Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Roy Cohn: A homosexual is somebody who knows nobody and who nobody knows. Who has zero clout.

Poznavao sam dosta osoba koje zbog okruzenja, pre ili kasnije zasnivaju porodicu, da bi ucutali rodbinu i drushtvo. Poznavao, jer mi je teshko da imam obichan razgovor s ljudima koji lazu, josh teze je biti prijatelj takvim ljudima. Jer je bolno posmatrati osobu koja zivi zivot kakav nije zelela.

Dodje trenutak kada lazi nisu dovoljne, sitna laz da bi se sakrila zahteva slozeniju laz i tako do trenutka kada bukvalno ljudi pochnu ziveti u svojim lazima. Postajuci neshto shto su mrzeli od pochetka.
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Da, nazalost, tako je, V I V I S E C T.
Zaista je tuzno gledati nekog ko ne zivi zivot kakav je zeleo,
zato sto se odlucio da ispuni zelje rodbini i drustvu mesto sebi.
Slabi li su umovi, ti koji koji zrtvuju sebe da bi ucutkali rodbinu...
STRASNO

:elektro:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam... Ovo je vrlo kompleksna tema.
U principu, ne mogu da krivim ljude koji vise nemaju snage da se nose i bore sa pritiskom okoline, pa odluce da postanu porodicni ljudi, da se ozene i imaju decu i na taj nacin se asimiliraju i integrisu u zivotno okruzenje, koje im mozda ne odgovara, ali koje nisu u stanju da promene, niti imaju snage da ga napuste.
Svako donosi zivotne odluke za koje smatra da su ispravne i svako ce da trpi i dobre i lose posledice svojih zivotnih odluka.
Toliko.
By J...
Ta rec "pederluk" koja je tako odvratna govori mnogo o onome ko je koristi. Pa jos ako je koristi u opisivanju sebe...
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Tako je! Upotreba odredjene reci govori o govornikovom
misljenju o pojmu koji rec predstavlja.

*deni* ne krivis ih sto nemaju snage da udovolje
svojim zeljama i potrebama, a imaju je da udovoljavaju
tudjim???

Onom ko nema snage za sebe sledi samo
jedna stvar - samoubistvo!

Da, naravno, ako mi rodbina ili drustvo kaze
"Michael, ne bi trebalo da nosis bele patike, sramota
je, sta ce ljudi reci, bolje kupi crne!", ja cu istog trenutka
otici i kupiti crne. Jebiga, ne bih da ne zadovoljim rodbinu,
ipak oni imaju svoj zivot koji zive kako hoce, pa treba da zive i moj kako hoce.

Na kraju, ko sam ja da zivim shodno svojim sklonostima i zeljama?????

Boze, pa osobe koje zive shodno svojim shvatanjima su lude, glupe,
i bez hrabrosti, i pod stare dane se obicno kaju sto su protracile
zivot ziveci ga onako kako su htele, a ne onako kako su "ljudi" govorili...
By Ulix
Originally posted by Michael Jackson
Tako je! Upotreba odredjene reci govori o govornikovom
misljenju o pojmu koji rec predstavlja.

*deni* ne krivis ih sto nemaju snage da udovolje
tudjim???

Onom ko nema snage za sebe sledi samo
jedna stvar - samoubistvo!

Da, naravno, ako mi rodbina ili drustvo kaze
"Michael, ne bi trebalo da nosis bele patike, sramota
je, sta ce ljudi reci, bolje kupi crne!", ja cu istog trenutka
otici i kupiti crne. Jebiga, ne bih da ne zadovoljim rodbinu,
ipak oni imaju svoj zivot koji zive kako hoce, pa treba da zive i moj kako hoce.

Na kraju, ko sam ja da zivim shodno svojim sklonostima i zeljama?????

Boze, pa osobe koje zive shodno svojim shvatanjima su lude, glupe,
i bez hrabrosti, i pod stare dane se obicno kaju sto su protracile
zivot ziveci ga onako kako su htele, a ne onako kako su "ljudi" govorili...
Ako bi se svi slabi ljudi poubijali, ovaj svet bi nastanjivalo jako malo ljudi. I nemoj biti tako siguran da bi ti bio jedan od njih.
Korisnikov avatar
By *deni*
...*deni* ne krivis ih sto nemaju snage da udovolje
tudjim???
Naravno da ih ne krivim.
Zašto bih ja njih krivio, za ime sveta, zbog toga ? Pa to je njihov život i u principu mi je svejedno šta će sa njim da urade.
A i na osnovu kojih to propisa ti misliš da imaš pravo da bilo koga kriviš zato što se oženio ?
Hajde, reci, objasni mi, baš me interesuje....
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Ulix taj svet bio bi bolji cak iako je naseljen sa hiljadu ljudi, ali
da svaki od tih hiljadu bude ono sto jeste, da bude dostojanstven i pametan.
Ja bih definitivno bio tu.

