Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
e vidis mozda je tako na Marsu, kod nas na Zemlji je drugacije ;)
Korisnikov avatar
By Val
Jbt, ja ne znam "shta" sam! :placko:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Aman, moje slike vise na forumu. Ne znam samo koj´ katran ih postavih. :drama:
By J...
Originally posted by ljubav91
ko ce da trazi
:lol:

i to sto kazes

:lol:
Korisnikov avatar
By watcher
m'au.. Ja stvarno ne znam šta sam :ozbiljan:

izgledam sasvim suprotno od onoga kako se ponašam :lol:

ON:

.. Mada .. mislim da nisam naišla do sada na PRAVU butchicu.. Sve neki adjibudji..
tako da i ne mogu da dam pravo mišljenje... jbg..
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
E, mnogo, bre, dramite... Kao vi butchice ugrozena vrsta... Vazi... KAd iazdjes u klub 70 posto devojaka je butch, 10 posto str8, 10 posto fem i 10 posto andro ili neka od prelaznih varijanti....

Ijuu?? A gde tooo :wow: ??? Hocu i ja tamo da izlazim!! :durenje:

Ja bila u Alliance dok je radila i u Toxic-u.
I ja sam bila tamo i jos na par mesta, ali nista od gore opisane scene... :iskolacen:

Vas ne smaraju str8 tipovi... Vi ne dozivljavate diskriminaciju od strane drugih lezbejki koju mi femice dozivljavamo (cim vide dugu kosu, kratku suknju i sminku, odmah si glupaca i ovo i ono i nisi "prava lezbejka"), vi ne slsuate od str8 muskaraca na svakom koraku kako "ali ti ne izgledas kao lezbejka, ti si sasvim normalna, zasto ne probas"... i slicno...
Ok, nije vam lak zivot, ali nije ni nama...
Draga moja, nisi jedina, ne brini... :friends: :mazi:

Mene je ovo sto ti pricas jedno vreme takodje iritiralo (i sada jos uvek znam burno da odreagujem), no vremenom, kako sam postajala sve sigurnija u sebe, ceo apsurd je poceo cak i da me zabavlja... :odbij: :lol: Heeej, opusti se, nista strashno ako neko ima predrasude o tebi.. Kladim se da je svako od nas svestan bar jedne svoje predrasude, omakne se coveku posle toliko godina podleganju odredjenoj ideologiji i uobicajenoj biopolitici... :)

Drugo, seti se samo svog subverzivnog potencijala koji je tu upravo zato sto drugi podlezu svojim uverenjima i brzopletom iscitavanju tebe i tvog delovanja na osnovu tvog izgleda, drzanja i imidza...

Ukratko: oni citaju jedno, ti dejstvujes drugacije. Rastvaras ukorenjene sisteme (samo)prezentacije u odnosu na njihovu vezanost za bihejvioralne postupke, ili pak, prolazeci neopazeno, imas sire mogucnosti subverzivnog delovanja....

A najbolji deo zabave je njihova faca kada shvate da sve ono sto su u zivotu naucili (citav sistem citanja znakova) u tvom slucaju - ne vazi! ;)

Zato uzivaj! :cvece:

Originally posted by mirth
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju. I imam utisak da mnogo vise paznje svom izgledu i stajlingu posvecuju nego fem cice, in general. Iako sama "montaza" mnogo krace traje.

Svidja mi se kod butch zena sto su obicno jako krhke, ranjive i nezne. A ja volim da budem snazni veliki baja kroz svaki od svojih 20 femme kilograma. :bubblegum:
:wow:

Ovako nesto, sa cim bih se ovolikoooo slozila, odavno nisam procitala! :up:

Naravno, ne generalizujem, niti smatram da su sve butchice kao ove iz mirthinog posta. Svako/a/i je prica za sebe. :hvala:

Ovaj deo:
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju.
je totalni queer u 6 reci (uz sve rizike i uzbudjenja koje donose razlicite (ne)mogucnosti interpretacije ili sudari pluralnih interpretacija ovih reci).

