Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Kada slucajno (ili namerno) naidjete na nesto sto ste ranije napisali na forumu, da li vam bude cudno jer ste mozda u medjuvremenu promenili misljenje i da li se mozda nekad zapitate "sta mi je trebalo da ovo napisem?"

Covek (forumas) se menja a reci napisane ovde ostaju zauvek iste. Podrzavanja, neslaganja, simpatije, svadje...

:cigareta:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Naletim ponekad kad se izbunari neka starija tema i nemam zamerki jos uvek na te moje postove :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
chini mi se da sam pre bio zanimljiviji :right:
Korisnikov avatar
By m..
Naletim, pa ako se nesto promenilo, iscitiramn i uradim update. Mislim, nista se kod mene nije fundamentalno menjalo, nego sad imam vise iskustva, i mozda neke stvari sagledavam iz vise uglova, ali ono sto pise je manje vise to.
Korisnikov avatar
By bigirl
Uvek se začudim kako i dalje isto mislim, samo to "blaže" iskazujem.
Korisnikov avatar
By KiWi

Nemam zamerki na postove iz prošlosti .. znam zašto sam tada tako mislio :D i sa ove distance rekao bih da sam bio naivan ... ko zna, možda ću kroz koju godinu naići na još neki takav post iz sadašnjice i reći isto ...

Naivčina :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ima stvari koje sada mozda ne bih napisao... Ako nikada ne bih menjao svoje mishljenje bio bih tvrdoglav... Ali se ne stidim svojih starih postova... Nekada mi pomognu da vidim koliko sam se promenio... koliko sam napredovao u razmishljanju... sazreo...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Joj, ja kad citam neke starije postove, zgrozim se...bas sam se promenila (na bolje, hvala lepo :hvala: )
Korisnikov avatar
By Dina
Ja laskam sebi da sam zrela licnost, da imam izgradjene stavove itd... a onda procitam neki stari post i iznerviram se. Da li pisem u nekim afektima ili prvo sto mi padne na pamet... tek cesto se ne slazem sa onim sto sam pisala i ziv me blam pojede kad pomislim da ljudi to citaju... pa onda kad je neko izvukao staru temu citiram sebe da ublazim receno, a ko zna kako ce mi i citirano izgledati posle nekog vremena :doh:

:kesa:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
izvinjavam se, mislim da postoji tema, i to sa identicnim nazivom...

citam nekad...kad naletim...par puta sam se jako lepo iznenadila!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Citam samo kad neko izvuce staru temu.

I ako se ponekad razlikuje moj sadasnji stav, tada sam tako mislila i ne vidim zasto bi me bilo blam zbog toga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!