Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Desava mi se samo kad mi baKterije u tastaturi oslabe pa onda ne registruje ponekad karaktere ili kad sam ultra pijana pa dodjem na forum da manijacim (obicno sutradan pobrisem te postove jer u njima napisem svasta nesto razno sto ne treba).

Inace sam uglavnom fokusirana na to sto pisem.
By fazza
Originally posted by Dzi
slazem se sa m... da je brzina posledica, u zanosu ponekad umem citave recenice da omasim za po slovce.. pogresi covek :D
E, ovo me neodoljivo podseca na: ,,centrala mozhe da pogreshi jednom, ali ne sto puta!!!". :)
Korisnikov avatar
By Frey
Ako neko jako puno i često greši u kucanju, a ne sedi prvi put za tastaturom, mislim da to spada u manjak posvećenosti onome što kuca.
Npr., ja prekidam korespondenciju sa takvim ljudima na messengerima, smatram da ne ume da me udostoji da komunicira sa mnom normalno.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Frey
Ako neko jako puno i često greši u kucanju, a ne sedi prvi put za tastaturom, mislim da to spada u manjak posvećenosti onome što kuca.
Npr., ja prekidam korespondenciju sa takvim ljudima na messengerima, smatram da ne ume da me udostoji da komunicira sa mnom normalno.
Ne znaci uopste da ne obraca paznju, verovatno obraza paznju, ali mu typing skill nije neki. Ja bih radije da mi neko napise ono sto mu prvo padne na pamet, pa bilo puno gresaka, nego da cekam svaki odgovor satima.

Recimo ja budem posvecena onom sto pisem, medjutim jako lose kucam, ako to radim brzo. Druga stvar, ja dnevno sedim i za 4-5 razlicitih tastatura, ima onih na koje sam vise i onih na koje sam manje navikla, ima meksih, ima tvrdjih, evo sad sam na laptopu moje devojke i bas se mucim da ne kucnem i susedno slovo.
Korisnikov avatar
By Delete
Desava mi se to, ali ne znam sta bi tacno mogao biti uzrok. Mozda je zato sto radim vise stvari istovremeno pa ne obracam paznju da li je sve bas dobro napisano.
Korisnikov avatar
By foolish
na forumu sam jos i dobar zato sto polako kuckam, ali sam na msn-u totalno nepismen!
nisam toliko kritican kad je u pitanju gutanje slova (mada se i to desava), ali redovno mesam mesta 2 slova. onaj trip da mi je desna ruka brza od leve kad kuckam.
By mikka
ne jedem cesto slova, ali na forumu ortografiju i ne sljivim preterano :roll:
cesto koristim enter umesto tacke :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ne gutam slova cesto... Ali stavljam ove tri tackice i zareze i gde treba i gde ne treba, bas su mi slatki :lol:

Elem, ne volim postove koji izgledaju kao seminarski radovi, to je onda gubitak na spontanosti. A opet ne volim ni one gde pola slova fali, a narocito gde ne znam stoji zajedno...

edit: meni je jedan asistent i za seminarski rekao da ne ga ne ispravljam (iako on inace insistira na gramatickim pravilima) jer kaze da meni misli idu tako da stavljam zareze i konstruisem neke moje recenice i da je tako misao jaca i moja... U seminarskim bar ne stavljam ove tri tackice, ali na forumu se ne trudim ni to da eliminisem cisto zbog toka misli :andjelak:
By dervish
Jedem slova i to mi je bash cool. Ukusna su:)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Wilhelmina

Okrivljujete za to manjak koncentracije, distrakcije u vidu kucnih ljubimaca, preglasne muzike, ili surfovanje po drugim stranicama?
jok. samo disleksiju :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!