A ja se palim na queer. :blush:
I na sudare pluralnih interpretacija. :blush: :blush:

Svidja mi se kod butch zena sto su obicno jako krhke, ranjive i nezne. A ja volim da budem snazni veliki baja kroz svaki od svojih 20 femme kilograma. :bubblegum:
Ovoooooooo!!!!! :love: :love: :love:

E, a ima jos mali milion stvari zbog kojih mi se butchice svidjaju i u dom i u sub varijanti. ;) :love:
Ali o tome u narednim postovima. :sweet:
By polarlicht4.1
Originally posted by vanillapuff
Drugo, seti se samo svog subverzivnog potencijala koji je tu upravo zato sto drugi podlezu svojim uverenjima i brzopletom iscitavanju tebe i tvog delovanja na osnovu tvog izgleda, drzanja i imidza...

Ukratko: oni citaju jedno, ti dejstvujes drugacije. Rastvaras ukorenjene sisteme (samo)prezentacije u odnosu na njihovu vezanost za bihejvioralne postupke, ili pak, prolazeci neopazeno, imas sire mogucnosti subverzivnog delovanja....

A najbolji deo zabave je njihova faca kada shvate da sve ono sto su u zivotu naucili (citav sistem citanja znakova) u tvom slucaju - ne vazi! ;)

Vanijkiiiice! :jumphug:

Samo sam hteo da kažem koliko su mi nedostajali ovakvi tvoji postovi.

:sweet:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by polarlicht4.1

Polikaaaaaa, jeeeeeeeeeeej!!! :yay: :jumphug: :obraz:

I ja sam jedva cekala da ponovo dodjem!! :radosnice: :kiss: :hug:
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
jedina "butchica" koja me "privlaci" je ova sa slike :D ...doduse sad je andro/femme,.. lol

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by vanilapuff
Vas ne smaraju str8 tipovi... Vi ne dozivljavate diskriminaciju od strane drugih lezbejki koju mi femice dozivljavamo (cim vide dugu kosu, kratku suknju i sminku, odmah si glupaca i ovo i ono i nisi "prava lezbejka"), vi ne slsuate od str8 muskaraca na svakom koraku kako "ali ti ne izgledas kao lezbejka, ti si sasvim normalna, zasto ne probas"... i slicno...
Draga moja, nisi jedina, ne brini... :friends: :mazi:

Mene je ovo sto ti pricas jedno vreme takodje iritiralo (i sada jos uvek znam burno da odreagujem), no vremenom, kako sam postajala sve sigurnija u sebe, ceo apsurd je poceo cak i da me zabavlja... :odbij: :lol: Heeej, opusti se, nista strashno ako neko ima predrasude o tebi.. Kladim se da je svako od nas svestan bar jedne svoje predrasude, omakne se coveku posle toliko godina podleganju odredjenoj ideologiji i uobicajenoj biopolitici... :)

Lol, a ja citam ovo i mislim se jesam li procitala skorije ovde ista da je do te mere izaslo iz moje glave, a da ga nije Dina napisala. :) Koristiti sve sto imas u arsenalu, SVE. ;)
Pogotovo sto te to nista ne sprecava da i dalje potpuno slobodno da budes ono sto jesi, cak i u interakciji u kojoj te neko sve vreme pogresno interpretira. Nista ti manje nisi ti ako nisi u fazonu da se bavis drugima i time sta je u njihovim glavama.

Sto se tice ovoga:

Ovaj deo:
je totalni queer u 6 reci (uz sve rizike i uzbudjenja koje donose razlicite (ne)mogucnosti interpretacije ili sudari pluralnih interpretacija ovih reci).

I ja. :blush: Ali to je valjda to - slican se slicnom-razlicitom raduje. Ako sam ja varijacija koja nosi A, B, C i D, svakako ce me privuci neko ko je takodje varijacija, ali tim pre ako to bude varijacija koja nosi E, F, G i H karakteristike - jer je tako duplo dobro. A to u mom slucaju inace nema veze sa "varijacijom" butch, femme, andro, whatever, sve mi je zanimljivo - sve dok postoje ti queer layeri u osobi, pozeljno drugaciji od mojih, a kompatibilni s njima.

