Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By J...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx

Pa, sve kategorije su u principu ogranicavajuce i nedovoljno siroke da obuhvate bas sve slucajeve, ali su nam, s druge strane neophodne da bismo funkcionisali.
Nisu bas uvek neophodne, ja cesto to kategorisanje dozivljavam kao zabavu tj. ne shvatam suvise ozbiljno a jos manje strogo fiksirano. Ipak, gender queer je po meni najsira kategorija sto se tice roda bas zato sto je produkt savremenog shvatanja rodnog identiteta i moze prilicno slobodno da se interpretira.
;)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by pthalo
dobro je da znaš šta ti privlači i šta voliš u ženama. I dobro je da priznaješ da There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy
Naravno da priznajem.
Ja postujem svacije pravo da bude sta hoce, tj. da se izjasni kako zeli. Ipak, za svoju dusu cu ga spakovati u neku kutijicu koja meni pomaze da lakse funkcionisem.
(Svacija svest ima ogranicenja i svi mi imamo neke predrasude. Ja sam svojih svesna i priznajem ih.)
By J...
oftopic: a o cemu bese ova tema? :lol:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by pthalo
Originally posted by anche
pa naravno da ima dobar razlog: one su jos uvek lezbejke! :lol:
:smeh:

Dugo sam zamislila na konjugaciju engleske imenice:

He has been a doctor for four years = još uvek je lekar
He has been a doctor in the past = sad nije
He has previously been a doctor = sad nije
He has been in the war = sad nije, možda neće biti opet
He has been to Prague = sad nije, ne planira da putova opet u Prague-u, a to ne znači da neće
He has been considered a hasbeen for a long time, although recently he has been beginning to make the comeback his one remaining ardent fan has been hoping for for four years.
:smeh:

dakle ne znači hasbian neće opet biti lezbejka, samo dugo nije mislila na sebe kao lezbejka. :D

:kiss:
a ja sam morala da prespavam da bih dosla do ovoga :lol: =>

she has visited lesbian city and spent some time there.
da li ce se ikada vratiti je neizvesno, ali ne i nemoguce :giggle:
Korisnikov avatar
By pthalo
tako je :kiss:

što se mene tiče, mnogo sam srećna u Lezbejkagradu. (bar duuuuuuugo nisam imala devojku)

:giggle:
Korisnikov avatar
By master yoda
seksualna orijentacija se ne moze mijenjati kao sto se niti boja ociju ne moze mijenjati.
moguce je ne prepoznati ju (na primjer, mislis da si lezbijka, a zapravo s biseksualna osoba), ali promijeniti ne
By Garbo
Ne verujem u bajku o preobrachanju lezbejki.
Smeshno.
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Mislim da samo osoba koja nije sasvim sigurna u svoj seksualni identitet moze da se "preobrati"
By Garbo
Originally posted by TheDutchess
Mislim da samo osoba koja nije sasvim sigurna u svoj seksualni identitet moze da se "preobrati"
Ne za dugo, jer se opet vrati na starom.
Od sebe nema bezanja.
Korisnikov avatar
By anche
off:
garbo, odakle si ti? zanimljive ti deklinacije. da nisi stvarno svedjanka? :trep:
Korisnikov avatar
By Modesty
Nikad ne reci nikad...znam djevojaka koje su u mladosti imale loša iskustva sa momcima a lijepa sa ženama i na osnovu toga su vjerovale da su lezebe...međutim desilo im se da su upoznale momke koji su bili drugačiji od predhodnih i koji su im pružili ono što im je trebala....da,moguće je.
Korisnikov avatar
By Khons
pa to onda nisu ni bile "lezbe"

ja stavljam sebe u kategoriju lezbejki jer je kod mene stvar poprilicno jasna, ja sam devojka koja sebe shvata i voli kao devojku, i volim devojke :D
Korisnikov avatar
By Modesty
pa ima smisla,to što kaže TheDutchess
By Garbo
Originally posted by Garbo
Ne verujem u bajku o preobrachanju lezbejki.
Smeshno.
pametno sam rekla:)
Korisnikov avatar
By Berlin
A zar se neka dosad "preobratila"??

