Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Konj bez imena
Pozdrav maso :)
Zovem se Aleksandar i nasao sam vas pomocu, pa koga drugog no ''google.com''-a.
Sto se seksualnog opredeljenja tice, hetero sam. Verovatno se pitate: ''Pa sto si dosao kojeg vraga?'', mada, nemojte da mi zamerite. Registrovao sam se jer zelim da procitam sta drugi ljudi misle o necemu, kako da se postavim u nekim situacijima i zbog niza drugih razloga.
Sto se vaseg opredeljena tice, zaista nemam nista protiv, ma kako vam to cudno zvucalo. Sticajem okolnosti, provalio sam ljudi drugacijeg seksualnog opredeljenja nisu losi ljudi, te zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih trebao da se druzim sa takvima.

To bi bilo u kratkim crtama moje predstavljenje.

Budite pozdravljeni :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Dobrodosao! Pazi samo da te ne povuce ovaj vrtlog i ja sam tako bio str8 :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@machka
BIO. Kljucna rec. :)

@Aleksandar
Welcome!
Iskreno, drago mi je sto si tu i nadam se da nisi poslednji str8er koji ce doci. Mogu da ti pozelim prijatan boravak na forumu i da ti posavetujem da se drzis podalje od besmislenih rasprava, da gledas da ne upadnes u neki forumski konflikt i da, ako imas neko pitanje koje ne znas gde bi postavio - ipak to pitas nekoga preko u2u. :)
Pozdrav
Korisnikov avatar
By Rei
Welcome. Jesi naoruzhan? Mi jesmo... :alexis:
Korisnikov avatar
By Konj bez imena
Originally posted by REI
Welcome. Jesi naoruzhan? Mi jesmo... :alexis:
Naoruzan, za sta?
Ako mislis da cu ikoga ovde proganjati, kuditi ili tome slicno grdno se varas :)

@Machkodlak
Jako tesko.
Uskoro cu naci finu devojku za neku ozbiljniju vezu jer sam spreman da joj potpuno poklonim srce :kissing:
Korisnikov avatar
By taurus
:cita: nema ovakvog slucaja,bar ne u knjigama
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Konj bez imena
Uskoro cu naci finu devojku za neku ozbiljniju vezu jer sam spreman da joj potpuno poklonim srce :kissing:
Znam. Mi smo sve devojke u dusi! :radosnice:
Nemoj mi zameriti ja se salim malo :okret:
Korisnikov avatar
By Momo
Dobrodosao :)

Sto se vaseg opredeljena tice, zaista nemam nista protiv, ma kako vam to cudno zvucalo.

uh sto mrzim tu sintagmu: sexualno opredeljenje :tuc: ko da covek moze da bira da li ce da bude str8 ili gay, misiiiim

a sto mislis da bi nam cudno zvucalo to sto nemas nista protiv ???
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Machkodlak
Znam. Mi smo sve devojke u dusi! :radosnice:
Nemoj mi zameriti ja se salim malo :okret:
i sve zhelimo velike princheve? :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by Momo

Sto se vaseg opredeljena tice, zaista nemam nista protiv, ma kako vam to cudno zvucalo.

uh sto mrzim tu sintagmu: sexualno opredeljenje :tuc: ko da covek moze da bira da li ce da bude str8 ili gay, misiiiim

zato sto coek ne poznaje onih 0.003 procenta populacije koji zaista nemaju nista protiv :colorado:

ima dobar primer na tv :jankovicka:
Korisnikov avatar
By bakalar
sto ne "bezimenji konj" ?

lol, sada sam se setio jednog nicka "bezimeni Dzo"
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by unic0rn
i sve zhelimo velike princheve? :lol: :smeh:
:smeh:

Da velike princeve na VELKOJ beloj kobili :bale:
ili mozda na jednoroginji? :smeh:
Bezimeni
I da sta te je to posebno zaintrigiralo kod nas? :blenta:
Lepo je to ako covek ZAISTA nema predrasuda :D
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by schatzist
Originally posted by Momo

zato sto coek ne poznaje onih 0.003 procenta populacije koji zaista nemaju nista protiv :colorado:

ima dobar primer na tv :jankovicka:
u jbt s kim se ti to druzis :ves:
Korisnikov avatar
By Konj bez imena
Sumnjam da cesto dolaze strejt ljudi a da recimo ne prave probleme.
Konkretno, hteo sam odmah da se ogradim po tom pitanju...

