Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Uglavnom sanjam neke sumanute snove. Ne secam se da sam ikada sanjala niz dogadjaja izmedju kojih postoji neka kauzalnost ili bilo kakva logika zivota na javi.
I bas sam sinoc imala jedan nebulozan san.

Dakle,
sanjam kako sam u nekom gadnom skripcu iz kog bih mogla nekako da se izvucem kada jedan covek ridjkasto-plave kose i gnusnih, vodnjikavo plavih ociju, sa izazivackim osmehom Jokera, ne bi znao u kakvom sam problemu. On me nekud vodi i usput nagovestava da sam ucenjena.
Dok se spustamo nekom stazicom obraslom grmljem, ja panicim u sebi i trazim nacin da ga se ratosiljam. Silazimo do nekakvog izvora koji je sa svih strana zatvoren lijanama sa ogromnim, svezim, cak neprirodno zelenim listovima. On mi se podmuklo smeska i gleda knjigu koju sam ponela sa sobom (koja je, iz nekog razloga, vazna). U tom trenutku ja osetim nesavladivu zelju da ga likvidiram, ali imam kod sebe samo jednu cackalicu. :lol:
On mi prilazi i ja odlucim da reskiram - zabodem mu tu cackalicu u vrat i sa nekim perverznim uzivanjem zaorem njome. On pada na zemlju, a ja hitro podizem knjigu koju sam ispustila i nestajem u vidu lastinog repa.
Kasnije saznajem da sam u stvari ubila svog ujaka i prozivljavam trenutke tragicke krivice, sve dok mi odjednom ne padne na pamet da je on bio homofob.

:pilence:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Vishe puta sam sanjao da me masa ljudi predvodjena profesorima i naoruzana motkama isteruje iz zgrade fakulteta... To se deshava pred ispite...
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@polarlicht

Ma, bih ja pisala, kad bi mi memorija bila za nijansu bolja.
Uglavnom brzo zaboravim neke vazne detalje.
Evo, ceo dan pokusavam da dokucim koju sam to knjigu nosila u snu. Ne vredi. :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by guitare_M
...hmmm...maloletnice... :astral2: :psiholog:
:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
gluposti i samo gluposti...

kada sanjam sex, sanjam ga sa osobama sa kojima ne zelim da ga imam!!!!

:kopa: (heejt)!
Korisnikov avatar
By Vlore
Ja spadam bas u te koji sanjaju nesto ne-realno,i nepovezivo sa stvarnoscu,i to je bas zasto se i nesecam sta sam nocas sanjao...

Retko mi se desava da sanjam nesto konkretno,i kada se probudim tada,uvek sam pun utisaka.

Drago mi je cak i da sam tada imao kosmar,samo da ima veze sa zivotom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!