Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Sunce
Belly: Steta sto ce pile porasti i postati pevac. Pile je tako lepo vitko (da ne kazem tanko) i lici na mene. :love: A pevci su debeli a ja ne volim debele, volim kad neko lici na mene. :love: I meko je na dodir kao sto sam i ja mekan.
Sunce, bash me ne shtedish... :lol:

BBB: Samo vi iritirajte strejt ljude (ja sam potpuno kao strejt) piletom, time samo stvarate neprijateljsku atmosferu. Brate, pa ne moras da im kazes da je gej, dovoljno je da kazes: pile. A i pile nije bear, ono samo reklamira vas fem ljude. A ja sam kao strejt.

polarlicht: Pa zanimljivo je da je pile imenica srednjeg roda. Zasto se srednji rod gubi kad pile poraste? Pevac je muskog, a kokoska zenskog roda. A znam zasto je pile preslo ulicu! Zato sto se pricalo o Bogu!

Swanheart: I hate pile!
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zoran52: zoran52 12:17 AM Èita temu: Zašto je pile prešlo put? (forum-verzija)
lol ovo mi je najjace :roflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
To sam kopirao, mame mi. Pogledao sta ko radi na vezi i video cuvenog zorana52 - maska zoroa.

Belly: nema sta tu da se stedi. Jel jesi ili nisi svestan svoje lepote? :)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Dugo se nisam tako slatko ismejala, jedva cekam da nadjem dovoljno vremena da iscitam celu temu...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:pucaodsmeha:
zoran52: zoran52 12:17 AM Èita temu: Zašto je pile prešlo put? (forum-verzija)

Jako interesantna tema pre sam je citao :D
Sunce ti si kralj :carica:

Sedaim sa otvorenom porukom i razmisljam sta bi mogao da napisem ali nemam inspiraciju :kosa:
Napisem nesto, o nekom, neki drugi put :D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
xx LooDa KrAwItZa xx - pile je preslo put zato sto zeli da se druzi sa nama, i ja cu ga u tome ispostovati i dacu mu jednu moju cokoladu! Ovaj tracak paznje piletu moze mnogo da znaci, zato svi piletu dajte poklon. Ja volim da ispostujem svakog i uglavnom sve teme procitam do kraja. Ali nervira me kada neko stavi samo smajli pa ako je pile preslo put kazi mu bar nesto ili se okreni i ti predji ulicu.
REI= Pile me nervira. Izlazi nova igrica :cheer:
Korisnikov avatar
By Berserker
Machkodlak - Pile je preshlo ulicu, da bi odgledalo moju grandioznu predstavu.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Zaljubljena: Pile je preslo put zato sto slusa narodnjake. I ja bih presla put da se sa druge strane nalazi neka mladja devojka, pa da zajedno gledamo Zvezde Granda.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Zaljubljena- :rotflmao:Kakav je pile kralj, lebe mekani!

kissqueen- P'kako?!

shishmish- 239 :klap: pile je preslo da bi brojalo i dopisivalo se sa nama u temi, to mu je bas gotivno :klap:

Tartaros- :nokti:

Dina- Pile je premesteno ovde.
Dina moderatorka kafica.

Azdaja- naliehfiejfpeaoRJOPPCHIHzslkdfghepryjh'pa4[yi4w[\q3

dufketa stvarno ne mogu bolje da predstavim od Sunca :smeh:

starsailor- :shamar: ljudi volimo pile :grouphug:

Tresh girl- pile ajmo da povucemo crtu :yay:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Machkodlak 2: Pile je plavusa.
Pa sta ste vi drugo mislili? :kosa:
Korisnikov avatar
By pthalo
zaljubljena: pile je prešlo put da kupi beli čarape :love:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
pthalo- *pile je preslo kutak sa one strane ulice na ovu i sada je tu sa nama mrachevima*
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Machkodlak
Dina moderatorka kafica.
ovo je zakon :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker

kissqueen- P'kako?!

shishmish- 239 :klap: pile je preslo da bi brojalo i dopisivalo se sa nama u temi, to mu je bas gotivno :klap:

Tartaros- :nokti:

Dina moderatorka kafica.

dufketa stvarno ne mogu bolje da predstavim od Sunca :smeh:

starsailor- :shamar: ljudi volimo pile :grouphug:

Tresh girl- pile ajmo da povucemo crtu :yay:
^
:lol:

Azdaja - pile je preshlo ulicu da bi napravilo OFF...
DooFFKe - Pile je preshlo ulicu da bi otishlo na koncert Faitlhless-a i Depeche Mode-a
Korisnikov avatar
By Paki

Dina moderatorka kafica.

Urnebes! :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Machkodlak: To sisato pile je preslo ulicu zato sto se uplasilo mene - kraljevske macke. :kosa: :bic: A ja se samo pilicima hranim. :njami: :bic:

Nek cuti ono, sisato jedno pilece stvorenje! Stavio bih ja njega u spajz da ljusti krompire po ceo dan za kaznu da se nauci sta je mocna macka.

