Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by REI
Dosta kukanja
Vi shto volite sunce i vrucine ste imali svoje, sad pustite nas ostale da malo uzhivamo.
Originally posted by Valpa bre val da se ne otope stilizovane frizure, ne namochi firmirana garderoba i ne ubudja plishana tashnica
Shta cje vam kishobran?
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxTi to mene sa mrs teras na nebo? Ja sam na nebu ali sada grejem neke druge ljude. "Sta mi se smatra."
Sunce, prestani da oftopickaris po forumu i mrs na nebo da nas grejes i rasteras ove odvratne oblake....
kad te lepo molimo
Originally posted by spliff
samo za reveal:
Originally posted by SunceDa znas da sam se tebe setila odma' posto sam postovala temu!
Tu sam duso, tu,
Originally posted by bigirlTo su bili prelepi letnji pljuskovi!
Eeeh... reveal postaješ matora!
Sećaš se kad ste u srednjoj kada tako pljušti kiša trčali po dvorištu samo u kratkim majčicama, pa si se vraćala mokra kući i nije ti smetalo (a ja bila kad mi to pričaš). A vidi sad... C c c...
Originally posted by Sunce
Moje dete? Oprosti decace, mora da si mi vanbracno.
Kad li sam te samo napravio, u kom braku ili nebraku...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxnoup nosim meka sociva i ne smeta mi nista cakm sam isla u vodu sa njima i nista mada kad izranjam imam osecaj da ce mi spadnu ali ovako je okOriginally posted by cokaMozda nosis polutvrda? Sa njima je ok, a meka ne smeju da dodju u kontakt sa vodom uopsteOriginally posted by xx LooDa KrAwItZa xxsa vecinom se slazem ali ne bas za to sa socivima meni uopste ne smeta
Da, smeta! Moras da vuces jebeni kisobran, moras da ga nosis u rci (a to mrzm), moras da oblacis garderobu i obucu za hladnije vreme, koja nikad ne stoji tako dobro kao letnja. Ako nosis kontaktna sociva, onda ti je tek pakao, posto ne znas gde da gledas a da te ne dohvati kisa, ne smeju da se pokvase, inace... ode 50evrica za nova. Da ne pominjem frizuru i sminku i komplikacije koje kisa izaziva...
pazi da te ne opecem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!