Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by anche
ili se jednostavno prolepsas kad se zaljubis
Originally posted by master yodane, to je ljubav s kraja zivota.
da li je moguće onda zaključiti da je ljubav za cijeli život ona pored koje - umrete?
Originally posted by master yodaVeru gajim, lebac jedem i furam samo napred.
da li stvarno, stvarno, stvarno iskreno vjerujete da ćete pronaći osobu s kojom ćete provesti život?....
Originally posted by Zwezdica
Ja to od prilike ovako zamisljam: Upoznam neku cicu (po pravilu ne iz Bg, grrrr), cimamo se dugo na daljinu, patimo jedna za drugom, boli nas koliko nedostajemo jedna drugoj (moram u svakoj vezi da imam dramu, jer sta su zivot i sreca bez malo drame izmedju?! DOSADNO!), vidjamo se jednom u npr. 10ak dana, mastamo o tome kada cemo zajedno ziveti, nasa ljubav prebrodi sve te prepreke, nedostajanja, tuge, nerviranja, i pocnemo da zivimo u istom gradu, nastavimo gde smo stale intenzivnije, ne odvajajuci se jedna od druge, i pocnemo da zivimo zajedno, venchamo se negde van jbg, odemo na medeni mesec bla bla, sve postaje dublje i dublje, tipa ne mogu da zivim bez tebe i tako do kraja zivota. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Neko ce reci da ja sada isprichah bajku, mada, jeste malo too much, ali eto vam za laku noc..
Originally posted by жњŠto je najgore... Većina njih u suštini i ne želi da bude sa tobom, već samo da ti sve sjebe... Samo da "komšiji crkne krava". To mi nikada neće biti jasno...Originally posted by bigirl
Verujem. I verujem da je moguće. Samo mi se čini da je u našem svetu tako nešto moguće samo ako se veza dooobro ogradi od ostatka sveta (da ne kažem spletkarenja).
Jebte, ja nisam za neko ogradjivanje i otudjivanje od ljudi, mada si delimicno u pravu za to sto kazes. Kada nisam u vezi, retko ko da mi i pridje, ali cim imam "nekog", eeetooo ih... nabacivacki sms-ovi nekog polupoznatog sveta. Odavno skontah da lezbejkama najvise imponuje kradja zabranjenog voca
Originally posted by anchetu se potpuno slazem
al' fora je da niko ne moze da udje u neku vezu dok ga neko ne pusti u nju
nikad nije kriva treca, cetvrta.... n-ta osoba
Originally posted by ancheNe može mene niko da "preotme" od voljene osobe, ali može da mi zagorčava svaki dan i trenutak sa njom - pozivima, porukama, izmišljenim pričama, ukratko spletkama. Verujem da je na to i žnj mislila.
al' fora je da niko ne moze da udje u neku vezu dok ga neko ne pusti u nju
Originally posted by Paranoid AndrogynoidMa, hajde, bas je ql pricica. JEsi lepo spavala?Originally posted by Zwezdica
Ja to od prilike ovako zamisljam: Upoznam neku cicu (po pravilu ne iz Bg, grrrr), cimamo se dugo na daljinu, patimo jedna za drugom, boli nas koliko nedostajemo jedna drugoj (moram u svakoj vezi da imam dramu, jer sta su zivot i sreca bez malo drame izmedju?! DOSADNO!), vidjamo se jednom u npr. 10ak dana, mastamo o tome kada cemo zajedno ziveti, nasa ljubav prebrodi sve te prepreke, nedostajanja, tuge, nerviranja, i pocnemo da zivimo u istom gradu, nastavimo gde smo stale intenzivnije, ne odvajajuci se jedna od druge, i pocnemo da zivimo zajedno, venchamo se negde van jbg, odemo na medeni mesec bla bla, sve postaje dublje i dublje, tipa ne mogu da zivim bez tebe i tako do kraja zivota. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Neko ce reci da ja sada isprichah bajku, mada, jeste malo too much, ali eto vam za laku noc..
walt disney bi ti zavideo
ja ti zelim srecu iskreno.. ali ovo je takav sjeb da ja nemam reci.. ili si mlada ili si neiskusna cim ovo prizeljkujes, nesto ima.
i ne bih ti pozelela nikada ovakav scenario ukoliko se ne odigra APSOLUTNO onako kako si ga zamislila.. sto je 1 u 100
e pa srecno ti bilo..
Originally posted by Paranoid AndrogynoidSlazem se sa toobom. Narocito sa tim delom da nije ql kada je prozivljavas vise puta i zavrsi se ne daj Boze, znam to, jbg iz licnog iskustva..
ql je kada je citas ovako izdatu u piksel-verziji.
nije ql kada je prozivljavas vise puta a ne zavrsi se tako kao u prici.
da je ql, jeste. da je stvarna bila bi jos lepsa. da je moguca bila bi savrsena.
Originally posted by J...Swako ima pravo na svoje vidjenje veze i odnosa, ovo je moj, naravno ne toliko preidealizovan, nemojte biti bukvalisti, a to da bi tebi bilo u takvom odnosu dosadno je tvoj i postujem.
@ Zwezdica
Meni je malo dosadna ta prica. Mozda bas zato sto je tako "savrsena" narocito taj kraj "ziveli srecno do kraja zivota" itd.
Originally posted by Zwezdicatell me about it
Slazem se sa toobom. Narocito sa tim delom da nije ql kada je prozivljavas vise puta i zavrsi se ne daj Boze, znam to, jbg iz licnog iskustva..
Originally posted by Zwezdicalepa ti je pricica, to ne osporavam.
Pisala sam pricicu je l' mi je to vece bilo jako dosadno, ali da gledam uzviseno i posebno taj odnos izmedju dve zene gledam. Samim tim, iz tog mog stava da se devojke ne jebu medju sobom (kao sto se da cuti) vec iz tog romanticnog, verujuceg u ljubav stava ja napisah ovaj post tj. onu pricicu.
Originally posted by Zwezdicarecimo da u pogledu toga onda pricica nije ni bitna, bitan je kraj.
Kada bi mi se desila, prava ljubav, koja bi trajala (nadam se:yes:), bila bih SRECNA do neba, pa makar se prica od moje bajkice razlikovala 100 puta..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!