Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 08

Korisnikov avatar
By Sunce
Pa sta da radi kad je publika luda, a Rodik ga je doveo na ivicu zivaca. Rodik je, koliko znam, izjavio da Novak glumi i izmislja povrede.
Korisnikov avatar
By starky
pa ko zna ko laze a ko govori istinu...bice da je mali prso od kad mu cale kara M.M,ceo grad bruji o tome...

E,a jel si ti glasao da ce Federer osvojiti US open?

Jedan glas je moj...
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa našao je da se inati publici.
Mada ne mislim da je izgubio zbog toga.
A žao mi.
Bio sam ubeđen da će pobediti.
Korisnikov avatar
By starky
Nego Mravine,jel JJ dobija veceras?

Bas sam se pitala danas,ako dobije,da li ce praviti docek ko za Anu...nesto sumnjam...
Korisnikov avatar
By Lunja
@ starky
tko je m.m.? :D

edit: zna se ko su NAJVECE tracare medj teniserkama. :hiphip:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne znam.
Ne usuđujem se da pogađam.
Da može- može.
A opet, prvo GS finale pa još protiv domaće pa još ova osam puta osvajala (beše 8?)

Nadamo se :cheer:
Korisnikov avatar
By Marvin
Marej 2:0

A bila bi fora da riđokosi dabar pobedi Federera sutra :yes:
Korisnikov avatar
By starky
Ma Marej nema sanse protiv Federera.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja navijam za Mareja. :dance:

I upravo on zna kako se pobedjuje Federer.
Murray - Federer 2.1 :lukavi:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
M.M Marijana Mateus.

mada ja ne verujem u to,a iskreno i ne zanima me,njihova stvar...
Korisnikov avatar
By starky
pa vidjeni su bili u vise navrata...a onda bas tada Novakovi nisu dolazi na meceve... :hmm:

kako god...njihova stvar...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by starky
...bice da je mali prso od kad mu cale kara M.M,ceo grad bruji o tome...
Ko je M. M.?
A mateus. Ma boli me ko koga i sta koga. Rodik nije bio fer, i tu ja stavljam tacku.

Ne podnosim vise Rodika! Ne da mi je odvratan, nego nemam reci. Usne su mu uzas zivi! :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma daj Sunce... pa šta?
Šta je tako bitno rekao?

Ovaj se našao pametan da pred publikom likuje.
Aj da je likovao na konf. za štamp. nego pred 20 hiljada i kusur ljudi.
Vrlo pametno.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
Šta je tako bitno rekao?
Moj dozivljaj je da je Roddick svojim "salama" insinuirao da Djovak vara i laze jer medicinske pauze ne koristi zbog povreda vec da bi poremetio ritam protivniku i dosao do daha.

Onda svi koji traze lekarsku pomoc varaju. :hand:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali to nije rekao samo Rodik.
O tome već godinama priča ko sve ne...

(a i našao je gde će to sa njim da raspravi, pred 20 hiljada ljudi kojima je upravo izbacio njihovog)
Korisnikov avatar
By Lunja
I njih 10 da je isto reklo, i 20, ne znaci da su u pravu, i ne znaci da Novak zaista nema zdravstvenih problema. Otkud oni znaju bolje od njega da li on oseca bol, da li ima grceve itd?
Novak je nevin dok se ne dokaze suprotno. :sudija: I svako drugi ko koristi pomoc.
Ako sumnjaju u njega (cike iz ATP-ja), neka promene pravila, neka pokrenu istragu.
Do tada, Robredo, Roddick i ostali bolje da manje sumnjaju, a vise da vezbaju, mozda ga i pobede sledeci put.

Inace se slazem da nista nije postigao arogancijom pred razularenom masom. To je posebna prica.
Korisnikov avatar
By deran
Tako deca rastu.I dobro je da se desilo sad...

Ali celu priču je zapravo započeo Robredo...
By Storm
Žao mi je što je Đoković izgubio.
Delovao je malo ubedačeno.

Najjednostavnija teorija je da ga je pogodilo to oko Rodika (i Robreda). To je greška, morao bi da ima mnogo opušteniji odnos sa publikom/medijima. A kod Đ. je problem i to što on malo previše voli publiku.

Inače, Federer deluje kao da se vraća u formu.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ladies and Gentlemen, we have an important announcement.

Play has been officially cancelled for Saturday. The completion of the Nadal-Murray semifinal match will take place Sunday afternoon in Arthur Ashe Stadium at 4:00 p.m. ET.

In addition, Saturday night's Women’s Singles Final is cancelled and will be rescheduled for Sunday at 9:00 p.m. ET.

The Men’s Singles Final is now rescheduled and will be played at 5:00 p.m. ET on Monday, Sept. 8.

For all the latest information, stay tuned to USOpen.org.

:potapsava:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
Ma daj Sunce... pa šta?
Šta je tako bitno rekao?

Ovaj se našao pametan da pred publikom likuje.
Aj da je likovao na konf. za štamp. nego pred 20 hiljada i kusur ljudi.
Vrlo pametno.
Izvini, ali publika nije bila u redu. Bila je nemoguca. Rodik je to namerno uradio jer je znao da ce kasnije publika "napasti" Novaka. O kakvoj aroganciji ti pricas? Likuje? Ne znam u cemu se to razlikuje ponasanje Novaka od ponasanja Nadala i ostalih tenisera. Nasao se u haosu tih dana: te da glumi, te da ima 16 povreda. Dobro je uopste i igrao. Ja bih na publiku vristao ali stvarno. Da li si ti gledao njegove meceve? Svaki njegov servis bio je prekinut, ali svaki. Da ne govorim o drugom servisu.

.
By Ulix
A zamisli da je Rodik igrao protiv njega ovde? Dobro bi se provukao bez batina.

Logicno je da publika ne bude na Novakovoj strani; masa ko masa. Ali cinjenica je da Novak nije postigao nista dobro tom izjavom na terenu.

Njegovo je da igra tenis. I to je sve.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Marvin i Ulix :drama: , tako mudro zborite. Da je igrac iz Vojvodine, sigurno ne biste ovako pricali. :srbin:

I Rodikovo je da igra tenis i da se ne pravi mudar. Samo je pokazao koliko je jadan.
By Ulix
OK, cak i da je Rodik zeleo da uvredi novaka (a mislim da nije), zasto se onda Novak morao "spustiti" na njegov nivo?

A Robredo je seljacina. Ljut sto je izgubio. Odakle mu, uopste, ideja da ce pobediti? :/
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
OK, cak i da je Rodik zeleo da uvredi novaka (a mislim da nije), zasto se onda Novak morao "spustiti" na njegov nivo?

A Robredo je seljacina. Ljut sto je izgubio. Odakle mu, uopste, ideja da ce pobediti? :/
Pa iznervirala ga je publika. U cemu je problem? Pobedio je Rodika i to je sada najvaznije! Ja ne znam da je Novak nesto lose uradio Rodiku.

Svaki put kad je servirao, neko iz publike je izgovarao glasno: "Nole!". Bilo je nemoguce. Ja bih popizdeo.
By Ulix
Publika jeste bila nepristojna. Ali sta sad?

Njegovom izjavom posle meca nista nije postigao i nije bila upucena publici, vec je bila replika Rodiku. I sama pobeda je bila dovoljan odgovor.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!