha courtney moj,ali ipak nekomE smeta :)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Da, decko, ali zar spamovanje nije vid krsenja pravila?

I, da, naravno da mogu, to nikoga ne vredja, samo smara... I time se iskazuje nepostovanje prema trudu druge osobe. Ako se neko iscima i otvori temu o necemu, pritom se raspise, a ti dodjes lupis tri smajlica i tvojih 6 pajtosa naprave igraliste i sprdacinu od te teme, to znaci da se pokretac teme dzabe trudio... Pogotovo, sto postoji brdo tema cija je svrha spamovanje (svaka grupa na forumu ima svoj kafic + nebrojeno tema iskazite smajlicem ovo, sta je jeo korisnik iznad za dorucak i slicno).

Treba biti umeren i ponasati se prikladno situaciji. Esej u temi "300" podjednako je glupo i besmisleno objaviti, koliko i smajli na temi o HIV-u.
By J...
Slazem se sa deckom. Pa sta sad? Da se uvodi zabrana na :up: i na klimanje glavom i sl? Treba da postoji neka sloboda govora ukoliko nije vredjanje. Meni recimo smetaju dupli standardi.
Korisnikov avatar
By decko
:giggle: :courtney-love-forever:

Znam...jbg. Smeta i meni puno toga van foruma, pa nikom nista :) Ovde bar mozes da selektujes sta hoces da citas a sta ne :) Simple as that.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
I meni smetaju dupli standardi. Neko moze da pljuje po forumu i bude homofobican ili da zatrpava ceo forum smecem (nista licno!) bez ikakvih posledica, a ja nafasujem opomenu za glupost!!!

I, da, postovacu ovo na svakoj temi na kojoj ima iole smisla!
By J...

Treba biti umeren i ponasati se prikladno situaciji. Esej u temi "300" podjednako je glupo i besmisleno objaviti, koliko i smajli na temi o HIV-u.
Moram i sa ovim da se slozim. Treba pogledati u kom je folderu neka tema pre nego se krene sa postovanjem na osnovu trenutnog (afektivnog, najcesce euforicnog) raspolozenja.
Korisnikov avatar
By Azdaja
pliz smorite me veceras sa ovim pa da odem :doh:

courtneylovealwaysJustYouAndMeHere

Danas smor ovde teski,ne znam koja mi se "nova"tema svidela,ma samo smajli tamo da opalim,AKO NISTA VISE...

kulenzi:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Momo
@ Paranoid Androgynoid
slazem se sa onim sto si napisala
kad sam rekao hejtuju mislio sam na:
Originally posted by Paranoid Androgynoid
ima ovde par ljudi koji uglavnom hejtuju nesto.. ali hejtuju samo da bi hejtovali, bez argumenata i bez daljeg uplitanja u temu vec cisto da bi bacili 'hejt' i bili primeceni, sta li :nesiguran: to mi je potpuno kretenski.
Jbg mozda je trebalo da definisem pojam:hejt pre no sto sam bilo sta rekao.

Ja pod tim podrzumevam izdrkavanje bez argumenata. Mozda neko stvarno na taj nacin iznosi svoje misljenje ili ljudi misle da je nesto samo po sebi razumljivo svima i da ge ne treba objasnjavati pa samo grunu djonom tek tako da bi nekog ko ima drugacije misljenje uvredili/diskreditovali ili sta god. I to mi je kretenski/zlobno/podlo jednostavno smara me da citam to...

A inace me nervira i ismevanje drugih ljudi (ne kazem da ja nikad nisam nikog uvredio/smejao se necemu, ali trudim se da sto manje to radim) a neki ljudi to konstantno rade i kada sam rekao -hejt - mislio sam i na tu neku vrstu sirenja negativne energije.
Korisnikov avatar
By decko
Da, decko, ali zar spamovanje nije vid krsenja pravila?
Pa bas zato postoje moderatori. Oni valjda znaju sta je spam a sta ne. Ja o tome ne razmisljam. Kome bas smeta mozda da prijavi ili se zali nekom moderatoru da ovaj drugi ne obavlja posao i kraj price.
By J...
OK, kravice razumem ja tebe ali nemoj da preteras. :D

evo vidis kako krene offtopic. i sta sad?
Korisnikov avatar
By Rei
Kad ce ljudi shvatiti da ne mogu ochekivati od ljudi da shvate :giggle:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by J...

evo vidis kako krene offtopic. i sta sad?
..i sad dodjem ja i navedem i 4-tu opciju (pre citanja cetvrte molicu procitati prethodne tri u trecem postu na ovoj strani :kosa: ):

4. kada forumashi budu snabdeveni vecom kolicinom sexa (bar jednom nedeljno) pa ce im strujanje krvi kroz mozak procackati potencijalne vijuge koje ce moci da koriste u svrhu razmisljanja i diskutovanja o istom + ce zbog seksualnih aktivnosti imati manje vremena da offtopichare :hvala:

i da, mrtva sam ozbiljna.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@J...
Ali ovaj offtopic je smislen. Moderatori ce ga spojiti sa temom Sta vas nervira na forumu i to je to... Razvija se diskusija, konstruktivna razmena misljenja, i to ima smisla i poente.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!