- 13 Sep 2008, 23:08
Ali su onda smislili tu foru da se pare nose kod doce kuci a tu je vec komplikovano za pandure da upadaju i da prevrcu po kuci/stanu.
Inace, informaciju o "ceni" pacijent ne dobija od doktora nego mu recimo neko od osoblja bolnice diskretno da do znanja da treba da se obavi transakcija. A u ostalom ceo grad zna kako se krecu cene tako da nema sta ni da ti pricaju.
Recimo, oni ti kazu da si na listi za operaciju i da ce te zvati. Onda te ne zovu 2-3-5 meseci i ti poludis od brige i odes da se raspitas sta se desava i tad dobijes instrukcije.
Na kraju bukvalno ispada da ti juris doktora da mu das mito.
Ma ja nisam verovao kad mi je keva pricala kroz sta je prosla njena koleginica.
A i stric mi radi u toj bolnici tako da sam se naslusao svega i svacega.
Originally posted by UlixHvatali su ih u trenutku tj neposredno nakon primopredaje tako sto je pacijent kad napusti ordinaciju davao neki znak da je ostavio pare koje su prethodno obelezene i td.
Zar nije moguce prijaviti to policiji i onda uhvatiti doktora u trenutku primopredaje? Nisam pravnik, pa ne znam sta je dozvoljeno, a sta ne. Ali uprkos lekarskoj solidarnosti - koja je pomalo i razumljiva, ali ne do mere do koje ide kod nas - uprkos svim dovitljivim nacinima da otmu pare pacijentima, mora da postoji put da se to zaustavi. Kao sto rekoh, nisam pravnik, ali ne treba biti narocito pametan pa shvatiti da bez saradnje pacijenata, nema svrhe ni pocinjati. Ako se zalbe akumuliraju, u jednom trenutku ce morati prestati da ih ignorisu.
Ali su onda smislili tu foru da se pare nose kod doce kuci a tu je vec komplikovano za pandure da upadaju i da prevrcu po kuci/stanu.
Inace, informaciju o "ceni" pacijent ne dobija od doktora nego mu recimo neko od osoblja bolnice diskretno da do znanja da treba da se obavi transakcija. A u ostalom ceo grad zna kako se krecu cene tako da nema sta ni da ti pricaju.
Recimo, oni ti kazu da si na listi za operaciju i da ce te zvati. Onda te ne zovu 2-3-5 meseci i ti poludis od brige i odes da se raspitas sta se desava i tad dobijes instrukcije.
Na kraju bukvalno ispada da ti juris doktora da mu das mito.
Ma ja nisam verovao kad mi je keva pricala kroz sta je prosla njena koleginica.
A i stric mi radi u toj bolnici tako da sam se naslusao svega i svacega.