*deni* postavio si tako glupo pitanje, odgovor ne moze biti ocigledniji -
pa na osnovu njihovih sopstvenih zelja.

Zao mi vas je ako ih opravdavate, to znaci da ste sami takvi. No, ne brinite
nazalost nece se svi slabici poubijati, tako da zivecete vi jos...

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nije tu problem udovoljavanje zeljama okoline (to se moze uciniti i dogovorenim brakom pedera i lezbejke), vec NAMERNO POVREDJIVANJE DRUGE OSOBE, KOJA NIJE NI ZA STA KRIVA.
Sad ce njih 50 da ustane i kaze: pa, ko joj je kriv, kad je guska, pa ne vidi da joj je muz derpe?! Ali, zaboravljamo jendu stvar, a to je da i ta "guska" ima osecanja i nije zasluzila da zivi u lazi i bude iskoriscena. Nije lep osecaj probuditi se posle 10-20 godina i shvatiti da ste iskorisceni i da ste svoj zivot i mladost podarili nekome, kome ste bili samo paravan, samo instrument, iskoriscen za postizanje sitnog cilja.
By Ulix
Ulix taj svet bio bi bolji cak iako je naseljen sa hiljadu ljudi, ali
da svaki od tih hiljadu bude ono sto jeste, da bude dostojanstven i pametan.
Ja bih definitivno bio tu.
Nije svako pametan i dostojanstven. Pogledaj po forumu. Pogledaj oko sebe. Vecina ljudi nisu ni preterano pametni ni preterano lepi ni preterano dostojantveni. I uglavnom su iritantni.

A ti nas poznajes, pa mozes da pretpostavljas kakvi smo i ko smo? To je bas pretenciozno zakljucivanje.

Mislim da niko ovde ne opravdava takve ljude, ali... od osude ne dobijamo nista. Njima je dovoljno tesko sto svaki dan moraju da se gledaju u ogledalu, samo im jos mi falimo sa moralisanjem; sve sto im mi mozemo reci, vec znaju i sami. Moze meni mnogo toga da bude moralno neprihvatljivo i odvratno, i ja to verovatno nikad ne bih uradio, ali... cinjenica je da svako donosi odluke za sebe. I svako zivi sa posledicama svojih odluka.
Korisnikov avatar
By *deni*
*deni* postavio si tako glupo pitanje, odgovor ne moze biti ocigledniji -
pa na osnovu njihovih sopstvenih zelja.
A od kud ti, za ime Božije, sa sigurnošću možeš da znaš kakve su čije želje ? Vidovit si ? Poseduješ paranolmalne sposobnosti čitanja tuđih misli ?
:cigareta:
Kažem da sam ravnodušan prema većini drugih ljudi. Baš me briga da li će da vode dvostruki život i da li će i koliko osoba da povrede svojim licemerjem.
Kad bih se ja zbog svake nesreće na ovom svetu koju uočim ženirao, ne bih daleko dogurao.
Lično, nikada se ne bih oženio na taj način da krijem svoju pravu seksualnost od buduće supruge, jer sam na prvom mestu veliki komformista i hedonista i ne bih podneo da me bilo šta guši i sputava, a eventualno bih se oženio nekom bogatom lezbom, pa da spojimo imanja i skinemo s grbače matore smorove od roditelja, a u braku da svako radi šta mu je volja i živi svoj život.

A što se tiče ovih oženjenih porodičnih pedera, zanimaju me samo ako se ukaže prilika da se poseksamo bez obaveza ( kao što to i radim redovno sa dvojicom takvih ), a njihove porodične prilike me apsolutno ne zanimaju. Njihove supruge i deca nemaju nikakve veze sa mnom i mojim životom.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
I svako zivi sa posledicama svojih odluka.

E, pa, u ovom slucaju, neko mora dazivi i sa posledicama tudjih odluka.
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Ulix, i meni je njih zao, ali sami su krivi za to sto im je tesko, glupost je greh, i oni placaju za nju.

Ne posedujem paranormalne moci, ali poznajem ljude. Za to se i skolujem.

Nije to bio zakljucak da ste takvi, samo attack, zbog opravdavanja nedostojanstva i gluposti.
By biotherm
Jel' kad se zasitimo pederluka, pa cemo imati 'hetero' zivot... pa deca... A jel cemo decu vaspitavati u duhu slobodnog seksualnog izbora? Dete moje, nije vazno da li si gay ili nisi, uzivaj...

nekako mi ovo pitanje izgleda kao da je... gay/lesbian life samo pomodarstvo... pa svi kao moderni... a kad to prodje, izgleda da ce poprilican broj forumasa pljuvati i biti u onim klerofasistickim organizacijama...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!