Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by anche
pa naravno da ima dobar razlog: one su jos uvek lezbejke!
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx...Mislis li da je tako jednostavno odrediti se?
Ipak, osobe koje nisu sposobne da odrede cak ni svoj identitet, a starije su od 15 godina...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxništo nije toliko crno i belo.
Pa, da li mozes da osetis emotivnu i seksualnu privrzenost prema istom, suprotnom ili oba pola? Ili neka od kombinacija (emotivno mozes da se vezes za svoj/suprotan/oba pola, a seksualno za samo suprotan/samo svoj/oba)?
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxCekaj...ja sam, dakle, lezbejka ili lezbejka sa potencijalom?
Lezbejka sa odredjenim (mada ne narocito velikim) potencijalom da se sticajem zivotnih okolnosti ostvari i kao biseksualka.
(bar bih ti ja tako okarakterisala)
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxMTF je ženski rod u muškom telo i FTM je muški rod u ženskom telo, ali osim muški i ženski ima "other", genderqueer ljudi koji ne osećaju ni ženski, ni muški, ili osećaju da su oboje ženski i muški, ili nešto drugačiji. Moj rod je "pthalo". That is, nešto kompleks što ne bih mogla brzo objasniti jer nema kratak verzija, jer je nešto složen. ponekad sam ženski, ponekad muški, ponekad oboje, ali telo mi je ženski i ne bih menjala pol. genderqueer je dobro reč za mi "ostalima" who don't fit nicely into little gender boxes.
Tehnicki samo dva: muski i zenski
I MTF/FTM faze (kazem faze zato sto vecina, ako ne i svi, ljudi koji se tako izjasnjavaju teze da operacijom dovedu u sklad svoje spoljasnje i unutrasnje rodne odlike, a cak i ako ne zele operaciju, oni se "osecaju kao zensko/musko i misle o sebi u zenskom/muskom rodu"). Ako gresim - neka me neko ispravi.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxIma na forumu dosta ispisanih tekstova o tome. To je kategorija za rod a ne za pol. U tu kategoriju sebe mogu da svrstaju oni koji se rodno ne definisu ni kao muskarci ni kao zene, tako da je i to jedna slobodno izabrana samoidentifikacija
Originally posted by pthaloMeni je ovo dovoljno. Znas sta si.
Ali i žena sam i lezbejka. nisam strejt muškarac u žensko telo.
Originally posted by J...Ima istine u ovome. Priznajem.
@ xx LooDa KrAwItZa xx
Previse stereotipno dozivljavas zenu i muskarca. .
Originally posted by J...Ne mora.
Po toj nekoj crno beloj definiciji, zena treba da izgleda, ponasa se oblaci i razmislja na jedan nacin, muskarac na drugi.
Originally posted by J...Ne znam. Ne bih se izjasnjavala o necemu sta ne razumem dovoljno (sta god da napisem moze se pogresno protumaciti, a stvarno mi nije namera da bilo koga uvredim).
A sta je sa onim zenama i muskarcima koji u pojedinim trenucima razmisljaju ili se ponasaju na nacin suprotan konzervativnom shvatanju njihovog roda? A oni i dalje ne zele da promene pol i da prihvate drugu krajnost odnosno da budu ftm ili mtf.
Originally posted by J...Pa, sve kategorije su u principu ogranicavajuce i nedovoljno siroke da obuhvate bas sve slucajeve, ali su nam, s druge strane neophodne da bismo funkcionisali.
Rod je, po meni ogranicavajuca kategorija jer je forumulisan u patrijarhalnom drustvu
Originally posted by pthaloProcitala. Pa, dobro, ti sebe dozivljavas kao gender queer i ja to postujem, ako tebe cini srecnom ja cu tako i da se izjasnjavam o tebi (kad me neko pita, pthalo je gender queer). Teorijski.
moje misle na svoj rod (na engleskom) ako te zanima: http://nevers.livejournal.com/968927.ht ... 67t6918367
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!