Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
E, mnogo, bre, dramite... Kao vi butchice ugrozena vrsta... Vazi... KAd iazdjes u klub 70 posto devojaka je butch, 10 posto str8, 10 posto fem i 10 posto andro ili neka od prelaznih varijanti....
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxI ja sam bila tamo i jos na par mesta, ali nista od gore opisane scene...
Ja bila u Alliance dok je radila i u Toxic-u.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxDraga moja, nisi jedina, ne brini...
Vas ne smaraju str8 tipovi... Vi ne dozivljavate diskriminaciju od strane drugih lezbejki koju mi femice dozivljavamo (cim vide dugu kosu, kratku suknju i sminku, odmah si glupaca i ovo i ono i nisi "prava lezbejka"), vi ne slsuate od str8 muskaraca na svakom koraku kako "ali ti ne izgledas kao lezbejka, ti si sasvim normalna, zasto ne probas"... i slicno...
Ok, nije vam lak zivot, ali nije ni nama...
Originally posted by mirth
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju. I imam utisak da mnogo vise paznje svom izgledu i stajlingu posvecuju nego fem cice, in general. Iako sama "montaza" mnogo krace traje.
Svidja mi se kod butch zena sto su obicno jako krhke, ranjive i nezne. A ja volim da budem snazni veliki baja kroz svaki od svojih 20 femme kilograma.
Originally posted by mirthje totalni queer u 6 reci (uz sve rizike i uzbudjenja koje donose razlicite (ne)mogucnosti interpretacije ili sudari pluralnih interpretacija ovih reci).
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju.
Originally posted by mirthOvoooooooo!!!!!
Svidja mi se kod butch zena sto su obicno jako krhke, ranjive i nezne. A ja volim da budem snazni veliki baja kroz svaki od svojih 20 femme kilograma.
Originally posted by vanillapuffVanijkiiiice!
Drugo, seti se samo svog subverzivnog potencijala koji je tu upravo zato sto drugi podlezu svojim uverenjima i brzopletom iscitavanju tebe i tvog delovanja na osnovu tvog izgleda, drzanja i imidza...
Ukratko: oni citaju jedno, ti dejstvujes drugacije. Rastvaras ukorenjene sisteme (samo)prezentacije u odnosu na njihovu vezanost za bihejvioralne postupke, ili pak, prolazeci neopazeno, imas sire mogucnosti subverzivnog delovanja....
A najbolji deo zabave je njihova faca kada shvate da sve ono sto su u zivotu naucili (citav sistem citanja znakova) u tvom slucaju - ne vazi!
Zato uzivaj!
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by vanillapuffVanijkiiiice!
Drugo, seti se samo svog subverzivnog potencijala koji je tu upravo zato sto drugi podlezu svojim uverenjima i brzopletom iscitavanju tebe i tvog delovanja na osnovu tvog izgleda, drzanja i imidza...
Ukratko: oni citaju jedno, ti dejstvujes drugacije. Rastvaras ukorenjene sisteme (samo)prezentacije u odnosu na njihovu vezanost za bihejvioralne postupke, ili pak, prolazeci neopazeno, imas sire mogucnosti subverzivnog delovanja....
A najbolji deo zabave je njihova faca kada shvate da sve ono sto su u zivotu naucili (citav sistem citanja znakova) u tvom slucaju - ne vazi!
Zato uzivaj!
Samo sam hteo da kažem koliko su mi nedostajali ovakvi tvoji postovi.
Originally posted by vanilapuffLol, a ja citam ovo i mislim se jesam li procitala skorije ovde ista da je do te mere izaslo iz moje glave, a da ga nije Dina napisala. Koristiti sve sto imas u arsenalu, SVE.Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxDraga moja, nisi jedina, ne brini...
Vas ne smaraju str8 tipovi... Vi ne dozivljavate diskriminaciju od strane drugih lezbejki koju mi femice dozivljavamo (cim vide dugu kosu, kratku suknju i sminku, odmah si glupaca i ovo i ono i nisi "prava lezbejka"), vi ne slsuate od str8 muskaraca na svakom koraku kako "ali ti ne izgledas kao lezbejka, ti si sasvim normalna, zasto ne probas"... i slicno...
