Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Cottonmouth
Originally posted by Machkodlak
tipkanje moblinog u toku razgovora, naocara za sunce u zatvorenoj prostoriji, pricanje punih usta, mljackanje,
Ovo i jos dodatno me nervira kada neko samnom prica nosi naocare za sunce :kletva:
[/quote]

I mene to nervira. Hocu tu osobu da ubijem :vatrica:

Ili šta moja sestra cesto radi, kad prica samnom sluša i MP3. :elektro:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by m..
Originally posted by BellyButton
- kada neko slusha muziku sa mobilnog... bez slushlica (u kaficu ili gradskom prevozu)...
jao, uzas, narocito ako su neke tinejdzerke koje slusaju neko neslusljivo genericno djubre.
to.
i kad neko žvaće žvakaću da cela prostorija, u kojoj se nalazi, odzvanja.
Korisnikov avatar
By nik_kok2
Originally posted by Sanguine
Mislim da mene najvishe izludjuje ignorisanje i prevrtanje ochima....ostalo mogu da zanemarim ali opet na neki nachin budu minus mojoj predstavi o toj osobi.
Slazem se...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by BellyButton
1) kada neko prekine razgovor sa mnom zato shto mu je stigla SMS poruka (i na istu odgovara)...
2) kada mi neko kaze: "mnogo pushish", kao da ja toga nisam svestan...
3) kada neko slusha muziku sa mobilnog... bez slushlica (u kaficu ili gradskom prevozu)...
4) kad neko ima stav da je muzika Colonia-e, Funky G-a i slichnih bolja muzika od narodnjaka...
5) kad se gay chovek hvali time shto ne izlazi na gay mesta i mrzi feminizirane momke...
1) A sta treba da radi? Ja licno mogu da razgovaram sa tobom i saljem SMS u isto vreme i ako mi nesto pricas ja cu ti reci: Izvini, nastavi da pricas ja te slusam (i odgovaram ti), sad cu ja za par minuta zavrsiti (actually, u pitanju je 20-ak sekundi, ali hajde). Isto tako ako neko drugi salje poruke - razumecu, pa potreba je.

2) Slazem se. Naglasavace ociglednog ide na nerve.

3) Ja ovo volim, narocito kad se probudim ujutro i idem na posao/u skolu, prija mi. Osim kad puste nesto sto mi se bas ne dopada, ali i onda pretrpim (bolje losa muzika, nego bez muzike uopste).
Ja to ponekad radim, priznajem. (imam telefon za koji je jako tesko pronaci slusalice, mogu da se kupe samo originalne, koje kostaju 20e, a i njih je jako tesko naci, kad mi se pokvare trazim ih i po nekoliko meseci)
Kontam da nekome ne prija da slusa Ani Lorak u 6 ujutro, ali gledam da budem tiha (ne prija ni meni da mi neko od 100kg gazi na nove patike, pa prezivim).

4) Funky G je mesavina popa, narodnjaka, a poceli su kao denseri, pa je nesto i od toga ostalo, Colonia je valjda dance, pa je samim tim drugaciji zanr muzike od narodnjaka, sto ne znaci da je i kvalitetnije.

5) Autohomofobija. Negiranje samo sebe. U principu licna stvar svakog pojedinca, ali ume da ide na nerve.

:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
On topic...najvise mi smeta kad na nekome vidim patike drecavih boja tipa zelene ili crvene, pogotovo na momcima.

U ponasanju mi smeta arogantnost, volim samouverene osobe po ponasanju ali ne preterano samouverene :astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!