:bic: :bouncy: :cheer:

Hej drugari, sve vas volim, al' ja idem da pajkim. :D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Machkodlak: To sisato pile je preslo ulicu zato sto se uplasilo od mene - kraljevske macke. :kosa: :bic: A ja se samo pilicima hranim. :njami: :bic:

Nek cuti ono, sisato jedno pilece stvorenje! Stavio bih ja njega u spajz da ljusti krompire po ceo dan za kaznu da se nauci sta je mocna macka.

:bic: :bouncy: :cheer:

Hej drugari, sve vas volim, al' ja idem da pajkim. :D
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Zaljubljena: Pile je preslo put jer je islo na Kacku petlju.

Dirrty: Pile je preslo put, jer mu se dopalo moje dupe. Uostalom, Kristina Agilera je takodje presla put i time je mnogo bolja od Britni.

Tresh: Pile je preslo put, jer mu diler zivi preko puta.

m...: Ne znam zasto je pile preslo put, mozda je bilo nesigurno, a ja to hejtujem + pokazujem suvise malo interesovanja za svet oko sebe da bih se bavila jos i piletom.

Status: Pile je preslo put, jer je otislo na grupnjak, sto naravno ne znaci da pile ne zeli da pronadje pravu ljubav, niti da nije svesno rizika od side, za razliku od vas laznih moralista i tetki.

J...: Kljuc problema treba traziti u uticaju heteronormativa i patrijarhata na zivot, shvatanja i odluke pileta.

Eifranloo: Pilici su ugrozena vrsta, nemojte raspravljati o njihovim odlukama, a pogotov ih nemojte jesti. Zar nemate savest?

Starky: :pilence:

Modesty: Pile je verovatno imalo svoje razloge da to ucini, svasta se dogadja u zivotu, trebalo bi da to razumemo i postujemo...

Swanheart: Ma, pile moze da mi popusi dupli dildo.

//////
Dolaze azdaja, Starsailor i Zaljubljena, prave golemi offtopic i posle par strana tema je unistena do neprepoznatljivosti. Par trenutaka kasnije, posle intervencije 2q2bstr8-a, tema je prebacena u dyr bez objasnjenja, a nakon 15 minuta neko od korisnika otvara temu: "A sto ste ukinuli pile?" u Diskusijama.
Korisnikov avatar
By Frey
Renoir: A da se to pile ne zove mozda Marko? Ja se secam da su me neki pilici hvatali za dupe kad sam setao gradom. Mora da je to pile Marko proslo ulicom kad me je videlo kako sam se nabildovao. :tegovi: :ogledalce:
Kriminalno :smeh: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Machkodlak

Starky: :pilence:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Zaljubljena: Pile je preslo put jer je islo na Kacku petlju.

Status: Pile je preslo put, jer je otislo na grupnjak, sto naravno ne znaci da pile ne zeli da pronadje pravu ljubav, niti da nije svesno rizika od side, za razliku od vas laznih moralista i tetki.

Eifranloo: Pilici su ugrozena vrsta, nemojte raspravljati o njihovim odlukama, a pogotov ih nemojte jesti. Zar nemate savest?

//////
Dolaze azdaja, Starsailor i Zaljubljena, prave golemi offtopic i posle par strana tema je unistena do neprepoznatljivosti. Par trenutaka kasnije, posle intervencije 2q2bstr8-a, tema je prebacena u dyr bez objasnjenja, a nakon 15 minuta neko od korisnika otvara temu: "A sto ste ukinuli pile?" u Diskusijama.
:roflmao: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By anche

anche: Hej, pile, priznaj da si gej! Pile je preslo jer nece da se autuje.

Marvin: Moja sestra kaze da bi sve pilice ovog sveta zaklala: "Kad su tako mlitava, onda treba pod sekiru!" A ja, kao pravi peder, volim pilice da mazim. U basti sam im napravio pravu malu oazu. Samo da vidite kako su magnolije procvetale za pile. Pile je preslo ulicu da bi pobeglo od moje sestre.

anche: Hej, Marvine, pozdravi sestru, jebes pile!
:smeh:

al to za seku je mnogo interno za tenis pa ljudi ne znaju :smeh: al se ja secam :lol:

Tresh: Pile je preslo put, jer mu diler zivi preko puta.
ali :pucaodsmeha: :lol:

m...: Ne znam zasto je pile preslo put, mozda je bilo nesigurno, a ja to hejtujem + pokazujem suvise malo interesovanja za svet oko sebe da bih se bavila jos i piletom.
aha. ali sve to napisano u barem stotinu recenica :giggle:

J...: Kljuc problema treba traziti u uticaju heteronormativa i patrijarhata na zivot, shvatanja i odluke pileta.
'i naravno pre svega pokazati solidarnost prema piletu!'
Modesty: Pile je verovatno imalo svoje razloge da to ucini, svasta se dogadja u zivotu, trebalo bi da to razumemo i postujemo...
'i kada/ako slućajno bude pregazeno u procesu prelaska puta, znajte: pile je mazohista - samo je to trazilo.....'
'pile je toliko ruzno da mu ne bi dala ni dupli da mi popusi!'

:peace:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!