:gatara:

Ja nisam cula nista slicno :lol:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
mada bih volela da cujem i o wasbians ribama tj. wanna be lesbian :drama: ...mada verovatno i ima takvih tema vec, smara me da trazim
Korisnikov avatar
By NewYorker
Moram ovde da citiram jedan svoj post iz neke druge teme, mrzi me da ga pisem iznova,
i da ga preformulisem da bude prikladniji za ovu temu... Shvatice te...
Sustina tog posta, mislim da doprinosi i ovoj temi...
Originally posted by NewYorker
Joj, Statuse, ti i tvoje gluposti o "strejtrima"...

To nema smisla.

Kako to cesto biva na forumu, raspravlja se u beskraj, vrti se u krug, pokusavajuci da se da
odgovor na pitanje, ali na pitanje na koji odgovora nema. Nemaju sva pitanja odgovor,
pa ni ovo - da li je moguce smuvati str8 tipa.
Kao da ja pitam da li ruze mirisu zeleno ili da li je Womanizer narandzasta pesma,
a onda usledi hiljadu postova:
"Pa ja mislim da je zelena"
"Ne, ne, ipak je zuta"
"Jeste li vi slepi, ta pesma je ljubicasta ocigledno"
itd

Ne moze se raspravljati o tome, mirisi i pesme nemaju boju,
jer mi ne znamo kriterijume po kojima bi im boje dodeljivali,
e tako isto ne znamo kriterijume po kojima bi tacno mogli
reci da li je neko gej, bi, ili strejt, pre svega jer je ta podela
isuvise gruba.

Pokusajte da naredne primere razvrstate u Gay | Str8 | Bi
a da nigde ne dovedete do protivrecnosti.

Ima muskaraca koje pali da primaju u bulju - i odluce se da ih jednom
pojebe i neki tip, a pri tom ne zele da se poljube, pomaze ili druze sa tim tipom,
zele sam da im ga nabije, sav ostali sex - sa ribama.

Ima tipova koje sex sa momcima ne pali uopste, gadi im se,
ali vole da se ljube sa tipom.

Na Romeu sam odavno citao profil, gde tip kaze da ne zeli nikakav fizicki
kontakt sa tipom, ali ga pali (dakle, seksualno uzbudjuje) da mu bude rob
(naveo je da bi voleo da mu pere sudove, usisava stan, donosi namirnice,
dok se ovaj poluodeven setka po stanu, i ponizava ga recima)
(hteo sam da ga pozovem jer me je mrzelo da sredjujem stan, ali
ne bih znao kako da ga vredjam :lol: )

Neki momci koji inace spavaju samo sa ribama, vole da im tip popusi,
ili samo izdrka, pri tom se ne pale na fizicki izgled, niti su u stanju
da se emotivno vezu za tipa.

Zatim, ovo na cemu Status insistira - pijani strejteri koji
pristaju na sve.

U jednom filmu dvojica "str8" muskaraca, dakle nemaju sex sa tipovima,
ali ih seksualno uzbudjuje da se tuku sa drugim tipom, posle cega svak izdrka svoj.

Muskarac koji nema nikakve veze sa drugim tipovima, ali razvaljuje sebe dildoom.

I jos jedan primer recimo, izasao sam pre oko dve godine na dejt sa jednim
ozenjenim momkom (ne zamerajte, zgodan je, a i pale me tatice), kada
mi je priznao da voli da se mazi i ljubi sa decakom, i da se emotivno jako veze za decka,
ali sex ili diranje kite/guze mu uopste ne pada na pamet, pri tom sa zenama ima samo sex, tesko
mu je emotivno se vezati za zenu (ne voli cak ni svoju).

:nesiguran:

:vruce: oznojih se dok napisah
Samo zamenite statusovo pitanje ovim, i zamenite peder sa leca. I zamislite prikladnije primere od navedenih :D That's all.
Korisnikov avatar
By Dina
New Yorker,
bas ti je zanimljiv taj post... hocu i ja tog roba koji obozava da sredjuje stan :klap: Jedino sto isto ne bih mogla da ga ponizavam... :sigh:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Dina
New Yorker,
bas ti je zanimljiv taj post... hocu i ja tog roba koji obozava da sredjuje stan :klap: Jedino sto isto ne bih mogla da ga ponizavam... :sigh:
Hvala Dina.
Joj, nece tako... MORA da ga ponizavas... Razmisljao sam da ga zovnem,
i da mu na kraju kazem "Tako je robe, dobro si to sredio!", ali bojao sam se da ne kaze da ne preterujem i da sam bolestan... :sigh: Na kraju smo cimer i ja sredili stan... Doduse vise ja nego on :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
osoba moze da promeni svoje ponasanje ali identitet ne. ako je neko stvarno lezbejka onda ce i ostati lezbejka zauvek.
Korisnikov avatar
By zozefin st
te devojke koje modesti pominje nikad ni nisu bile lezbejke
, nego bi
Korisnikov avatar
By zozefin st
jer cim se loze na momke i zaljubljuju se u momke nisu lez
Korisnikov avatar
By zozefin st
prava lezbejka i da je okolnosti , konzzervativno drustvo ''natera'' da spava sa muskarcem, ili da se uda i dalje ce biti lezbejka
Korisnikov avatar
By Winter
hmm...pa znam jednu koja je :misli: ... sad je već skoro pola godine str8...u stabilnoj vezi sa muškarcem i kako sama reče...''on mi baš prija, jer sa njim nema onih drama kao sa ženama...''....čekam da vidim koliko će potrajati :gatara:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kad si rodjena kao lezbejka, onda si lezbejka...

To je isto kao kad bi str8 muskaraca, i to onog bas bas, naterali
da bude gay...

Ne ide... I nije samo do seksa stvar.

Odnos dve zene je potpuno drugaciji od str8 veza.

A da ne govorim o mirisu koze, samoj mekoci koze, maljavosti...

ima previse parametara...

... i iskreno je to nemoguce, a i cemu potreba za takvim necim?

Lakse je promeniti boju ociju, boju koze nego seksualnu orijentaciju.

Zahvati na mozgu su ipak daleko komplikovaniji, a menjati to, znaci menjati
licnost, i time to vise ne bi bila ista osoba... ono "JA" je "JA" upravo sa svim
tim elementima...
Korisnikov avatar
By m..
ja sve nesto mislim da su te hasbians u stvari biseksalne u manjoj ili vecoj meri, pa im je u nekom trenutku vise prijalo jedno, a u drugom drugo, a tu je i pritisak sa strane... mozda su se samo deklarisale kao jedno ili drugo (a u stvari biseksualne). Mislim nesto sumnjam da ce neka strejt zena da se pocima da ima vise od jednog odnosa sa zenom ili 100% lez da ima vise od jednog odnosa sa tipom (osim ako je mlada i u frci i ne moze da nadje zenu - moj slucaj).

onako, ja sam sebi ostavila ta 2-3% sanse da ikada u svom daljem zivotu zavrsim sa tipom na ons-u, za svaki slucaj (jbg ja sam gotovo i zaboravila kako izgleda to sve sa tipom, osim da 3 dana posle toga ides okolo nazuljan).

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Khons
ma.... ne postoji potpuno preobracenje onoga sta osoba jeste, vec menjanje onog sta osoba sa tim radi.

nikad ne reci nikad, ali to je nesto sto zavisi od nas samih sto sami shvatimo itd, a ne od elektroshokova/terapije lekovima i cimegodvec.
By stonecoldcrazy
Ja sam se rodila kao lezbejka. Kurac je ok, muskarce ne volim. Poludim kad vidim nekog od njih da razgovara sa mojom devojkom. Imam poriv da ga iznabadam razbijenom flasom ili mu istu nabijem u guzicu i zavrcem dok mu ne ispadnu oci od bola. Zvuci gadno i bolesno, ali jednostavno hocu da stavim do znanja da ne postoji ni promil sanse da se emotivno vezem za nekog prema kome imam takav odnos.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by stonecoldcrazy
Imam poriv da ga iznabadam razbijenom flasom ili mu istu nabijem u guzicu i zavrcem dok mu ne ispadnu oci od bola. Zvuci gadno i bolesno, ali jednostavno hocu da stavim do znanja da ne postoji ni promil sanse da se emotivno vezem za nekog prema kome imam takav odnos.
Boldovano se moglo reci na milion normalnih nacina.
Ovo sto si napisala je stvarno odvratno, i neko bi mogao pomisliti da siris mrznju i nasilje :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!