- 24 Sep 2008, 21:17
kada ce ljudi na ovom forumu shvatiti da je ovo mesto za diskusije a ne samo za klimanje glavom na svaki komentar?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MomoBas u toj temi nije bilo klimanja, svi su se raspricali. Inace, meni ne smetaju smajliji, ima mnogo gorih i ruznijih stvari ovde.
Mislim da je Sonja Savic glavni i odgovorni krivac za ovu temu
ontopic: i mene smara kad stavljaju i klimaju glavom
Originally posted by J...Nisam ja ni rekao da je u toj temi bilo klimanja glavom. Ja sam samo citajuci jednu raspravu na temi o smrti Sonje Savic dosao do zakljucka (mozda pogresnog) da je ova tema proizasla iz te rasprave/diskusije.Originally posted by MomoBas u toj temi nije bilo klimanja, svi su se raspricali. Inace, meni ne smetaju smajliji, ima mnogo gorih i ruznijih stvari ovde.
Mislim da je Sonja Savic glavni i odgovorni krivac za ovu temu
ontopic: i mene smara kad stavljaju i klimaju glavom
Originally posted by emo_haos_OK, ali moras priznati da na nekim temama ima preterivanja i offtopik zajebancije sa sve internim forama na 3 strane, a posebno je zanimljivo sto takve offtopike prave jedni te isti ljudi.
a offtopikovanje je ponekad vid interakcije. meni barem.
Originally posted by Momo
hejtuju i podrzavaju one koji hejtuju (mozda ovo doduse nekom ima smisla)...
Originally posted by MomoOriginally posted by emo_haos_OK, ali moras priznati da na nekim temama ima preterivanja i offtopik zajebancije sa sve internim forama na 3 strane, a posebno je zanimljivo sto takve offtopike prave jedni te isti ljudi.
a offtopikovanje je ponekad vid interakcije. meni barem.
Nisam ja ni rekao da je to lose, samo sam rekao da mene smara pa te teme ne citam dalje...
Originally posted by decko
Ja mislim da je glupo raspravljati o tome kako ko odgovara na teme i zasto tako odgovara. To sto neko na temu odgovori sa smajlicem ili postuje samo u dve teme na forumu ne cini ga ni glupljim ni pametnijim od ovih sto pisu kratke sastave. Svako ima pravo da pise onako kako smatra da treba ili kako uostalom hoce. Grubo receno, svako ima pravo da pise sta god hoce sve dok ne krsi pravilnik koji su sastavili moderatori. Ovo ja na kraju krajeva samo forum, za ne?
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxMoram i sa ovim da se slozim. Treba pogledati u kom je folderu neka tema pre nego se krene sa postovanjem na osnovu trenutnog (afektivnog, najcesce euforicnog) raspolozenja.
Treba biti umeren i ponasati se prikladno situaciji. Esej u temi "300" podjednako je glupo i besmisleno objaviti, koliko i smajli na temi o HIV-u.
Originally posted by Paranoid AndrogynoidJbg mozda je trebalo da definisem pojam:hejt pre no sto sam bilo sta rekao.
ima ovde par ljudi koji uglavnom hejtuju nesto.. ali hejtuju samo da bi hejtovali, bez argumenata i bez daljeg uplitanja u temu vec cisto da bi bacili 'hejt' i bili primeceni, sta li to mi je potpuno kretenski.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxPa bas zato postoje moderatori. Oni valjda znaju sta je spam a sta ne. Ja o tome ne razmisljam. Kome bas smeta mozda da prijavi ili se zali nekom moderatoru da ovaj drugi ne obavlja posao i kraj price.
Da, decko, ali zar spamovanje nije vid krsenja pravila?
Originally posted by J.....i sad dodjem ja i navedem i 4-tu opciju (pre citanja cetvrte molicu procitati prethodne tri u trecem postu na ovoj strani ):
evo vidis kako krene offtopic. i sta sad?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!