:leviathan:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by watcher
m'au.. Ja stvarno ne znam šta sam :ozbiljan:

izgledam sasvim suprotno od onoga kako se ponašam :lol:

ON:

.. Mada .. mislim da nisam naišla do sada na PRAVU butchicu.. Sve neki adjibudji..
tako da i ne mogu da dam pravo mišljenje... jbg..

Bicje da PRAVE ne postoje!
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by polarlicht4.1

Ovo sve jeste tacno i lepo.
Pod uslovom da ja imam volje, zelje i energije da se bavim tudjim predrasudama i nekome nesto dokazujem. A nemam.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Vas ne smaraju str8 tipovi...

:hmm: a ko to kaze? Sta, ako si butch musko te nece pogledati..a pa da, bas lepo...
Odmah da ti kazem da si to promasila...
Idemo dalje :zavera:

Vi ne dozivljavate diskriminaciju od strane drugih lezbejki koju mi femice dozivljavamo (cim vide dugu kosu, kratku suknju i sminku, odmah si glupaca i ovo i ono i nisi "prava lezbejka")
O cemu ti to?
Znachi, moja drugarica i ja kad god pricamo, pricamo sve najbolje o fem ribama, i kukamo kako ih nigde nema...
Ti stvarno mislis da neko vise voli butch devojke od fem????
Ja jos nikad nisam cula da je neko uvredio fem lezbejku, ili rekao nesto lose o istima...

vi ne slsuate od str8 muskaraca na svakom koraku kako "ali ti ne izgledas kao lezbejka, ti si sasvim normalna, zasto ne probas"... i slicno...

No hard feelings, ali da dramite, dramite bzvz....

A ti ne slusas stalno price tipa: "Ne volim butchice, bas su mi pi"
"Ja sam fem, trazim fem, butchice su mi odvratne'
"Nikad ne bih bila sa butch devojkom, one su tako odvratne..

Veruj mi, ja znam samo jednu fem devojku koja gotivi butchice, sve ostale su u fazonu "ja sam fem, zasluzujem fem"... Cak i butch devojke zele fem devojke..

Nista licno, samo me menogo iznervirao tvoj post...
Jbt, pa ti nisi ni svesna koliko ste vi fem devojke pozeljnije od butch, i onda kao mi dramimo...

Vecina fem devojaka odmah prilkom "upoznavanja" (ovde mislim na virtuelna poznanstva) odmah ti naglasi da je FEM, PRELEPA bla truc smrc...dok butch devojke kao da to kriju...
A zbog cega...? Pa zakljuci sama.. ;)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Koliko sam ja cula i ti si fem. Bar te tako drugi dozivljavaju.

Uosatalom, to je sve zato sto su ljudi povrsni. Komentar da je neko odvratan, samo zato sto ti se ne dopada njegov fizicki izgled je meni licno grozan. Potrebno je mnogo vise od samog izgleda da bih osobu okarakterisala na ovaj ili onaj nacin.
I, da, ja takodje kazem da me butch devojke ne privlace seksualno svojim izgledom. (sto ne znaci da ne bi mogle da me privuku necim drugim: sarmom, vaspitanjem, licnoscu, ponasanjem...)
Korisnikov avatar
By Val
B. samo jedno zhelim recji. A to je...greshish sine kada kazhesh da su buch nepozheljne. :) Stvar je u oku posmatracha. ;) I ne se nervirash na takve stvari. Dok je veka bicje i... ljudi koji klasifikuju. A kada skontash zbog chega to rade, skontacjesh i to, da ne treba da se nervirash, no uzhivash u lepim trenutcima kada cje neka devojka da ti kazhe da te voli bash takvu kakva jesi. ;)
Korisnikov avatar
By Val
I stvarno...jebale vas te podele! Kratka kosa, duga kosa, suknja, farmerke, shtiklice, patike... Koga to majke ti zanima? Povrshnost poistovecjujem sa gluposhcju! Onaj koji te prozove zbog izgleda samo i iskljuchivo je popljuvao sebe.

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Dobro, lose sam se izrazila..
Nisu nepozeljne, znam dosta butch devojaka, koje sasvim lepo izgledaju i privlacne su u potpunosti :)
Ali, meni samo smeta sto vecina devojaka (s kojima sam se kuckala, koje poznajem...) smatra da su butch devojke, niza vrsta...i to ne moze da me ne iznervira...