@Mackodlak
Jednostavno, zanimaju me neke teme i diskusije pa ih citam. Najvise u sekciji ''Aktivizam''. No ima i puno drugih tema koje bi dobre za procitati, u smislu nekakve edukacije da tako kazem :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
@Mackodlak
Jednostavno, zanimaju me neke teme i diskusije pa ih citam. Najvise u sekciji ''Aktivizam''. No ima i puno drugih tema koje bi dobre za procitati, u smislu nekakve edukacije da tako kazem :)
Lepo je to, da vas je takvih vise :)
Interesuje me sta te je to konkretno podstaklo da nam dodjes? Imas nekog u svojoj blizini ko je gay, pa se tudis da ga sto bolje razumes?
Korisnikov avatar
By ns.happy
a zasto mislis da nas zanima jesi li gay ili ne? ta stavka je jedino bitna ukoliko ucestvujes u raspravi o klistiranju ili analnom seksu, ili gde volite da vam svrsi itd.
mislim da to sto si na prvo mesto istakao da si drugaciji predstavlja veliku nesigurnost u sebe. ako si nacisto, tebe takodje ne bi trebalo da zanima da li smo mi str8 ili ne.
i da, ovde ima isto str8 forumasa. ti si prvi otvorio temu o tome.:kafa:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by ns.happy
i da, ovde ima isto str8 forumasa. ti si prvi otvorio temu o tome. :kafa:
Nije prvi otvorila je temu i ona ststusova drugarica Ana :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma ajde molim te, sve u vezi statusa mi je sumnjivo, ko zna da li ana postoji. koliko znam svejedno je str8 momak. jedan moj drug koji je str8 cesto dolazi ali slabo pise, ne bih spominjao nick. moja drugarica, atlona je str8...
meni ovakav nastup jako bode oci, sta koji djavo mene zanima s kim neko spava? i to jos da se otvara zasebna tema, i to po nekoj logici valjda bi moglo u ''zelje cestitke pozdravi''... ima toliko tema u kojima se predstavljaju novajlije. ali jok, ovako se dobija publicitet valjda...
uh, bas sam nadrk. nije mi pametno da se svadjam sad :giggle:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by ns.happy
uh, bas sam nadrk. nije mi pametno da se svadjam sad :giggle:
Bas jesi
Necu da te cackam :D
Mozda covek nije hteo nista zlonamerno ili nas mozda neko zeza, moguce je da nas zeza sam status, bog da mu dusu prosti, sad gori u banlandu...:D
By fazza
@ns.happy...aj' o'ladi, ako si nadrndan imash temu za nadrndane. :P Takodje, bilo bi lepo kada se i ostali ne bi kachili za svaku rech/rechenicu u predstavljanju nasheg novog druga komuniste. :durenje:

@konj bez imena :grouphug:
Korisnikov avatar
By Konj bez imena
Happy, nema potrebe tim tonom :spin: '

@Mackodlak
Konkretno, sumnjam na drugara sa kojim sam odrastao i hocu da ga provalim. Ne da bih mu naudio vec da bi mu pomogao. Zato sam ovde, citam i pokusavam da razumem zbog cega je nesto tako i ako je tako kako da se postavim.
Zasto sumnjam, evo fakta:
Ne izlazi sa nama. Sto se cura tice, potpuno ga ne zanimaju. Ozbiljno sam poceo da sumnjam kada sam mu provalio ''nickname'' na mIRCU: ''Decko90''.
Promenio se dosta u poslednje vreme :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako da mu pomognes? zasto mislis da mu treba pomoc? jer ne izlazite zajedno? :shok:

i koji ton? uvredjen sam tvojom heteroseksualistickom predstavom, izvini se! :meduza:

fazza, i mackodlak, dobicete po guzici, samo da vas stignem :tamoamo:
Korisnikov avatar
By ns.happy
i samo da znas bezimeni konju, da to sto faza hoce :grouphug: nije nista drugo do da te izvata :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!