Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Cruiser
Posle nevaspitanog i nastupa "vestica iz SRS" u skupstini kojom su, u svom ocajanju, pribelge kletvama i proklinjanju predsednika drzave i "svega njegovog", zanima me kako biste vi reagovali da vam je upucena takva bljuvotina.

Na psovke smo navikli odavno i cini mi se da na njih ne reagujemo jer ih ne shvatamo preterano ozbiljno, vec kao poseban oblik "socijalizacije" :)

Priznajem da kletve koje bi bile upucene direktno meni ne bih podneo tako lako kao psovke, ali se ne bih ni suvise potresao. Verovatno bih to opet filtrirao kao pokusaj onog ko to radi da mi se priblizi, makar i ocajnickim postupanjem...

Na kraju, da li to znaci da su "vestice" konacno prihvatile Tadica kao predsednika i da zele da imaju malo "politicki intimniji" odnos s njim? :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne meshaj babe i zabe!! Odbijam da se SRS poistoveti sa veshticama! Ako treba i na miting cu da idem! Dole sa stereotipima, veshtice nisu zlo! :ua:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
isto bi mi bilo....samo kapiram da bi neko ko bi imao potrebu da me "prokune" verovatno emitovao vise mrznje prema meni....ali nije moja stvar
Korisnikov avatar
By Blady
Idiotkinja... takvo ponasanje samo njima lezi... :piski:
By J...
Nije me niko proklinjao pa ne znam ali kad cujem kletvu istina je da mi mnogo gore zvuci nego psovka. Psovka je "samo" izraz agresije a kletva je puna mrznje i zla, to mi je bas grozno. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Marvin
Obično sam ja taj koji "kletvuje" :deda: :giggle:

Ništa čudno u tome ne vidim.
Nekom želiš zlo... to i kažeš... još ako veruješ u mađijsku sposobnost reči- puna kapa.

A ko meni upućuje.. pa OK... šta se može... ako postane ozbiljno ću da metim crven končić i naopako okrenem gaće.
Korisnikov avatar
By Marvin
A ta da se zatre rod mi je nakako bezveze...

Bolja je ona da mu od ruke nista ne rodilo, ni na polju pšenica bjelica, ni u brdu vinova lozica.
Korisnikov avatar
By Tomek
Mene je drugar juce prokleo:
-Dabogda ti u kuci sve gorelo, osim sijalice....
-Dabogda ti se u dvoristu sve osusilo, osim vesa...

Od srca sam se nasmejao...

A sto se tice ovih ozbiljnijih, kao sto rece moja baba - Sve kletve se vracaju....
Pa ko veruje...
Ja ne verujem...
Korisnikov avatar
By ROYAL
One ribe su bolidi prve vrste, me znam sta drugo da kazem.... Ja tek danas to cuo i video iiiiii malo se smejao...... i tako

A sto se kletvi tice - ne bih se ja tu bas petljao............
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Mene prokleli jos dok sam u majcinom stomaku bio. :zvezda:
Jesam li se zato u pedera izmetnuo? :misli:
:lol:
Ne opterecujem se previse time jer ne verujem u iste, ali nije prijatno kad znas da te neko toliko mrzi kad moze da prevali preko usta neku takvu gadost. Od reci do dela... :uplasen:
Korisnikov avatar
By m..
Da mi neko uputi kletvu, pogledala bih ga pogledom gadjenja, istim onim koji upucujem ljudima koji tresu nos na ulicu prstima, pljuju ili zapisavaju trafiku.
Mislim, meni je kletva izraz primitivizma, gotovo nesto pagansko, i onda i zasluzuje takav tretman.
Inace se ne bih potresala. Mislim ako me 22 razbijena ogledala nisu ubila, nista nece :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Po meni, kada neko pribegne takvom recniku i retorici kao sto su to uradile smebe iz SRS, to moze da znaci samo jedno - ponestalo drugih argumenata.
Sto se samih kletvi tice, nije da me nesto preterano pogadjaju i interesuju, jos jedan prostacki nacin komunikacije, kao i psovanje i vikanje. Moje su babe umele da proklinju koga stignu, pa su one zavrsile pod zemljom mnogo pre tih koje su pominjale.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!