Mene je ovo sto ti pricas jedno vreme takodje iritiralo (i sada jos uvek znam burno da odreagujem), no vremenom, kako sam postajala sve sigurnija u sebe, ceo apsurd je poceo cak i da me zabavlja... Heeej, opusti se, nista strashno ako neko ima predrasude o tebi.. Kladim se da je svako od nas svestan bar jedne svoje predrasude, omakne se coveku posle toliko godina podleganju odredjenoj ideologiji i uobicajenoj biopolitici...
Zato uzivaj!
Originally posted by vanilapuffI ja. Ali to je valjda to - slican se slicnom-razlicitom raduje. Ako sam ja varijacija koja nosi A, B, C i D, svakako ce me privuci neko ko je takodje varijacija, ali tim pre ako to bude varijacija koja nosi E, F, G i H karakteristike - jer je tako duplo dobro. A to u mom slucaju inace nema veze sa "varijacijom" butch, femme, andro, whatever, sve mi je zanimljivo - sve dok postoje ti queer layeri u osobi, pozeljno drugaciji od mojih, a kompatibilni s njima.
Ovaj deo:Originally posted by mirthje totalni queer u 6 reci (uz sve rizike i uzbudjenja koje donose razlicite (ne)mogucnosti interpretacije ili sudari pluralnih interpretacija ovih reci).
A ja se palim na queer.
I na sudare pluralnih interpretacija.
Originally posted by watcher
m'au.. Ja stvarno ne znam šta sam
izgledam sasvim suprotno od onoga kako se ponašam
ON:
.. Mada .. mislim da nisam naišla do sada na PRAVU butchicu.. Sve neki adjibudji..
tako da i ne mogu da dam pravo mišljenje... jbg..
Originally posted by polarlicht4.1Ovo sve jeste tacno i lepo.Originally posted by vanillapuffVanijkiiiice!
Zato uzivaj!
Samo sam hteo da kažem koliko su mi nedostajali ovakvi tvoji postovi.
Vas ne smaraju str8 tipovi...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxO cemu ti to?
Vi ne dozivljavate diskriminaciju od strane drugih lezbejki koju mi femice dozivljavamo (cim vide dugu kosu, kratku suknju i sminku, odmah si glupaca i ovo i ono i nisi "prava lezbejka")
vi ne slsuate od str8 muskaraca na svakom koraku kako "ali ti ne izgledas kao lezbejka, ti si sasvim normalna, zasto ne probas"... i slicno...
No hard feelings, ali da dramite, dramite bzvz....
Ali, meni samo smeta sto vecina devojaka (s kojima sam se kuckala, koje poznajem...) smatra da su butch devojke, niza vrsta...i to ne moze da me ne iznervira...
Originally posted by mirth
Sto se tice ovoga:Originally posted by vanilapuffI ja. Ali to je valjda to - slican se slicnom-razlicitom raduje. Ako sam ja varijacija koja nosi A, B, C i D, svakako ce me privuci neko ko je takodje varijacija, ali tim pre ako to bude varijacija koja nosi E, F, G i H karakteristike - jer je tako duplo dobro. A to u mom slucaju inace nema veze sa "varijacijom" butch, femme, andro, whatever, sve mi je zanimljivo - sve dok postoje ti queer layeri u osobi, pozeljno drugaciji od mojih, a kompatibilni s njima.
Ovaj deo:Originally posted by mirthje totalni queer u 6 reci (uz sve rizike i uzbudjenja koje donose razlicite (ne)mogucnosti interpretacije ili sudari pluralnih interpretacija ovih reci).
A ja se palim na queer.
I na sudare pluralnih interpretacija.
Originally posted by sarajevoxxPa da. sasvim se slazhem sa ovim! Shta cje mi buch kad ja volim zhene!Ali, meni samo smeta sto vecina devojaka (s kojima sam se kuckala, koje poznajem...) smatra da su butch devojke, niza vrsta...i to ne moze da me ne iznervira...
po cemu zakljuci to? ako se nekome ne svidjaju takve "djevojke" onda je to njihovo,ne mora da znaci da ih smatraju nizom "vrstom" .Ja ako sam lez ja sam to jer volim zensko i onda je razumljivo da ih veci dio smatra "nepozeljnim"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!