Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by starkyKo je M. M.?
...bice da je mali prso od kad mu cale kara M.M,ceo grad bruji o tome...
Originally posted by MarvinMoj dozivljaj je da je Roddick svojim "salama" insinuirao da Djovak vara i laze jer medicinske pauze ne koristi zbog povreda vec da bi poremetio ritam protivniku i dosao do daha.
Šta je tako bitno rekao?
Originally posted by MarvinIzvini, ali publika nije bila u redu. Bila je nemoguca. Rodik je to namerno uradio jer je znao da ce kasnije publika "napasti" Novaka. O kakvoj aroganciji ti pricas? Likuje? Ne znam u cemu se to razlikuje ponasanje Novaka od ponasanja Nadala i ostalih tenisera. Nasao se u haosu tih dana: te da glumi, te da ima 16 povreda. Dobro je uopste i igrao. Ja bih na publiku vristao ali stvarno. Da li si ti gledao njegove meceve? Svaki njegov servis bio je prekinut, ali svaki. Da ne govorim o drugom servisu.
Ma daj Sunce... pa šta?
Šta je tako bitno rekao?
Ovaj se našao pametan da pred publikom likuje.
Aj da je likovao na konf. za štamp. nego pred 20 hiljada i kusur ljudi.
Vrlo pametno.
Originally posted by UlixPa iznervirala ga je publika. U cemu je problem? Pobedio je Rodika i to je sada najvaznije! Ja ne znam da je Novak nesto lose uradio Rodiku.
OK, cak i da je Rodik zeleo da uvredi novaka (a mislim da nije), zasto se onda Novak morao "spustiti" na njegov nivo?
A Robredo je seljacina. Ljut sto je izgubio. Odakle mu, uopste, ideja da ce pobediti? :/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!