No nije ni bitno..iskuliracu :)

@Kravice....jujuju, neko te dobro zajebo :lol:
Nisma ja fem...ja sam...ma nemam pojma sta sam, a i boli me dupe:P

JA SAM B. :hvala:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja tako nemam pojma sta mi se dopada da je to strasno...da sad ovde postavim slike...ma samo dve poslednje devojke sa kojima sam nesto imala....nema VEZE jedno sa drugim....
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
Ali, meni samo smeta sto vecina devojaka (s kojima sam se kuckala, koje poznajem...) smatra da su butch devojke, niza vrsta...i to ne moze da me ne iznervira...

po cemu zakljuci to? ako se nekome ne svidjaju takve "djevojke" onda je to njihovo,ne mora da znaci da ih smatraju nizom "vrstom" .Ja ako sam lez ja sam to jer volim zensko i onda je razumljivo da ih veci dio smatra "nepozeljnim"
Korisnikov avatar
By vanillapuff

Sto se tice ovoga:

Ovaj deo:

I ja. :blush: Ali to je valjda to - slican se slicnom-razlicitom raduje. Ako sam ja varijacija koja nosi A, B, C i D, svakako ce me privuci neko ko je takodje varijacija, ali tim pre ako to bude varijacija koja nosi E, F, G i H karakteristike - jer je tako duplo dobro. A to u mom slucaju inace nema veze sa "varijacijom" butch, femme, andro, whatever, sve mi je zanimljivo - sve dok postoje ti queer layeri u osobi, pozeljno drugaciji od mojih, a kompatibilni s njima.

:leviathan:
:leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by sarajevoxx

po cemu zakljuci to? ako se nekome ne svidjaju takve "djevojke" onda je to njihovo,ne mora da znaci da ih smatraju nizom "vrstom" .Ja ako sam lez ja sam to jer volim zensko i onda je razumljivo da ih veci dio smatra "nepozeljnim"
Pa da. sasvim se slazhem sa ovim! Shta cje mi buch kad ja volim zhene!

Joj, joj... :smeh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ne uzbudjuj se, Val.... :lol: Ovde, na butch-femme temama se vekovima povlace jedni te isti vicevi - hocu reci, price & predrasude.... :nesiguran: :puzzle:
Korisnikov avatar
By Val
Godine moje uzbudjenje satrashe! :smeh: Samo i iskljuchivo sam u chudu. Chek da se "opipam", da m´ ne daj Bozhe ovo malo zhenskih atributa nije splaslo! :smeh: Joj...
Korisnikov avatar
By vanillapuff

Ti se opipaj, a ja odoh da trazim femicu, jer volim zene. :sise: :smeh: :doh:

- Napomena: malopre navedenim nemam nameru da uvredim femme devojke koje su privucene slicnima, vec samo malo da se nasalim sa ovde popularnim shvatanjem da "butchice nisu zene", lol :lol:

A i radi me neka rakijica, zato zbijam politicki nekorektne sale, bwahahhaha :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Val
Politichki nekorektno? :wow: A kako nazivash pojavu buchice, ak´je ovo PN? :nerd: Misliiim...sve je na svom mestu. Sad mi lakshe. Samooo...sad se zbunih ja. Mozhda me dushmani pogreshno deklarisashe? :doh: A ja neuka ne prepoznah! :sise:

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Opipaj, i eto ti odgovora!! :doh: :lol:

Ma, reko', da se ogradim predostroznoscu o PN, da me ne kamenuju femme2femmes.... :seronjo:
Korisnikov avatar
By Val
Auuuuuu, opipavanjem se bacih u kosh sa femicama, ili...? Sad josh da razvijemo teoriju kako zhene bez sisa ne mogu da budu femme! Jer zaboga...ak´ volish zhenu, shta cjesh sa daskom? Ajme...ovo beshe shalaaaa!

Zaista ne kapiram odakle vam potreba da sve delite. Imate li bre neku cjeliju? Ne vishka. Bar onoliko koliko treba da se ovo delenje prekine! :shrug:

Shto reche Hlef...pamtim da ni jedna moja zhena ne beshe slichna drugoj.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!