Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Daliborka
Volela sam da je gledam na televizoru i na video rikorderu u filmovima u kojima je izigravala.
Upalicu svecu za nju vec sutra u crkvi, jer mi je priredila gomilu prijatnih momenata u zivotu, dok sam je gledala na televizoru i u bioskopu. Sad cu da je posmatram na ovom pustom dividiju, sto su izmislili kapitalisti, dusu da mi vade i da me pod stare dane teraju da kupujem dividi plejer i da se obucavam, kao da mi VHS kazete i bioskop nisu bili dobri.
![]()
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxOva recenica mi se gadi.
Gubitak svakog ljudskog zivota je tragican i naravno da mi je zao.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxA ova prethodnu cini jos odvratnijom i od nje pravi definiciju licemerja....
Opet, sa druge strane, sama je kriva, niko je nije vukao za usi da ulazi u to.
Originally posted by LeMalePa i nije, ona ga je svojevoljno jako davno napustila(sa mozda jednim pokusajima vracanja...) Mislim da je taj gubitak "srpsko glumiste" davno prezalilo(ako ga je u opste i zalilo)
Veliki gubitak za Srpsko glumiste!
rip
Originally posted by DaliborkaTeta-Daliborka vi me jedino razumeteOriginally posted by emo_haos_Hteo je valjda da rekne da jednom svako mora da umre.
@amadeo
nisam skontala sta si hteo reci - "neki put bi svejedno umrla"![]()
![]()
Ajde , Sonja, pa neka ti je laka crna zemlja.
Bila je to dobra zena...
![]()
![]()
Originally posted by Hton
...Bila je izuzetno pametna, nacitana, na momente i usiljeno individualna, opicena, duhovita, na neki nacin i kreten,ali u onom divnom poeticnom smislu i sto je najvaznije imala je neki romanticarski(bajronovski) hod i ne mirenje sa realnoscu...
Mislim da bih isti ovaj osecaj imao kada bih cuo da je umrla Bebi Dol...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!